Itse tehty mysli ( Granola )
6 dl kaurahiutaleita
1 dl auringonkukansiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
1,5 dl saksanpähkinöitä
1 dl ihan mitä tahansa pähkinää tai mantelia mitä kaapista löytyy
1 dl rypsiöljyä ( voi käyttää myös kookosöljyä )
1/2 dl juoksevaa hunajaa
Lopuksi rusinoita, kuivattuja banaaninlastuja tai muita hedelmiä oman maun mukaan.
Rouhi pähkinöitä hieman, mutta älä hienonna niitä liian pieniksi paloiksi. Sekoita öljy ja juokseva hunaja keskenään ja lisää öljyseos kuiviin aineisiin. Levitä seos leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille ja paahda mysliä 175-asteisessa uunissa n. 20 min.
Tarkista aina välillä, etteivät pähkinät pääse palamaan. Laske lämpötilaa 150 asteeseen ja jatka paahtoa vielä 20 min. Mysliä voi sekoittaa varovasti uunissa paahtamisen aikana. Lisää lopuksi jäähtyneeseen mysliin haluamasi kuivatut hedelmät, rusinat tai banaanilastut.
Kohta saadaankin jo tuoreita mansikoita ja vadelmia. Meiltä löytyi vielä pakasteesta pieni rasia vadelmia ja nämä ovatkin tosi herkkua juuri turkkilaisen jugurtin ja myslin kanssa!
Kohta saadaankin jo tuoreita mansikoita ja vadelmia. Meiltä löytyi vielä pakasteesta pieni rasia vadelmia ja nämä ovatkin tosi herkkua juuri turkkilaisen jugurtin ja myslin kanssa!
Energistä päivää kaikille!
Ihana ohje! Kiitos tästä :)
VastaaPoistaKiitos ohjeesta :) tätäkin on pitänyt kokeilla monesti,mutten ole koskaan "ehtinyt".
VastaaPoistaMeillä kulkee aikalailla samaa rataa nää tekemiset ;). Justiin nimittäin kävin täydentämässä varastoja, että saan tehtyä granolaa :).
VastaaPoistaKiitti ohjeesta täältä myös. Kiva tehdä itse <3
VastaaPoistaOi näyttää kyllä hyvältä ja on sitä varmasti! Kiitos ohjeesta <3 tätä pitää kokeilla.
VastaaPoistaEipä kestä Jenna, kivaa jos pidit siitä :) Hauskaa viikoa <3
VastaaPoistaSama vika täälläkin S, mutta nyt viimeaikoina olen innostunut tekemään mysliä itsekkin :) Mukavaa viikkoa <3
VastaaPoistaHa haa, hauska kuulla Annukka :) Tosi hyvää on ja kivaa kun sitä voi muokatakin vaikka millä mitalla!
VastaaPoistaLeppoisaa viikkoa <3
Voi eipä kestä S.H <3 tämä oli kyllä tosi hyvää :)
VastaaPoistaKiitos Laura, hauskaa viikoa <3
VastaaPoistaNam, pitäisikin kokeilla tätä, sillä talvisin olen myslin suurkuluttaja. Kiitos ohjeesta ja ihanaa kesäpäivää! <3
VastaaPoistaIhanan kuuloinen resepti! :)
VastaaPoista