tiistai 27. toukokuuta 2014

Kodin laiminlyöty tila - haaste

Sain jo jokin aika sitten ihanalta Lauralta Heinässä Heiluvassa blogista haasteen esitellä kodin laiminlyöty tila. Tämä nurkkaus eteisessämme on kyllä kauan ollut laiminlyöty tila. Lattialla on ollut erinäisiä koreja ja laatikoita joissa olemme yrittäneet säilyttää lasten kenkiä ja vaatteita, sen lisäksi että tuon verhon takana on vielä iso läjä meidän kaikkien ulkoiluvaatteita! Lattialla oleva laatikko ei kuitenkaan toiminut oikein hyvin, sinne vain tuli heitettyä yhtä sun toista vaatetta kun tultiin sisään kiireessä ja suurin osa vaatteista päätyi itse asiassa vain lattialle... Koko eteinen näytti aika sekamelskalta, mutta ei onneksi enää :)



Huvikumpuliving.com_25052014_0001-5.jpg



Huvikumpuliving.com_25052014_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_25052014_0001-2.jpg



Huvikumpuliving.com_25052014_0001-4.jpg



Kun Ikeasta löytyi tämä ihana Isala kaappi, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ;) Kaappi on juuri sopivan kokoinen tuohon aika kapeaan tilaan ja sinne mahtuu hurjasti vaatteita. Ostimme vielä jälkeenpäin muutamia laatikoita sisällä oleviin hyllyihin joten nyt kaikenlaiset pienemmätkin vaatteet kuten pipot, lakit ja hanskat pysyvät hyvässä järjestyksessä. Valkoiseksi maalattu vanha pärekori toimii vielä säilytyspaikkana lasten kengille ja sen saa juuri sopivasti piiloon kaapin alle.



Ihanaa kun kotiin tullessa ei ole suurta vaateläjää vastassa lattialla ja lapsetkin pystyvät laittamaan niitä hyllyille!



Tämän haasteen lähetän eteenpäin seuraaville blogeille:



Kaunis Elämä



Checklist 



Koti Aurorassa



 



( Muistatteko muuten kun kerroin, että olen tilaamassa meille Brita Swedenin muovimaton... Eilen sainkin sen ja se on ihana! Nyt vain pitäisi löytää sille hyvä paikka keittiöstä niin pääsen näyttämään sen teillekin ) !



 

Ei kommentteja: