perjantai 28. helmikuuta 2014

Betoniruukussa

Löytyihän näitä narsisseja nyt meillekin. Muutama viikko sitten haaveilin löytäväni tähän betoniruukkuun sopivia kukkia ja narsissit istuvatkin tähän kuin nakutettu. Helmililjatkin olisivat varmasti ihanat, löytyyköhän niitä mistään valkoisena?


Ihanaa perjantaita ja helmikuun viimeistä! Viikonloppuna meillä onkin jännät ajat sillä irrotamme keittiön tapetit, minkähänlainen seinä sieltä alta paljastuukaan...




ps. Tänään on viimeinen päivä hyödyntää alekoodi minjosefine Sisustuskeinu verkkokaupassa, tarkemmat tiedot löydätte tästä postauksesta ( klik ).

torstai 27. helmikuuta 2014

Maidolla tai ilman

Näin kahvin ystävälle saapui eilen ihana lähetys. Joskus kun haluamme oikein " kahvi hemmottelua" meillä on tapana tilata kahvipapuja netistä. Crema on yksi kiva paikka jolla on laaja valikoima erilaisia kahveja. Jos tykkäätte enemmän teestä tai kaakaosta niistäkin löytyy vaihtoehtoja. Tilasimme tällä kertaa mm. Creman House Blend tummapaahtoisen kahvin sekä vieläkin tummemman French Roast kahvin. Tästä jälkimmäisestä saa varmasti ihanat maitokahvit aikaiseksi:)

Kestosuosikkina meillä on tämä Brasilien yellow bourbon kahvi jossa maistuu vähän manteli ja karamelli.

Makusiirapeilla on hauskaa välillä makeuttaa kahvia, nyt ajattelimme kokeilla suklaata ja pähkinää!


Nyt on kyllä aamut pelastettu joksikin aikaa eteenpäin ;)

Ihanaa päivää!



Kuva:www.fotoimagepics.info

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

" Murre postaus " haaste

Sain Viiviltä upeesta Valkoinen Soihtu blogista hauskan haasteen. Haasteessa blogipostaus tulee kirjottaa omalla murteella... kääk, mitenhän se onnistuu ;) Oon kotoisin Pietarsaaresta eli Jeppiksestä, joka onkin aika ruotsinkielistä aluetta joten saas nähä onko sillä ollu mitää vaikutusta puhetyyliini... Viime viikonloppuna ostin pitkästä aikaa tulppaaneja kotiin. Valkoset tarttuvat yleensä aina ekana mukaan, mutta nyt oli jotenki niin keväinen fiilis, että nappasin vielä kimpun keltasiaki tulppaaneja. Ihana väriyhdistelmä :)


Ruskea-valkosista House Of Rymin, Triangle Walks kupeista tykkään ihan hirveesti.
Mietin tässä juuri, että pitäis kyllä kutsua kavereita ja sukulaisia useemmin kylään kahville tai syömään. Siinähän yhdistyy monta kivaa asiaa samalla, saa kattaa pöytää hienosti, leipoa tai tehä ruokaa ja viettää aikaa kavereiden kans.

Ois hauskaa saada lukea " murre postaus " myös:

Jenniltä Keski [piste]-blogista
Johannalta Sisustusunelmia -blogista
Marjukalta Nuapurissa-blogista

Huh, selvisinpä ;) Kivaa keskiviikkoa!



maanantai 24. helmikuuta 2014

Väännetty piikkilangasta

Joulun aikaan meillä oli tässä portaissa iso silkkinauhasta tehty tähti, sen voitte nähdä vielä tarkemmin täältä. Kun otimme tähden pois, seinä vaikutti jotenkin tyhjältä ja nyt tilalle onkin tullut avopuolisoni tekemä sydän.


Varastosta löytynyt piikkilanka pääsi nyt hyvään käyttöön. Ihana sydän, tämä sopii hienosti varmasti kesän häihinkin koristeeksi!



sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Min Josefine lyhdyt

Viime viikolla törmäsin aivan ihanaa verkkokauppaan Keinuun ( klik ), onko paikka jo teille tuttu? Keinulla on myös blogi jonne pääsette tutustumaan täältä. Verkkokauppa on ihanan raikas ja sieltä löytyy monenlaisia upeita tuotteita mm. nämä alla näkyvät Min Josefin tuotemerkin lyhdyt! Nämä lyhdyt ovat villaa, mutta niitä löytyy myös nahkaisina tai vaikkapa juutista valmistettuna.


Koska lyhdyissä on lasimalja sisällä ne toimivat yhtä hyvin kynttilöille, kukille tai vaikkapa erilaisille pikkupurtaville! Oon niin ihastunut näihin, varmasti tulevat olemaan koristeina mukana meidän häissäkin ensi kesänä :)
Keinun Sadulla ja Jennillä on myös teille blogini lukijat kiva tarjous, saatte tästä päivästä ensi perjantaihin ( 23.2.14-28.2.14 ) 15% alennusta juuri näistä Min Josefine ( klik ) lyhdyistä. Kassalla voitte käyttää koodia minjosefine.


Mitä piditte, eikö ollutkin ihania!

Lyhdyt saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

lauantai 22. helmikuuta 2014

Kysymyksiä & Vastauksia, haaste

Seija muisti minua hauskalla haasteella hetki sitten, kiitos! Käykäähän katsomassa hänen ihastuttavaa ja sympaattista blogiaan :) Tässä siis muutama kysymys.... ja niihin vastaus.


Mistä unelmoit?
Juuri nyt unelmoin ehkä eniten ensi kesänä järjestettävistä häistämme! Myös eräs toinen suuri unelmani tässä syksyllä toteutuikin kun sain töitä sisustus ja rakennusalan yritykseltä Aveolta. Sisustaminen on intohimoni joten ihan huippua saada myös työskennellä sen alan parissa.

Uskotko intuitioon?
Kyllä :)

Mistä innostut?
Innostun koko ajan ja kaikesta ;) Innostun avopuolisostani ( kohta miehestäni ) ja meidän tytöistä, mitä kaikkea ihanaa he koko ajan touhuavat. Tämän blogin kirjoittamisesta ja muiden blogien lukemisesta. Innostun sisustamisesta ja siitä mitä kaikkea uutta voisi kotiin keksiä ja suunnitella...


Aamu vai ilta?
Olen kyllä aamu ihmisiä. Aamuisin saan tehokkaasti tehtyä kaikenlaista, tosin nykyään kun on pieniä lapsia meidän aamut alkaa automaattisestikin aikaisin. En tiedä milloin olisin yli klo 8 nukkunut, yleensä lapset heräävät seitsemän aikaan oli sitten viikonloppu tai ei :)

Sanat vai kuvat?
Vastaan kuvat. Tykkään kovasti katsella kauniita kuvia ja blogiinikin yritän koko ajan opetella ottamaan kauniimpia kuvia. Välillä kuva sanoo tosiaan enemmän kuin tuhat sanaa :)

Mottosi?
Kuva:www.etsy.com
Kaunein maisema?
Jos meidän omaa pihapiiriä ei oteta lukuun, niin Italiassa Caprin/Ischian saarella ja sen ympäristössä on varmasti ollut kauneimmat maisemat mitä olen nähnyt.


Maaseutu vai kaupunki?
Maaseutu, mutta lähellä kaupunkia ;)

Mielenkiintoinen ajatus?



Niin totta, joskus yksinkertaisestakin sanasta voi lähteä liikkeelle jotain tosi ihanaa!

Miksi bloggaat?
Aloitin bloggaamisen joskus sillä periaatteella, että olisi ihanaa päästä jakamaan tätä sisustus innostusta muidenkin kanssa. Kivaa kertoa ja näyttää omia ideoita kodistamme ja muualta sekä saada vuorovaikutusta muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa.
Tästä on kyllä nyt tullut niin rakas harrastus, etten olisi ikinä sitä arvannut! Kiitos kuuluu teille ihanat lukijat 

Tämän haasteen lähetän seuraaville blogeille:




perjantai 21. helmikuuta 2014

Kaunis lyhty

Voitin hetki sitten Melissan blogissa olleessa arvonnassa aivan ihanan turkoosin lyhdyn. Lyhty sopii meille upeasti. Väri on ehkä enemmän tuollainen vihertävään menevä turkoosi ruosteisilla yksityiskohdilla ja samoja sävyjä meiltä löytyykin jo keittiöstä. Lyhty on Kaunis Coto ( klik ) nimisestä liikkeestä, ihana putiikki sijaitsee Vaasassa ja verkkokauppakin on olemassa :)


Tästähän on nyt hyvää aloittaa viikonloppu tunnelmallisesti! Minkälaista ohjelmaa teillä on tiedossa? 



torstai 20. helmikuuta 2014

Lastenhuoneen valopilkku

Kurkkaus vielä lastenhuoneessa toiseenkin suuntaan. Tämän päätyseinän valopilkku on ehdottomasti tuo vanha ikkuna! Pieni yksityiskohta joka mielestäni tuo paljon huoneen sisustukseen ja tunnelmaan. Ikkunasyvennykseen olisi kivaa vielä löytää jotain... jos vaikka jostain löytyisi muutama oikein kaunis vanha lelu ne voisi hyvin sijoittaa tuohon koristeeksi.



Seinältä löytyy myös lastemme kuvat. Heillähän on ikäeroa vaivaiset 1v1pv ja aina kun näen nuo kuvat, missä he ovat muutaman viikon ikäiset se hymyilyttää. Heillä sattuu olemaan sama vaate päällä ja nukkuvat ihan samalla tavalla kädet pään takana :)


Lipaston päälle olen laittanut mummultani perityt suloiset posliini oravat ja maatuska kokoelman. Maatuskoja olisi vielä paljon enemmänkin, mutta jostakin syystä tytöt tykkäävät niistä kovasti ja ne ovat koko ajan kadoksissa heidän jäljiltä ;) Ikean riisipaperi valaisimeen on liitetty himmennin ja se toimii nyt yövalona huoneessa.

Iloista torstaita ja tervetuloa kaikki uudet lukijat mukaan!



keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kettu Repolainen

Kettu Repolainen on löytänyt tiensä lastenhuoneeseen :) Ihastuin tähän Annon uuteen sivuverhoon heti kun sen näin ja arvasinkin, että se sopii hienosti lastenhuoneessa olevan komeron eteen. Kuva on mielestäni kivan leikkisä ja samalla ajaton, toimii varmasti pidemmäkin aikaa tyttöjen huoneessa! Jos tekin innostuitte verho löytyy mm. täältä Kodin1:stä.


Verhoja tuli nyt hankittua vain yksi, mutta taidan hakea vielä toisenkin varmuuden vuoksi... sitten niitä on pari toimivat ikkunassakin!


tiistai 18. helmikuuta 2014

Ensimmäinen hää-lehti & arvonnan voittaja!

Olen sitten ostanut ensimmäisen hää-lehden ikinä :) Täytyy kyllä myöntää, että Pinterest on oiva apu häiden suunnitteluun, mutta jotenkin tuntui hauskalta ostaa ihan oikea lehtikin. Huomasin, että onhan tässä aika paljon kaikenlaista suunniteltavaa, sopiva hääpuku olisi löydettävä ( mieluiten ihan second hand puku ), koristeluja ja tunnelmaa täytyisi pohtia, puhumattakaan ruoista ja juomista! Huh, kohta lähtee tarjouspyynnöt eri catering firmoille, toivottavasti löytyy jokin ihana paikka joka osaa ideoida tätä meidän kanssa.




Ystävänpäivä viikonlopun arvonta yhteistyössä Aveon ( FB sivut, klik )kanssa on päättynyt ja voittaja selvinnyt. Random.org arpoi voittajaksi numeron 81 ja sieltä löytyi Heli, Valkoista Harmoniaa blogista! Suuret onnittelut Heli, otan sinuun yhteyttä sähköpostitse :)




maanantai 17. helmikuuta 2014

Ootte ihania!

Oi hurjaa miten paljon ihania kommentteja olitte jättäneet eilen, ette arvaakkaan kuinka ne lämmittivät! Kiitos <3 Ystävänpäiväksi saamani tulppaanit ovat päässeet olohuoneen takanreunustalle. Nämä vanhat apteekkipullot sopivat ihan mahtavasti maljakoiksi.



Takan reunustalla näkyy myös tämä pitkä Ikean kynttilänjalka, ihanan yksinkertainen ja tyylikäs tykkään siitä kovasti.
Viikonlopun arvontakin on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Hauskaa nähdä, että noin moni osallistui. Arvonnan voittaja selviää huomenna :)


Hauskaa maanantaita!