torstai 13. joulukuuta 2012

Kangastaidetta seinällä vol. 2

Nyt täytyy pitää pieni tauko joulukuusen koristelusta ja piipahtaa tänne blogiini :)  Tässä kuva meidän lehmistä... Muuttaessamme taloon oli entinen omistaja jättänyt suuren suuren palan Miina Äkkijyrkän Marimekolle suunnittelemaan kangasta "Kevätjuhla". Se on löytänyt paikkansa lasten leikkihuoneen seinällä. Kangasta ei ole pingoitettu minkään kehyksen ympärille, vaan siinä on vain rimat ylhäällä ja alhaalla. Tuo kivaa piristystä leikkihuoneeseen!
Kerroinkin aikaisemmin, että olin kesällä tutkimassa äitini isän vanhoja tavaroita, ja sieltä sain mukaan myös kuvassa olevan vanhan lehmänkellon. Sehän sopii kuin valettu tuohon lehmien viereen!

Lapset tykkäävät kyllä käydä sitä soittelemassa, täytyisiköhän se ottaa käyttöön vaikka kellona joka kutsuu heidät aina syömään....?!


1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo aito lehmänkello tuohon viereen :) juuri tuollaiset pienet yksityiskohdat ovat niin kivoja - näkee, että juttuja on mietitty ja samalla mukavasti huumoria mukana. Minusta tuo on niin kiva kangas - pitäisköhän ostaa itsellenikin - vaikkei minulla olekaan entisenä kaupunkilaisena mitään kokemusta lehmistä - se, että tykkää niistä taitaa silti riittää.