lauantai 31. toukokuuta 2014

Minne se vanha lipasto sitten joutuikaan...

Vanha lipasto jonka löysimme nettikirppikseltä on viimein jaksettu kantaa yläkerran vaatehuoneeseen! Mietinkin silloin kun ostimme tämän, että pitäisikö se maalata valkoiseksi tai pitää tällaisena... Toistaiseksi tämä saanut olla ihan alkuperäisessä värissään, aika kivalta näyttää näinkin ja lipasto muutenkin oli ihan loisto kunnossa. 



Huvikumpuliving.com_27052014_0001-6.jpg



Huvikumpuliving.com_27052014_0001-4.jpg



Vaatehuoneeseen saatiin nyt hyvin lisää säilytystilaa suurten laatikoiden ansioista, muutenhan meillä on toisella seinällä vain avohyllyjä omille vaatteille. 



Huvikumpuliving.com_27052014_0001-8.jpg



Huvikumpuliving.com_27052014_0001-9.jpg



Vaatehuoneen toisestä päädystä löytyy vielä pari hyllyä ja tilaa henkarissa oleville vaatteille, kivasti verhon takana piilossa ;) Täytyy vielä mainita, että tämä harmaa lankkulattia on kyllä mielestäni kaunein koko talossa, täytyy kyllä vakavasti harkita muidenkin lattioiden maalamista tällä sävyllä!



Ihanaa viikonloppua, vanhempani on tulossa meille käymään joten luvassa kaikenlaista hauskaa puuhaa heidän kanssaan. Taidamme viedä heidät kurkkaamaan häidemme juhlapaikkaa, nyt täytyisikin näitä koristeluja suunnitella jo kovaa vauhtia :)

torstai 29. toukokuuta 2014

Uusi Brita Sweden matto

Mainitsinkin aikaisemmin viikolla, että posti toi ihanan paketin meille, nimittäin nämä Brita Swedenin Anna muovimatot! Jännityksellä odotin miltä matot näyttävät lattialla, vaihtoehtoja kun oli niin monta ja olin monesti kahden vaiheilla minkä värisen ja kuvioisen maton meille ottaisin. Nyt kun sain matot paikoilleen, en voi kun huokaista, se sopii mielestäni tänne loistavasti!


Koska halusin maton olevan kolme metriä pitkä, päätin ottaa kaksi pitkää ja kapeaa mattoa yhden ison (150x200) sijaan. Nyt pituutta on kyllä riittävästi ja matot pystyi laittamaan ruokapöydän alle eikä haittaa vaikka lapsiltakin tippuisi jotain ruokaa siihen, se on vain helppo pyyhkäistä matosta pois.






Matot ovat kivat siinäkin mielessä, että ne voi kääntää. Värit ovat vastakkaiset toisella puolella ja niin meidänkin matosta tuli näin päin vaaleampi ja jos pidän ne toisin päin mattoon tulee valkoiset mehiläiskenno kuviot mustalla pohjalla.


Näitä upeita Brita Sweden mattoja löydätte Aveon verkkokaupasta ( klik ). Minulla olisi teille myös kiva alekoodi, koodilla SUSANNA saatte näistä muovimatoista 10% alennusta ensi viikon loppuun eli 8.6.2014 saakka.


Mitäs pidätte, itse olen ainakin nyt niin innoissani tästä matosta, keittiön ilmekin jotenkin pehmeni samalla :)


Ihanaa helatorstaita kaikille lukijoille!

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hääkenkiä & kakkuja

Viikonloppuna saimme taas muutaman häihin liittyvän asian hoidettua :) Selailin erilaisia hääkenkä vaihtoehtoja ja Brandokselta löytyikin muutama tosi kiva. Hääpukunihan on samppanjan värinen joten yritin löytää sen sävyyn sopivia vaihtoehtoja. Täytyy nyt heti myöntää, että olen tosi huono kävelemään korkeilla koroilla ja koska vihkiminen tosiaan on meidän pihalla saattaa olla, että nuo kaikista korkeimmat ja kapeimmat korot eivät ole oikein käytännölliset. 



Brandos%20h%C3%A4%C3%A4keng%C3%A4t.jpg



 



Kuvissa: Wildflower, Fiona McGuinness: Engage sekä Cellinin kengät



Brandos%20keng%C3%A4t.jpg



 



Kuvissa Menbur: Aloe Stritulata, Esprit: Alma Metallic Ballerina, Friis & Company ja Irregular Choise Flick Flack.



Suosikkina ovat kyllä nämä ballerinat, sopivan sirot ja niillä jaksaa varmasti seistä ja tanssia vaikka koko yön!



Hääkakunkin saimme tilattua :) Rakastan suklaata yli kaiken, mutta jos päivä sattuu olemaan tosi helteinen ajattelimme, että ehkä suklaa ei kuitenkaan ole se paras vaihtoehto... Teemana on rustiikkiset maalaishäät, joten yritämme pitää myös kakun jotenkin yksinkertaisena, raikkaana ja että siinä olisi jotain luonnon värejä!



Sk%C3%A4rmavbild%202014-05-27%20kl.%2023
Kuvat Pinterest kansiostani



kakkuleipurit.fi%20teline.jpg
Kuva: kakkuleipurit.fi



Hääkakku tulee olemaan tämän tyylisessä telineessä, jota pääsemme itsekkin vielä tuunamaan meidän häiden teemaan sopivaksi.



Huvikumpuliving.com_03082013_0001.jpg



Siskoni häissä viime kesänä oli tällainen ihana kakku. Hääkakun koriste on vanhempieni vanha, mekin ehkä otamme sen käyttöön tai sitten meillä on kyllä yksi hauska uusi idea kakunkoristeeksi... se vaatii vaan hieman tee-se-itse työtä ;)

tiistai 27. toukokuuta 2014

Kodin laiminlyöty tila - haaste

Sain jo jokin aika sitten ihanalta Lauralta Heinässä Heiluvassa blogista haasteen esitellä kodin laiminlyöty tila. Tämä nurkkaus eteisessämme on kyllä kauan ollut laiminlyöty tila. Lattialla on ollut erinäisiä koreja ja laatikoita joissa olemme yrittäneet säilyttää lasten kenkiä ja vaatteita, sen lisäksi että tuon verhon takana on vielä iso läjä meidän kaikkien ulkoiluvaatteita! Lattialla oleva laatikko ei kuitenkaan toiminut oikein hyvin, sinne vain tuli heitettyä yhtä sun toista vaatetta kun tultiin sisään kiireessä ja suurin osa vaatteista päätyi itse asiassa vain lattialle... Koko eteinen näytti aika sekamelskalta, mutta ei onneksi enää :)



Huvikumpuliving.com_25052014_0001-5.jpg



Huvikumpuliving.com_25052014_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_25052014_0001-2.jpg



Huvikumpuliving.com_25052014_0001-4.jpg



Kun Ikeasta löytyi tämä ihana Isala kaappi, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ;) Kaappi on juuri sopivan kokoinen tuohon aika kapeaan tilaan ja sinne mahtuu hurjasti vaatteita. Ostimme vielä jälkeenpäin muutamia laatikoita sisällä oleviin hyllyihin joten nyt kaikenlaiset pienemmätkin vaatteet kuten pipot, lakit ja hanskat pysyvät hyvässä järjestyksessä. Valkoiseksi maalattu vanha pärekori toimii vielä säilytyspaikkana lasten kengille ja sen saa juuri sopivasti piiloon kaapin alle.



Ihanaa kun kotiin tullessa ei ole suurta vaateläjää vastassa lattialla ja lapsetkin pystyvät laittamaan niitä hyllyille!



Tämän haasteen lähetän eteenpäin seuraaville blogeille:



Kaunis Elämä



Checklist 



Koti Aurorassa



 



( Muistatteko muuten kun kerroin, että olen tilaamassa meille Brita Swedenin muovimaton... Eilen sainkin sen ja se on ihana! Nyt vain pitäisi löytää sille hyvä paikka keittiöstä niin pääsen näyttämään sen teillekin ) !



 

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viikonloppu viherpeukalona

Musta on tullut viikonlopun aikana varsinainen viherpeukalo! Ilmojen ollessa näin upeat olemme siistineet pihaa oikein urakalla... ruoho leikattu, haettu isot kasat multaa ja laitettu kukkapenkkejä ja istutuksia uuteen uskoon! Pihallamme oleva vanha kirsikkapuukin on aivan valkoinen kukista. Mietin juuri, että voi kun olisikin ollut kaunista pitää häät nyt täällä pihalla, vihkiminen vaikka juuri tuon puun juurella! No, kyllä täällä varmasti on ihan kaunista sitten heinäkuussakin, pitää nyt vain muistaa kastella kaikki istutukset, että ne ovat vielä hengissä silloin ;)





Kirsikkapuun juurelle istutin myös muutamia valkoisia kukkia. Valitettavasti tämän kukan nimi on mennyt multa ihan ohi, mutta koska valkoinen on nyt tämän kesän suosikkiväri kukissa nämä tuntuivat sopivan tähän upeasti.


Tämä pitkä vanha puinen kukkalaatikko on taas joka vuosi tuottanut ongelmia. En ole oikein löytänyt siihen mitään sopivaa, mutta tänä vuonna taisi nyt onnistaa. Halusin tähänkin valkoista ja ehkä vihreää ja penkkiin valikoituikin nyt pelargonioita ja muratteja. Muratit näyttävät varmasti kivoilta kun kasvavat hieman ja tulevat alas puista penkkiä pitkin! Näitä tulen varmasti laittamaan tähän jatkossakin, sen verran kivalta näyttää :)


Taas askel lähempänä kivaa kesäistä pihaa.


Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu!



lauantai 24. toukokuuta 2014

Leikkimökissä

Kun eilen lämpötila nousi jo melkein 30 asteeseen, oli välillä aivan ihanaa päästä vilvoittelemaan leikkimökkiin! Tytöt olivat saaneet päähänsä kantaa sinne älyttömät määrät hiekkaa, mutta kun saatiin ne viimein lakaistua ulos päästiinkin jo mehukekkereiden pariin. Kirsikkapuun oksa mehupullosta tehdyssä maljakossa kruunasi kattauksen :)




Leikkimökin kalusteet on meillä löytynyt kirppareilta ja omista varastoista. Ne on suurimmaksi osaksi maalattu punaisella ja valkoisella, sopii talomme väreihin kivasti. Vahat peltipurkit on kiinnitettu seinään hyllyiksi.



Viime kesänä hankin näitä PaaPii Designin kortteja tauluiksi leikkimökkiin ja Ikean punaiset kehykset olivat niille kuin tehty :)







Leikkimökkihän on tehty vanhaan luhtiaittaan pihallamme. Siinä olikin viime kesälle kunnon projekti kun puhdistimme sen, maalasimme seinät valkoisiksi ja muutimme varastona olleen tilan leikkimökiksi! Lisäsimme sinne myös uuden isomman ikkunan ja näin saatiin valoa mökkiin enemmän. Luhtiaitassa on vielä yläkertakin, sinne olemme haaveilleet meille vanhemmille omaa rentoutumis paikkaa... näytän teille tätäkin tilaa enemmän tässä kesän aikana!


Upeaa kesäpäivää, minä suuntaan tästä nyt ostamaan kukkia pihallemme ja sitten pääsemmekin hääkakku suunnitelmiin :)


perjantai 23. toukokuuta 2014

Auringon paistetta & hääkakku pohdintoja

Tällä viikolla ollaan saatu herätä melkeinpä joka aamu tällaiseen auringonpaisteeseen. Ihanaa olla aamiaisella keittiössä kun valoa tulvii ikkunoista sisään ja ulkona on jo tosi kesäisen näköistä. Teen usein vielä neljä päiväistä työviikkoa koska lapset ovat niin pieniä, joten meillä onkin nyt jo viikonloppu alkanut! Kunhan saadaan ensiksi vähän siivottua viikon jäljiltä luvassa rento päivä ulkona. Ajattelin, että voisimme laittaa leikkimökin sisustusta vähän uuteen uskoon ja järjestää siellä vaikka mehukekkerit ;)





Huomennakin luvassa hauskaa ohjelmaa, sillä menemme käymään leipomossa joka tekee meidän hääkakun! Vielä ei ole tiedossa minkälainen kakku meille tulee, joitakin ajatuksia on toki mielessä pyörinyt, mutta toivottavasti leipomollakin on hyviä ideoita hihassaan. Saamme nyt ensiksi käydä suunnittelemassa kakun ja sitten myöhemmin pääsemme vielä maistelemaan koekakkua, ihanaa ;) 


Hauskaa perjantaita kaikille!

torstai 22. toukokuuta 2014

Kesän kolme sisustustrendiä paviljonkiin

Viime kesänä pihallamme paviljongissa näytti tällaiselta. Nyt kun olemme taas pystyttäneet sen uudestaa alkaa mielessä pyöriä kaikenlaiset uudet sisustusratkaisut. Uusia tyynyjä, huopia, pöytäliinoja tai miksipä ei astioitakin ;)



Kokosin teille muutaman kollaasin suosikeistani ja tämän kesän kolme sisustustrendiä ulkotiloihin! Pastellit, metallit ja Dip Dye, näillä mennään tänä kesänä :)



Huvikumpuliving.com_21062013_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_21062013_0001-2.jpg



Törmäsin hiljattain mielenkiintoiseen shoppailuportaaliin nimittäin Shopalike.fi, joka tekee yhteistyötä monen eri verkkokaupan kanssa. Alla olevat kuvat ja linkit ovatkin ShopAlike portaalista ja heidän yhteistyökumppaneiltaan.



 



paviljonkiin%20tyynyt.jpg



 



Ajattelin täyttää penkit ja tuolit ihanilla sisustyynyillä, hempeää roosaa, harmaata ja hiekkaa....



Stonewashed pinkki ja hiekka tyynyt sekä Moltexin C kirjain tyyny Sokokselta. Day Homen Harlequin tyyny Room21.



paviljonkiin%20tyynyt%202.jpg



House Doctorin Simple pellavatyynyt Room21, kuin myös ihana Tie Dye tyyny. Lennolin Roosa Sofia  Sokokselta, kuin myös kiiltäväpintainen House Erica tyyny.



huovat.jpg



Viileämpiä kesäiltoja varten haluaisin muutaman lämpimän huovan paviljonkiin. Ihastuin heti tuohon Polka Jam Designin House huvila huopaan, House Coral fleecehuopaan ja mohairhuopaan. Uudet istuintyynyt eivät olisi pahitteeksi, nämä Luhta Homen Silmu istuintyynyt olisivat ihanat! Kaikki Sokokselta.



p%C3%B6yd%C3%A4lle.jpg



Paviljongin, terassin tai vaikka parvekkeen pöydälle löytyi upeita astioita. Liukuvärjätty Two-tone lasi RoyalDesign.fi, Sagaformin hauskat Spectra-lasit Scandinavian Design Centeriltä sekä iki-ihana kuparinen Stelton termoskannu Room21 kuin myös messinkinen kulho



Pöydälle sopisi kivasti myös Sokoksen puuteriroosa pellavaliina tai jos en halua peittää kaunista lautapöytää kokonaan voisin  kokeilla näitä kaitaliinoja. Harmaa Dip Dye liina Scandinavian Design Centeriltä ja ihanasti kulunut kivipesty liina Sokokselta. 



Joko teillä on sisustettu paviljonkeja, terasseja tai parvekkeita kesään varten?



Ihanaa päästä sisustamaan ulos!

tiistai 20. toukokuuta 2014

Kaksi x makuuhuone

Tänä keväänä meillä piipahti valokuvaaja Sara Bondegård Studio-Sarasta, joka otti kuvia erästä ensi syksyn lehtijuttua varten. Sain häneltä jo nyt muutamia kuvia joita ajattelin näyttää myös teille :) 



Makuuhuoneemme taitaa olla vaalein huone koko talossa. Tykkään kovasti sen avaruudesta ja raikkaudesta sekä tästä hauskasta katosta! Huone on hyvä esimerkki huonekalujen uusiokäytöstä, kaikki ovat meidän vanhoja aikaisemmista asunnoista tai kirppis löytöjä... Ainoastaan Fatboyn säkkituoli on uusi hankinta :)




Meidän makuuhuoneen vieressä sijaitsee tyttöjen huone. Ihana kerrossänky on talomme edellisen omistajan rakentama. En ole kuitenkaan vielä uskaltanut laittaa toista lapsista yläpetille nukkumaan, joten pienimmäiselle hankimme tämän vanhan päästä vedettävän sängyn. Lapsilla on siis vielä yhteinen huone ja viihtyvät siellä hienosti, toivottavasti vielä kauan aikaan ;)


Mukavaa kesäistä päivää, meillä koettiin jo tämän kesän ensimmäinen ukkonen eilen illalla!


maanantai 19. toukokuuta 2014

Merenrannalla

Viikonloppu sujui merellisissä tunnelmissa! Lauantaina suuntasimme vanhempieni mökille lasten kanssa ja näissä ensimmäisissä kesän vierailuissa onkin aina sitä jotain extraa. Ihanan aurinkoinen ilma, mutta tosi kova tuuli joka tekikin ilmasta vähän viileämmän. Menoa se ei kuitenkaan haitannut, vaan leikittiin hiekkarannalla koko päivä ja nautittiin :)




Siskoni perhe oli myös menossa mukana ja heidän koiransa Lenni.


Eilen palasimme kotiin ja täällähän oli suorastaan helteiset ilmat. Tästä onkin tulossa varmasti hauska viikko, koitetaan ottaa kesä haltuun heti ja olla ulkona mahdollisimman paljon! Luvassa ainakin paviljongin pystyttämistä ja sisustamista kesäkuntoon :)