maanantai 23. joulukuuta 2013

Mariannetryffelit á la Lantliv

Viimeisimmässä Lantiv lehdessä oli tällaiselle makean ystävälle ihana resepti. Mariannetryffelit, sitähän oli aivan pakko testata!


Mariannetryffelit 

1 pussi Mariannekarkkeja, n. 25 kpl
1 dl vispikermaa
250 g tummaa suklaata
kaakaojauhetta koristeluun

Murskaa ensin Mariannet oikein hienoksi muruksi. Kuumenna kerma kattilassa, ota liedeltä ja lisää siihen tummasuklaa pieninä paloina. Lisää lopuksi Marianne murut ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Laita suklaa jääkappiin jäähtymään n. tunniksi ja pyörittele siitä pieniä palloja. Pyörittele tryffelit lopuksi kaakaojauheessa ja säilytä viileässä.


Ihanaa jouluaaton aattoa kaikille! 


19 kommenttia:

  1. Nam, ihanan oloinen resepti ja varmasti suussasulavia herkkuja! <3

    VastaaPoista
  2. Nuohan voisi olla herkkua :-) näin kun tryffeleille vasta hiljattain kun olen lämmennyt :-)
    Aivan ihanat kuvat ♡

    Ihanaa aaton aattoa ♡

    VastaaPoista
  3. Mmmm! Superherkullista!

    VastaaPoista
  4. Ne olivat kyllä oikein ihania Jenni, tunnelmallista päivää ♡

    VastaaPoista
  5. Kiitos Seija, nämä eivät ehkä maistu niin vahvasti tryffeleiltä kun jotkut muut reseptit, aika suklaisia vain oikeastaan. Herkkua!

    Iloista aaton aatto päivää ♡

    VastaaPoista
  6. Olivat kyllä oikein herkkua Micu, hauskaa aaton aattoa ♡

    VastaaPoista
  7. Kiitos ohjeesta, tämän otan talteen. Hyvää joulua!

    VastaaPoista
  8. Oijoi, nämä ovat taatusti hyviä! :P Testattaviksi menee!

    VastaaPoista
  9. Kivaa jos kokeilet Satu! Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua teille ♡

    VastaaPoista
  10. Ja niitä oli tosi helppo tehdä Heli ;) Ihanaa Joulua ♡

    VastaaPoista
  11. Ihanaa ja rauhaisaa joulua teille sinne <3

    VastaaPoista