keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kevättä kohti...

Tänään vietetään ihanaa vapaapäivää yhdessä perheen kanssa. Luvassa olisi ainakin joulukoristeiden kantoa vintille säilytykseen... aika haikeaa tavallaan, jään aina kaipaamaan niiden tuomaan ihanaa valoa, mutta eiköhän tässä keksitä jotain niiden tilalle. Nyt on onneksi aurinkokin näyttäytynyt aika useasti, joten selvästi kevättä kohti ollaan menossa, pakkasista huolimatta!
Mitä teidän loppiaiseen kuuluu?

24 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Kauniita tunnelmia <3 ja voin samaistua, joulua on niin haikea luopua. Täällä se tapahtuukin ihan hiljaksiin.... valot kaikki saa jäädä, tunnelmavalot :)

Täällä edessä työpäivä ja kyläreissu :)

Mukavaa loppiaista <3

Anne kirjoitti...

Flunnsaisena, mutta ihan tyytyväisillä mielin. Eilen lähti lapsia oven täydeltä ja tänään tulee lisää :) Pakkanen paukkuu nurkissa, mutta sisällä ihana lämpö. Kivaa päivää sinulle myös ja perheellesi.

Jenna // Hetkiä Maalla kirjoitti...

Kaunista <3 Täällä jatkuu siivoilut tänään. Meillä joulukoristeet on kannettu jo pois, mutta muutama talvinen juttu on saanut jäädä :)
Ihanaa päivää!

Helinä kirjoitti...

Yövuorosta palattu:-) Millään en haluaisi vielä viedä joulujuttuja varastoon.. annan niiden olla vielä muutaman päivän:-)

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Täälläkin ollaan viemässä loppuja koristeita hakeilla mielin pois. Valot kyllä jäävät vielä varmasti pitkäksi aikaa, mutta varsinaiset joulukoristeet lähtevät tänään.

Mukavaa loppiaista! <3

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hrrrrrr... Mittari näyttää -28C keskisessä Suomessa, eli ei ainakaan ulkoilua luvassa!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hrrrrrr... Mittari näyttää -28C keskisessä Suomessa, eli ei ainakaan ulkoilua luvassa!

Mansikki kirjoitti...

Flunssa alkaa hellittämään, joten joulu lähtee tämän viikon aikana. Pikkuhiljaa.. Fiilistellen.. Kynttilöiden ja muiden valonlähteiden pakkaus tuntuu vaikealta, kun ei tuota valoa ole vielä riittävästi.
Muuten loppiainen menee lämmitellen ja illalla on pojan lätkämatsi.
Jouduttiin ottamaan kanit saunaan näiksi pakkaspäiviksi, kun ei ollut muutakaan paikkaa. Sain laskettua lämpötilan siellä ja nyt toivotaan että eivät tiputa karvaa ja tarkenevat mennä takaisin ulos. Miten teillä?

Idis & Interiööri kirjoitti...

Pakkasta pidellen menee loppiainen, -30 mittarissa :) Ja joulu lähtee täälläkin tänään, eikä ahdista yhtään, sillä aurinko on näyttäytynyt ja se jos mikä piristää!

Nipsux kirjoitti...

Minäkin keräsin tänään kyntteliköt ja imukuppivalot pois (niitä oli muuten 11:t!), tunnelmavalot jäi, kuten myös peräkamarien ikkunoihin isot paperitähdet. Ne olen antanut yleensä olla helmikuun loppuun, valkoiset pallovalot on läpi vuoden.
Jotenkin ihanaa pikkuhiljaa mennä kevättä kohti :)

Anne kirjoitti...

Aina on haikeaa luopua joulusta ja koristeista.Meillä siivotaan joulu pois vasta viikonloppuna.Nyt kun on kova pakkanen,niin kuuset ja muut joulukoristeet tuovat lämpöä :) Sitten,kun saa kodin siivottua,niin on kyllä kiva,kun päivät pitenee..ja aurinko näyttäytyy.Tekee mieli alkaa miettimään kevään sisustusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Me olimme ulkona pari tuntia. Oli hippasen verran kylmä, mutta oli tosi kivaa :). Nyt vaan katsotaan leffoja ja maataan!

Mukavaa päivää sinnekin.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Niin minäkin ajattelin Seija, jouluisammat jutut pois ja tähdet voi vielä jäädä :) Ihanaa iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Pikaista paranemista Anne <3 Nyt kyllä paukkuu pakkanen oikein kunnolla, lämpöisiä hetkiä sinne teidän iltaan :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Jenna, minäkin haluan vielä pitää vähän näitä valoja esillä, muuten ne joulujutut saavat jo siirtyä odottelemaan seuraavaa joulua :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se on kyllä niin haikeaa Helinä, valot ja kynttilät voisi kyllä vielä pitää ;) Mukavaa iltaa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Samaa mieltä Jenni :) Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hirveän kylmää kyllä Sanna, meillä on toistaiseksi ollut vain -26 astetta ;) Sisällä on hyvä nyt tunnelmoida!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Meillä on puput olleet lasikuistilla syksystä alkaen, joka onkin aika lämmin. Ehkä n. 15-17 astetta siellä. Nyt kun on näin kylmä ei kuistillakaan tahdo oikein lämpö pysyä ja me jo tuotiin ekstra patteri sinne pupuille, hah haa! Nekun on tottuneet kohtalaiseen lämpöön nyt ;) Hyvä että teiltä löytyi niille kiva paikka nyt, ihan super kylmää. Hauskaa iltaa Mansikki!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tosi ihanaa kun on ollut aurinkoisia päiviä nyt usein, jos tämä pakkanen vähän hellittäisi olisi kivat ulkoiluilmatkin :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Minäkin jätin vielä nuo tähdet, tunnelmallinen valo niissä Nipsux :) Hauskaa iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihan totta Anne, kevättä ja kevät sisustamista odotellessa :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oottepa olleet reippaita S, me ollaan oltu sisällä koko päivä :) Katsottiin myös lasten kanssa yksi elokuva: Inside Out, se oli tosi kiva :)

Katja/Vadelmia ja Pioneja kirjoitti...

Ihana tunnelma kuvissasi! Lämmintä ja kutsuvaa, vaikka ulkona onkin huisit pakkaslukemat! :)