keskiviikko 27. elokuuta 2014

Huvikumpu Living kulissien takaa

Kirjoitin eilen esittely postauksen BLOGIVAASAN puolelle blogistani ja sen innoittamana ajattelin kertoa teillekin lisää minusta ja Huvikumpu Livingistä.



Huvikumpuliving.com_21082014_0001-4.jpg



Olen siis Susanna, ikää 38 vuotta, 3- ja 4-vuotiaden lasten äiti ja vaimo erittäin huumorintajuiselle ja sydämelliselle miehelle. Huvikumpu Livingistä syntyi ajatus pari vuotta sitten, ollessani vielä hoitovapaalla lasten kanssa. Huomasin puhuvani sisustamisesta ja esittelemästä sisustusratkaisujamme suunnilleen kaikille jotka vain jaksoivat kuunnella ;) Jossain vaiheessa ajatus sisustusbloggaamisesta kasvoi sen verran suureksi, että eräänä lokakuisena iltana kirjoitinkin Huvikumpu Livingin ensimmäisen postauksen. 



Blogin nimi syntyi oikeastaan siitä, että meillä ei ehkä ole kovinkaan selkeää linjaa kotimme sisustamisessa. Eri tyylisuunnat elelevät täällä sopusoinnussa keskenään, ehkä vahvimpina kuitenkin moderni maalaistyyli ja retroilu ( siinäpä vasta yhdistelmä ). Punaiset hiukset ,Peppi Pitkätossumainen luonne ja se, että kaikki on tosiaan hieman vinksin vonksin synnyttivät ajatuksen Huvikummusta ja elämästä siellä.



Bloggaaminen vei nopeasti mukanaan, nautin siitä, että saan jakaa tämän innostuksen muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa. Kommentit aina piristävät ja olen samalla löytänyt monia muita ihania blogeja lukulistalle. 



Sisustaminen on meillä melkeinpä jokapäiväistä ja jotain pientä kivaa ideaa löytyy varmasti jokaiselle päivälle. Niiden totetuttamiset vievät nykyään vain hieman enemmän aikaa, nämä ihanat pienet touhutytöt pitävät siitä huolen. 



Onkin oikeastaan hyvä, että tällainen esteetikkokin on heidän kauttaan oppinut ottamaan asiat hieman rennommin, hyväksyä sen, että aina ei kerkeä kaikkea saada valmiiksi siinä tahdissa kuin haluaisi ja oppia elämään enemmän vain tässä hetkessä <3



Kiitokset näistä parista antoisasta vuodesta kuuluu myös teille lukijat! Upeaa alkavaa syksyä <3



 

Ei kommentteja: