lauantai 24. toukokuuta 2014

Leikkimökissä

Kun eilen lämpötila nousi jo melkein 30 asteeseen, oli välillä aivan ihanaa päästä vilvoittelemaan leikkimökkiin! Tytöt olivat saaneet päähänsä kantaa sinne älyttömät määrät hiekkaa, mutta kun saatiin ne viimein lakaistua ulos päästiinkin jo mehukekkereiden pariin. Kirsikkapuun oksa mehupullosta tehdyssä maljakossa kruunasi kattauksen :)




Leikkimökin kalusteet on meillä löytynyt kirppareilta ja omista varastoista. Ne on suurimmaksi osaksi maalattu punaisella ja valkoisella, sopii talomme väreihin kivasti. Vahat peltipurkit on kiinnitettu seinään hyllyiksi.



Viime kesänä hankin näitä PaaPii Designin kortteja tauluiksi leikkimökkiin ja Ikean punaiset kehykset olivat niille kuin tehty :)







Leikkimökkihän on tehty vanhaan luhtiaittaan pihallamme. Siinä olikin viime kesälle kunnon projekti kun puhdistimme sen, maalasimme seinät valkoisiksi ja muutimme varastona olleen tilan leikkimökiksi! Lisäsimme sinne myös uuden isomman ikkunan ja näin saatiin valoa mökkiin enemmän. Luhtiaitassa on vielä yläkertakin, sinne olemme haaveilleet meille vanhemmille omaa rentoutumis paikkaa... näytän teille tätäkin tilaa enemmän tässä kesän aikana!


Upeaa kesäpäivää, minä suuntaan tästä nyt ostamaan kukkia pihallemme ja sitten pääsemmekin hääkakku suunnitelmiin :)


Ei kommentteja: