tiistai 11. helmikuuta 2014

Se paikka jonne kaikki vaatteet kerääntyvät...

Vaatehuoneessamme on tämä matala kaappi jonka taakse henkarissa roikkuvat vaatteet on piilotettu. Tämä on kyllä kiva ratkaisu ja huone rauhoittuukin heti kun verhon vetää kiinni eikä vaatteet ole koko ajan näkyvissä.


Huoneen toisessa pääydyssä on vanhan nojatuoli jonne tapaa kasaantua vaatteita... pyykistä tulleita vaatteita... pyykkiin meneviä vaatteita... silittämistä odottavia vaatteita... seuraavan päivän työvaatteita, tiedättehän ;) Löytyykö teiltäkin jokin tällainen paikka? Olen aika huono silittämään vaatteita, mutta joitakin on vain pakko silittää. Silloin olisikin hyvä olla niille paikka jossa vaatteet pysyvät suorina ja ovat kuitenkin lähellä, jotta niitä tulee myös käytettyä!Ratkaisu löytyi näistä mustista koukuista. Nyt seinälle mahtuu henkarissa muutama vaate ja ne on siitä helppo ottaa käyttöön. Sopivat kivasti myös vaatehuoneen tunnelmaan!


22 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Tuo seinä ja nurkkaus on niin hieno :-) aivan hurmaava :-)

Mukavaa päivää ♡

Jenni kirjoitti...

Aivan ihana seinä! Ja käytännöllinen tuo verholla piilotettava vaatesäilö. :)

Kivaa tiistaita! <3

lattenainen kirjoitti...

Tommoset koukut olisikin kätevä ratkaisu, meillä on makkarin nurkassa tuolinpuolipitoisille vaatteille.ja voi jössew mikä sekalainen pino siellä on vaatteita, myös khh:n penkki on aina täynnä vaatteita.. Mutta toi naulakko ratkaisu, esitän sitä miehelle.

Tiina Eliisa kirjoitti...

Ihan huikea idis! :) mahtava tuo puu vielä jossa nuo koukut. Meillä on pyöröhirsiseinät joten aika mahdoton tehdä tuollaista, muuten kyllä oisin heti apinoinut ;) todella kaunis. :) meillä kans on "vaatenurkkaus", yleensä eteisen aulassa pienen lipaston päällä. :D mies heittää siihen aina autotallivaatteet hah, mukavat öljyiset lötköt. :D päivittäin siitä kerään jonkinmoisen nyssykän jotain vaatetta hehe. :) kivaa päivää sinulle <3

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Voi ku kivan näköinen vaatehuone!! Tuollaisesta haaveilen itsekin <3 Kyllä niitä vaatekasoja kerääntyy väkisinkin, milloin minnekin.. Tuo verho on kyllä kiva ratkaisu siihen, et vaatteet saa piiloon :) Kivaa tiistaita <3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno idea...tuohon voisi illalla ripustaa seuraavana päivä käytettävät vaatteet..:)

S - Beauty of Life kirjoitti...

Kiva tuo vaatesäiliö. Meillä ei ehkä vaatteet kasaannu, mutta kaikki pikkusälä kylläkin eteisen pöydälle! huoh!

Mukavaa päivää!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

hienosti sopii mustat koukut, muuten niin herkkään ja vaaleaan tapettiin. Kaunista. Taas :)

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kivoja ideoita!
Minulla on makkarissa sellainen nurkkaus jonne kertyy vino pino vaatteita. Kumma, ettei ne itsestään mene kaappiin...

Susanna kirjoitti...

Kiitos Seija, hauskaa tiistai-iltaa <3

Susanna kirjoitti...

Kiitos Jenni, tuo on kyllä huippu hyvä kun vaatteita saa sen taakse hyvin piiloon :) Kivaa tiistaita <3

Susanna kirjoitti...

Kiitos paljon lattenainen! Onneksi on tämä vaatehuone missä voi vaatteita säilyttää, mutta yleensä tännekin kasaantuu niitä aikamoinen pino. Koukut auttavat nyt kyllä tosi paljon, kätevää ripustaa muutama vaate siihenkin eivätkä mene ryttyyn ;) Hauskaa tiistaita!

Susanna kirjoitti...

Kiitos Tiina Eliisa, olipa kivasti sanottu! Onneksi tämä vaatehuone on meillä yläkerrassaja sinne oikeastaan harvemmin tulee edes mentyä muuten kuin aamuisi pukemaan. Ei haittaa vaikka siellä välillä olisikin vähän kaaos ;)

Susanna kirjoitti...

Kiitos Heli, tämä olikin meille hyvä ratkaisu sillä muuten meillä on aika vähän kaappitilaa. Yksi seinä täällä on kokonaan täynnä pitkiä avohyllyjä jossa vaatteita voi säilyttää pinossa :)

Susanna kirjoitti...

Juuri sitä minäkin ajattelin Irmastiina!

Susanna kirjoitti...

Joo se onkin sitten se seuraava paikka jonne kasaantuu tavaraa, eteisen pöytä ;) Iloista viikkoa S :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos kovasti Sanna, hauskaa iltaa :)

Susanna kirjoitti...

Kyllä on kummia vaatteita Ellen, meillä taitaa olla samaa merkkiä ;) Täytyy seuraavan kerran vaateostoksilla katsoa hieman tarkemmin mitä ostaa ;)

MissTirvis kirjoitti...

Tarvitsisin myös henkaritilaa paaaljon enemmän mitä nyt on! :) Tuo toteutus on aivan ihastuttava :) ja vaatehuone, kun semmoisen saisi, joka oikeasti olisi HUONE :D

Susanna kirjoitti...

Onneksi meillekin tuli nyt vähän lisää henkaritilaa Miss Tirvis :) Kiitos kovasti kommentistasi! Tykkään kyllä tuosta huoneesta kovasti, saa nähdä kauanko saamme pitää sitä vaatehuoneena, kun lapset kasvavat eivätkä ehkä enää halua jakaa huoneta keskenään tuosta vaatehuoneesta joutuu sitten luopumaan ;)

Laura - Heinässä Heiluvassa kirjoitti...

Onpa loistava idea laittaa noita koukkuja seinälle! Teillä on kyllä ihana koti <3

Susanna kirjoitti...

Kiitos Laura, tuli kyllä tosi kiva ja helposti löytyi ratkaisu tuohon ongelmaan minne ripustaa vaikka seuraavan päivän työ vaatteet :)