Viimeisimmässä Lantliv lehdessä oli ihanan helppo ja herkullinen jälkkäri vinkki. Testailin sitä viime viikonloppuna, ja oli kyllä niin hyvää, että haluan vinkata tästä teillekin. Mielestäni tämä on juuri niitä reseptejä, jonka tekemiseen menee aikaa muutama minuutti, mutta näyttää siltä, kun olisit ahertanut sen parissa koko päivän ;)
Tarvitset siis muutaman omenan, joka kuoritaan ja pilkotaan sopivan kokoisiksi paloiksi. Paista omenoita voissa, lisää joukkoon n. 2 rkl sokeria ja 1 tl kanelia. Anna paistua muutama minuutti, jolloin sokeri sulaa ja siitä tulee ihanan karamellimainen kastike. Meillä tämä tarjoiltiin tällä kertaa vaniljajäätelön kanssa, mutta kermavaahto tai rahka sopisi varmasti yhtä hyvin.
Hauskaa päivää, palataan kohta myös lisää meidän Tukholman tuliaisiin!
13 kommenttia:
Namski :) tätä instassa jo ihailin :) kiva kun jaoit reseptin tänne :) tätä on oiva kokeilla tänään vapaapäivänä :) kiitti <3
Mukavaa päivää <3
Kuulostaa hyvältä, ehdottomasti menee kokeiluun :)
Kiitos ohjeesta! Kerkesin jo kokeilla tätä ja oli niin hyvää <3
Lehti on suosikkini ja ohjetta kokeilin .- säpinää on ollut niin, että en sitä tänne laittanut vaikka mielessä kävi. Hyvä näin kun sinä ehdit :)))
No volhan nam! Tätä voisi testailla meilläkin. :)
Mukavaa lokakuun alkua! <3
Kiitos Seija <3 tämä on kyllä herkku jälkkäri ja vielä tosi helppo valmistaa :) Mukavaa viikon jatkoa <3
Kivaa kuulla Johanna :) tosi hyvää oli ja jäätelö sopii tähän ihanasti. Mukavaa iltaa <3
Kiitos Sanna :) Hauskaa , että testasit tätä jo, se on kyllä tosi hyvää! Ihanaa viikon jatkoa <3
Hih, olitko sinäkin nähnyt tämän Anne ;) Lantliv lehti on kyllä niin ihana! Tästä tulee kyllä kestosuosikki jälkkäriksi meillä :)
Kivaa kuulla Jenni, suosittelen :) Tunnelmallista vaikkakin tuulista iltaa <3
Oi, mikä herkku <3 täytyy joskus kokeilla tuota, ehkä jo viikonloppuna. Olen vaan tehnyt sitä omena-kaurapaistosta, mutta nuo paistetut omenat olisivat mukavaa vaihtelua. Ihanaa viikonloppua <3
Oli kyllä niin hyvää ja tosiaan kivaa vaihtelua :) iloista viikonloppua Sommarbacka <3
Vielä jos vaihtaa sokerin tummempaan eli fariiniin tai tummaan muscovadoon, niin saa extra herkullista.
Lähetä kommentti