keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Huh mikä huhtikuu

Ajatelin, että näin kuun lopuksi olisi hauskaa muistella mitä kaikkea huhtikuu onkaan pitänyt sisällään! On ollut oikeastaan aika tapahtumarikas kuukausi, ja kiva sellainen... Vietin synttäreitäni kuun alussa ja sain siskoltani mm. upean leivontakirjan joka on ollutkin kovassa käytössä, keittiökin sai piristystä uudesta tähtityynystä. Kuun kohokohta oli ehdottomasti unelmieni hääpuvun saapuminen postissa, verkkokauppaostos ulkomailta jota jännitinkin että sopiikohan se mulle ollenkaan... ja sopihan se :) Tuskin maltan odottaa heinäkuisia häitämme!



Viime päivien ilmat ovat olleet suorastaan kesäiset joten pihatöitä on tehty oikein urakalla ja lasten kanssa touhuttu pihalla. Loppukuu huipentui muuttoon tänne CASA Blogien pariin, uusin askelin kohti toukokuuta siis!

Upeaa vappuaattoa, mitä teillä on suunnitelmissa?



tiistai 29. huhtikuuta 2014

26 pientä elefanttia marssi näin...

Viikonloppuna meillä innostuttiin askartelemaan kun näin erässä kirjassa hauskan idean lastenhuoneeseen. Tarvittiin vain elefantti piparkakkumuotti, hauskan värisiä tapetti paloja, kynä, sakset ja ompelukone. Oon aika surkea ompelemaan, joten tämä oli juuri sopivan haastavaa mulle ;)


Paperista / tapetista leikatut elefantit leikataan irti ja laitetaan jonoon. Sen jälkeen fantit vain ommellaan yhteen jättäen väleihin n. 1-2 cm raot. Elefanttirivistö on valmis!




Aika hauskat näistä tuli :) Ajatelin ensin, että ne laitettaisiin tyttöjen huoneeseen yläkertaan, toimimaan aivan kuin kapan tapaan ikkunan yläosassa, mutta loppujen lopuksi päätyivät leikkihuoneeseen. Tämä oli kyllä sen verran koukuttavaa hommaa, että elefantteja jäi vielä ylikin aika reippaasti... taidan siis tehdä vielä toisen rivistön!


Hauskaa päivää kaikille!

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Huvikumpu löytyy nyt CASA blogien parista!

Nyt niihin upeisiin uutisiin :) Tästä päivästä lähtien pääsette seuraamaan blogiani uudessa ympäristössä nimittän CASA blogien parissa. Olen todella iloinen, että pääsin näin huippu porukkaan mukaan! 
Blogini jatkuu entisellään ja pääsette edelleen seuraamaan meidän touhuja ja sisustusratkaisuja, mutta osoitteeni vaihtuu joten muistattehan päivittää sen omiin tietoihinne ja tulkaa pika pikaa moikkaamaan minua CASA:aan.
 

Tässä uusi osoitteeni:



Kiitos teille ihanat lukijat ja CASA:ssa nähdään <3


mi CASA es su CASA

Tervetuloa seuraamaan Huvikummun elämää :) Onpa mahtavaa liittyä loistavien CASA blogien joukkoon! Postauksissa seurataan perheemme touhuja vanhassa maalaistalossa ja ennenkaikkea sisustetaan, sisustetaan ja vielä kerran sisustetaan. 



Viikonloppuna pääsin kokeilemaan lasikuistillemme jo kaappiin unohtuneita vanhoja pitsiverhoja. Liian pitsisestä tunnelmasta en pidä, mutta nämä aika kapeat vaaleat verhot toivat kyllä raikkautta kuistille.



Huvikumpuliving.com_19042014_0001-6.jpgHuvikumpuliving.com_19042014_0001-7.jpgHuvikumpuliving.com_19042014_0001-10.jpg



Huvikumpuliving.com_19042014_0001-9.jpg



Huvikumpuliving.com_19042014_0001-8.jpg



Välillä kannattaa siivota komeroita, ei koskaan tiedä mitä kivaa sinne on unohtunut. Tässä taitaa nyt olla meidän tämän kesän verhot ( tai ainakin alkukesän )!



Ihanaa päivää kaikille!



 

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sämpylät ja puistoretki

Toivelistalla täksi päiväksi oli itse tehdyt hampurilaiset ja leipävalikoima näytti sen verran huonolta ( hapankorppuja ) että ihan ensiksi jouduimme leipomaan sämpylät. Nämä on tehty perus sämpylä ohjeella joka löytyy jauhospussin takakannesta.


Tänään päätimme myös ottaa vähän rennommin pihatöistä ja suuntasimme naapuriperheen kanssa läheiseen leikkipuistoon. Lapset löysivät jotain mielenkiintoista metsänreunasta... muurahaisia ;)


Aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille!


lauantai 26. huhtikuuta 2014

Pihalla

Tänään on kyllä ollut niin tehokas päivä etten muista koska. Aamu alkoi pienellä askarteluprojektilla ( siitä lisää blogissa vähän myöhemmin ) ja sen jälkeen lähdimmekin koko porukka ulos. Anoppi oli meitä auttamassa ja saimmekin haravoitua, kerättyä risuja, siivottua kukkapenkkejä ja tehtyä monia muita pieniä juttuja jotka ovat olleet " to-do " listalla. Ulkona oli ihanan lämmin ja välillä täytyi myös pitää tauko ja kokeilla minkälaista on syödä ja juoda taas ulkona... juuri niin kivaa kun muistinkin ;)


Riippumattokin tuotiin taas pihalle jonka jälkeen alkoikin kova kilpa siitä kuka siinä saa olla eniten... ehkä meidän vanhempien vuoro tulee sitten joskus ;)

Aurinkoista viikonlopun jatkoa, ensi viikolla on muuten hauskoja ja jännittäviä uutisia luvassa joten pysykäähän kuulolla!



perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kirsikkapuun kukat

No tulihan niihin kirsikkapuun oksiin kukat :) Pääsiäistä varten pihalta haetut oksat kukkivat nyt hienosti, ja voi että kun aloin jo haaveilla siitä, että koko puu pihalla on täynnä kukkia. Tätä menoa siihen ei kyllä kauaa mene, niin lämmin ja aurinkoinen päivä on taas ollut! 


Vaikka tänään olen viettänyt ihanaa päivää kotona tyttöjen kanssa ja työviikko on jo takana tuli mieleen tämä ilmoitustaulu työpaikkani wc:stä ;) Siihen kaikki kirjoittelevat hauskoja terveisiä tai aforismejä, aika ihana idea!

Upeaa viikonloppua 




torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste 3/5 ( Rocky Road )

Super nopeat ja niin herkulliset suklaamakeiset rocky roadit ovat meillä suosittuja tarjottavia vieraille. Näitä on helppo muokata mielensä mukaan ja sulatetun suklaan joukkoon lisätä vaikka pähkinöitä, Dumleja, vaahtokarkkeja tai mitä nyt kaapista sattuu löytymään.

 Tällä kertaa sulatin suklaalevyn ja siihen pilkoin vaahtokarkkeja, valkosuklaata sekä pieniä ja värikkäitä Smarties karkkeja. Seos levitettiin leivinpaperin päälle ja hetkeksi kylmään jähmettymään. Sitten vain leikataan sopiviksi suupaloiksi!


Rocky roadit sopivat hienosti tarjottavaksi vaikka näistä pienistä Formverketin tarjottimista tai vanhasta kirppikseltä löytämästäni tarjottimesta.


Kiitos Jenni ja Satu tästä haasteesta!
"Haasteen ideana on postata viitenä päivänä omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja"

Haaste lähtee siis eteenpäin Souliinalle!



ps. meidän arkea... muroja joka puolella aamiaisella ;)

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste 2/5 (leikkimökin siivous)

Ehkä muistattekin kun viime kesänä muutimme pihallamme olevan vanhan luhtiaitan tytöille leikkimökiksi. Siitä tulikin tosi kiva ja viime kesänä siellä vietettiin paljon aikaa leikkien. Nyt leikkimökkiin olikin aika tehdä kunnon siivous talven jälkeen, jotta päästään taas leikkimään täällä :)


Kaikki laatikot tyhjennettiin ja pestiin, pöydät pyyhittiin ja leikkivihannekset sekä leivokset pääsivät pyykkikoneen käsittelyyn. Nyt on ainakin puhdasta ja jäljellä on vain tavaroiden paikoilleen laitto... tänne pitäisi ehkä vielä löytää uusi matala lipasto, sen edellisenhän joka täällä oli nappasin sisälle lasten leikkihuoneeseen talvella enkä ole yhtään varma maltanko siirtää sitä kesäksi enää ulos ;)

 

Frisbeegolf kausikin on avattu meidän pihassa ;) 

Haasteen heitän Snow White Dreams blogille!
Aurinkoista päivää!


maanantai 21. huhtikuuta 2014

Verho-ongelma

Mitä mieltä olette näistä keittiön valkoisista sivuverhoista? Olen aina tykännyt valkoisista sivuverhoista oikeastaan kaikista eniten ja sellaiset meillä on nyt keittiössäkin. Viime aikoina on vain jotekin alkanut mietityttämään, että tänne voisi keksiä jotkut " rohkeammatkin " verhot nyt kun nuo seinät ovat noin vaaleat ja yksiväriset.... en vain ole vielä keksinyt mitkä :)


Täällä jatketaan verhopohdiskeluja ja taidetaan viettää aika paljon aikaa pihatöissä vielä tänään. 

Mitä teillä on ohjelmassa?



sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1/5 ( DIY " Design Letters " koristemunat )

Sain ihanilta Sadulta ja Jenniltä tämän arkikuva haasteen hetki sitten, kiitoksia!

"Haasteen ideana on postata viitenä päivänä omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja"

Meillä on hieman uudistettu vanhoja koristepääsiäismunia. Ajatuksena oli tehdä näistä " Design Lettersin " näköiset ja ihan kivastihan ne onnistuivat :) Tässä ensimmäisessä kuvassa pääsiäismunat ennen....


Sitten valkoista spray maalia pintaan muutama kerros ja Tigerin leimasimilla painettiin näihin hauskat kirjaimet. Pariin tein tyttöjen nimet ja toisiin vain aakkoset kiertämään pääsiäismunaa. Paljon hauskemmat kuin nuo entiset raidalliset ;)

Tämän haasteen annan tänään eteenpäin Pikkupirtin Lotta -blogille.

Kivaa pääsiäis sunnuntaita!




lauantai 19. huhtikuuta 2014

Se on MUN

Iloista pääsiäistä kaikille!


Tämän kerkesin juuri ja juuri napata... Maija tuli kuistille ja sanoi "hei äiti, se on MUN pupu" ;)
( onneksi nämä suklaamunat sentään oli mun )



torstai 17. huhtikuuta 2014

Illan ohjelma

Ruokakaupasta selvitty ja nyt voikin pääsiäisloma alkaa! Saamme huomenna työkaverini kylään pienen poikansa kanssa joten seuraavaksi vuorossa leipomista....


Mitenhän olisi Super Rich Royal Brownies?

Ihanaa iltaa kaikille :)