lauantai 31. elokuuta 2013

Perjantai-illan tunnelmaa

Eilen pääsimme viettämään oikein tunnelmallista perjantai-iltaa. Vähän viiniä, kynttilöitä ja hyvä elokuva :)


Viinivalinta oli oikein onnistunut. Etelä-Afrikkalaista Cluver & Schaal Pinot Noir, kokeilkaa ihmeessä!
Elokuvastakin tykkäsin, Piin elämä, oletteko muuten nähneet sen?



perjantai 30. elokuuta 2013

Hyviä uutisia

Heti alkuun hyviä uutisia. Mollyn pään magneettikuvauksen viralliset tuloksetkin saapuivat ja mitään erikoista ei löytynyt. Kaikki näytti ihan normaalilta :) Ihanaa!

Tässä pieni kurkistus kuistillemme...



Gladioulukset eli miekkaliljat ovat valloittaneet kuistin, nämä kuuluvat kyllä suosikkeihini.


H&M Homen pieni pesukarhu tyyny on tosi suloinen :)


Ai niin, ja kävinhän muuten kampaajallakin... kokeilussa otsatukka taas pitkästä aikaa ;)


  
Ihanaa, ihanaa perjantaita kaikille :)

torstai 29. elokuuta 2013

"Miami Vice" verhot

Keväällä kun oli siskoni kanssa Ikeassa etsimässä hänen häihin koristeita ihastuin tähän Flamingo kankaaseen. Se ei kuitenkaan heti löytänyt paikkaa meiltä. Olen sitä tasaiseen tahtiin käynyt hypistelemässä, olisiko siitä hauska pöytäliina kesäkattauksiin ulkona, päällystäisinkö isot lattiatyynyt sillä tai saisiko siitä vaikka verhot leikkihuoneeseen?




Kunnes sitten oivalsin, että sehän sopii tosi hyvin tyttöjen huoneeseen verhoksi tuon kaapin eteen! Onhan siinä tietty " Miami Vice " tunnelma, mutta kivasti tuo mielestäni väriä tähän huoneeseen ja sellaista leikkimielisyyttä.




keskiviikko 28. elokuuta 2013

tyyny & taulu

Keittiön " makeover " etenee pikkuhiljaa... Muutamat uudet sisustustyynyt ovat päässeet keinutuoliin ja sohvalle. Olen oikeastaan aika ihastunut tuohon kesällä Stockmannilta tilattuun mustavalkoiseen tyynyyn ;)






Löysimme kirpputorilta tämän kauniin taulun ja se oli värimaailmaltaan niin sopiva tuohon sohvan yläpuolelle, että siinä aikaisemmin ollut taulu sai nyt siirtyä muualle. Ikkunoihin vaihtuivat valkoiset hieman läpikuultavat sivuverhot... päätin kokeilla toimisiko verhot noinkin, että vain toisella puolella ikkunaa on sivuverho. Ihan kivalta näyttää oikeastaan, tulee raikkaampi ja valoisampi tunnelma huoneeseen!



Vielä kun saisimme päätettyä mitkä tapetit tänne laitetaan... voih tuota valikoiman määrää ;)
Siitä saisinkin varmasti oman postauksen tehtyä, tehän voisitte varmasti auttaa mua!

Aurinkoista päivää!


tiistai 27. elokuuta 2013

Eilinen

Eilen olikin aivan upea kesäpäivä, vaikka Maija tuossa hyppiikin sateenvarjo kädessä :) Yritin täysin siemauksin nauttia lasten touhuista, tänäänhän on vuorossa ensimmäinen hoitopäivä! Tämä viikko mennään kyllä aika leppoisasti, sillä olenhan itsekin vielä kotona. Heidän on kuitenkin hyvä päästä totuttelemaan tähän uuteen arkeen ja muutama tunti perhepäivähoitajalla sujuu varmasti hyvin.


Iltapäivällä piipahdimme Vaasassa Alkulan tilalla. Suloisia kotieläimia on aina hauskaa käydä katsomassa!





Kun Fredrik tuli töistä kotiin hän nappasi lapset mukaansa riippumattoon :)


Iltapalaksi tuttua Strömsön ohjeella tehtyä lämmintä voileipää. Reseptin löydätte tästä aikaisemmasta postauksestani.

Iloista päivää kaikille, huomenna voisin näyttää muutamia uusia kivoja yksityiskohtia keittiöstämme ;)



maanantai 26. elokuuta 2013

Uudet ajat

Meidän perheessä eletään tänä syksynä aika uusia ja jännittäviä aikoja :) Lapset aloittavat päivähoidon ja minä sekä avopuolisoni uudet työt! Lapset toivottavasti pärjäävät hyvin, onhan heillä siellä toisensa ja ovat hoidossa nyt aluksi ainakin vain kolme päivää viikossa, mutta en voi väittää etteikö se jännittäis ja tuntuu vähän haikealtakin...

Uudesta työstäni olen erittäin innostunut, tulen toimimaan sisustus ja rakennus assistenttina Vaasalaisessa yrityksessä nimeltä Aveo, käykääpä tutustumassa heidän kotisivuihinsa ja FB sivuihin!
Aveo on uudenlainen ja energinen yritys jossa panostetaan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja hyvinvointiin. Siellä sisustussuunnittelijat ja rakentajat ovat tiiviissä yhteistyössä ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Suunnitelmissa otetaan huomioon kaikki viisi aistia ja luodaan persoonallisia tiloja. He ovat myös tunnettuja siitä, että pitävät hyvää huolta työntekijöistään. Se onkin ihan totta, että kun itse voi hyvin työpaikallaan asiakkaatkin aistivat sen ja työnteko on paljon tehokkaampaa ja kivempaa :)



Iloisin mielin siis kohti uusia haasteita :)

Oletteko tekin jo löytäneet unelmienne ammatin tai työpaikan?

Aurinkoista viikon alkua!


sunnuntai 25. elokuuta 2013

Keittiön uusi matto ja kuulumisia

Vietimme perjantain ja lauantain vanhempieni luona. Lapset innostuvat aina sinne menosta ja saavathan samalla leikkiä myös serkkunsa kanssa joten hauskaa oli! Mollyn käsi oli parantunut huomattavasti yön aikana ja aamulla ilokseni huomasin, kuinka hän jo otti leluista kiinni molemmilla käsillä. Siskoni ja hänen miehensä ovat lääkäreitä, joten ajattelin että ei siitä varmasti haittaakaan ole, että saamme vielä toisen ja kolmannenkin mielipiteen käden kunnosta. Onneksi se taisikin olla vain kova tärähdys käteen ja nyt kaikki hyvin :)

Viikonloppu matkalta tarttui mukaan myös uusi matto keittiöömme. Aikaisemman valkoisen Pappelinan muovimaton tilalle tuli nyt musta räsymaton tapainen matto. Tykkään kovasti tästä mustasta sävystä ja toivottavasti siinä ei likakaan näy niin hyvin kuin tuossa valkoisessa ;)





Keittiön värimaailma muuttuu nyt pikkuhiljaa, lisää muutoksista luvassa lähipäivinä. Kiitokset ihanista kommenteistanne viime postaukseen <3

Leppoisaa sunnuntaita!


torstai 22. elokuuta 2013

Rakas pikku potilas

Voi hurjaa minkälaiset pari päivää meillä on ollut! Vanhempi tytöistä, Molly on jonkin aikaa valitellut, että "pipi pää". Leikkii ja touhuaa kuitenkin iloisesti ja normaalisti, mutta sitten aina välillä mainitsee noista pääkivuista. Häntä on tutkittu ja verikokeita otettu ja onneksi mitään vikaa ei ole löytynyt. Halusimme kuitenkin pelata varman päälle, ja hänelle tulikin kutsu magneettiröntgeniin pään kuvaukseen. Oli se sen verran hurja kokemus, että toivottavasti ei jouduta enää ikinä tuollaiseen! Lähinnä siis sen takia, että pienellä oli kova pelko pistämisestä ja piikeistä yleensäkin ja tuota magneettikuvausta varten lapset nukutetaan kevyesti jotta pysyisivät rauhallisina ja paikoillaan kuvauksen ajan. Pistämiseltä ei valitettavasti voitu välttyä. Hyvin se loppujen lopuksi meni ja nukutuksesta herännyt Molly leikki jo iloisesti serkkunsa ja siskonsa kanssa myöhemmin päivällä :) Vanhemmille taisi olla vain aika rankkaa nähdä oma lapsi noin pelokkaana ja nukutuksessa! Lopullisia tuloksia odotellaan vielä, mutta ensi katsaukset kuviin näyttivät hyviltä eikä mitään hälyyttävää pitäisi olla, toivotaan näin.





Juuri kun tästä koettelemuksesta on hyvin selvitty, Molly horjahti tänään nurmikollamme olevalta puhallettavalta patjalta. Pelkään yleensä noita tavallisia isoja trampoliineja, koska olen kuullut minkälaisia tapaturmia niissä voi sattua, joten meillä olikin vain tuollainen matala patja nurmikolla, jotta lapset saavat pomppia kun siitä niin kovasti tykkäävät.

Vaikka pudotus oli tosi matala huomasin heti, että nyt sattui kyllä ranteeseen, sen verran kova oli itku. Soittelin heti Fredrikin kotiin Maijan luo ja suuntasin ensiapuun. Voitte vain kuvitella minkälaista on olla siellä tytön kanssa jolla on vielä elävästi muistissa edellisen päivän magneettiröntgen. Mulla oli niin paha mieli Mollyn puolesta kun huomasin kuinka häntä taas pelotti eikä päästänyt lääkäreitä lähellekkään. No, saatiinhan se ranne lopuksi edes vähän tutkittua ja todettiin, että se ei ainakaan ole poikki. Pääsimme kotiin seurataksemme tilannetta.
Nyt yläkerrassa nukkuu suloinen Molly pupu kainalossa. Tulenkin nyt lähipäivinä keskittymään reippaan potilaan hoivaamiseen ja palailen kohta muutamien hyvien uutisten kanssa!



keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ulkovalot

Pimenevinä iltoina huomaa kuinka tärkeässä roolissa ulkovalaistuskin on. Valot voi suunnata valaisemaan rakennusta, pihapiirin puita ja pensaita unohtamatta tietenkään pihatietä ja portaita.
Nämä kauniit valaisimet on meillä sijoitettuna talon kulmiin sekä ulko-oven läheisyyteen, sekä muutamien ulkovarastojen seinustoille.




Myrskylyhdyissä on on aivan ihana tunnelma!


Löysimme pihapiiristämme aikoinaan tällaisia betoniputkia. Sujautimme niiden sisään spottivalaisimet ja nyt ne valaisevat ihanasti talon etuosaa sekä suurta syreenipensasta.


Takapihan suuri kirsikkapuu ja ulkovarasto ovat saaneet myös valoa :)

Ihanaa ja tunnelmallista elokuista iltaa!


tiistai 20. elokuuta 2013

Ajatuksia keittiöstä

Keittiömme kaipaa muutosta, lähinnä värimaailmaan. Tätä ruskeaa vaihetta on nyt mielestäni kestänyt jo tarpeeksi kauan ja haluaisin tänne vähän muita sävyjä! Lattia on ihana ruskeaksi maalattu lankkulattia, mutta seinät, verhot ja ruokapöytä kaipaisivat päivitystä.






Haaveilen vaaleudesta, raikkaudesta, pienistä kivoista väriläikistä ja rosoisista pinnoista. Ei muuta kuin inspiraatiota etsimään!

Iloista tiistaita!