Saanko esitellä... toast skagen leivät!
Toast skagen ( alkuperäinen resepti löytyy täältä)
4 viipaletta monivilja leipää
1 ps ( 180g ) tilli-sitruunakatkarapuja
1 tlk ranskankermaa ( meillä käytettiin turkkilaista jogurttia, toimii hyvin )
1/2 dl tilliä
1/2 dl punasipulia
mustapippuria
( valkosipulin kynsi )
Sulata katkaravut, lämpimän veden alla sulavat nopeasti. Hienonna katkaravut, tilli sekä sipuli ja lisää ne ranskankerman joukkoon. Mausta pippurilla.
Paista leipäviipaleet paistinpannulla ja hiero valkosipulin kynnellä leivän pintaa kevyesti. Lisää katkarapuseos leiville ja koristele tillillä, sitruunalla sekä katkaravuilla.
Katkaravut ovat meillä suurta herkkua ja nämä leivät olivatkin nappivalinta lämpimän kesäpäivän päätteeksi, kylmän valkoviinin kera!
Iloista sunnuntaita!
13 kommenttia:
Voi nam! Nuo ovat varmasti herkullisia :-) en ole pitkään aikaan syönyt katkarapuja mutta nyt kyllä tarvii lähiaikoina heti ostaa :-)
Mukavaa ja aurinkoista päivää!♡
Namm...varmasti maistuisi täälläkin....:)
Nam, tuo on niiiin hyvää! Olen viimeksi nauttinut juurikin Skagenissa, eikä ole tullut mieleen, että voisihan sitä kotonakin tehdä... Kiitos vinkistä! :)
Aurinkoa sunnuntaihisi! <3
Kuulostaapa herkulliselta, täytynee koittaa tehdä :)
Ooiiii nammm! Jos pystyis syödä leipää niin tekisin kyllä kans :P
Aurinkoista päivää Seija, nuo oli kyllä tosi hyviä :)
Kannattaa kokeilla Irmastiina ;) Iloista päivää!
Oi ne oli varmasti hyviä Jenni! Hyvä jos tästä postauksesta oli hyötyä ;) Aurnkoista päivää!
Koita ihmeessä Susanne, katkaravut ovat niin hyviä!
Voi littleB, harmi jos et voi kokeilla, pitäisi kehitellä resepti ilman leipää ;) Ihanaa sunnuntaita!
Kylläpä näyttää herkulliselta! Ja on hienot kuvatkin!
Kiitos Camilla! :)
Nam! Pitääpä kokeilla.
Lähetä kommentti