lauantai 26. huhtikuuta 2014

Pihalla

Tänään on kyllä ollut niin tehokas päivä etten muista koska. Aamu alkoi pienellä askarteluprojektilla ( siitä lisää blogissa vähän myöhemmin ) ja sen jälkeen lähdimmekin koko porukka ulos. Anoppi oli meitä auttamassa ja saimmekin haravoitua, kerättyä risuja, siivottua kukkapenkkejä ja tehtyä monia muita pieniä juttuja jotka ovat olleet " to-do " listalla. Ulkona oli ihanan lämmin ja välillä täytyi myös pitää tauko ja kokeilla minkälaista on syödä ja juoda taas ulkona... juuri niin kivaa kun muistinkin ;)


Riippumattokin tuotiin taas pihalle jonka jälkeen alkoikin kova kilpa siitä kuka siinä saa olla eniten... ehkä meidän vanhempien vuoro tulee sitten joskus ;)

Aurinkoista viikonlopun jatkoa, ensi viikolla on muuten hauskoja ja jännittäviä uutisia luvassa joten pysykäähän kuulolla!21 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihania ulkoilukuvia! <3 Teillä onkin ollut oikein toiminnantäyteinen päivä ja ulkonahan onkin ihan parasta touhuta näillä säillä! :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

Miia/Tirviäisten elämää kirjoitti...

Kyllä näistä lämpimistä säistä on ollut niin ihana nauttia!! Tuntuu aina, että Suomen kesä menee niin nopeasti ohi,että haluaa ihan niistä ensimmäisistä lähtien fiilistellä lämpöä ja valoa :D Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Anne kirjoitti...

juurikin niin ihanaa :)... itse en vain muista milloin ois näin aikaisin ollut näin "kevät"..... yleensä meillä täällä pohjanmaalla on ollut tavallista se,että haravointi aloitettu äitienpäivän aikaan...! ja nyt se aloitettiin kaksi viikkoa sitten.

Annika /Karkkipurkki kirjoitti...

Nämä lämpimät päivät on kyllä aivan ihania! täälläkin on tänään haravoitu ja aloiteltu pihahommia :)

Seija kirjoitti...

Parhautta, viikonlopun yhteiset touhut auringossa ♡ ehdottoman parasta :-)

Mukavaa viikonloppua :-)

Riippukeinu ♡

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oli kyllä niin tehokas päivä Jenni, mutta hyvä välillä näinkin ja kivaa kun saa pihaa kuntoon. Nyt pitääkin erityisen paljon panostaa tähänkin jos ne meidän vihkiäiset pidetään tässä pihalla :) Oikein hauskaa päivää Jenni <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Nyt tuleekin pitkä kesä jos ilmat jatkuvat tällaisina, aivan ihanaa! Hämmästyttää ajatella että on vasta huhtikuu ja tällaiset ilmat :)

Ihanaa päivää Miia <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihan totta Anne, viime vuonna näihin aikoihin taisi olla vielä jäät meressä! Toivottavasti ei nyt muutu vain kylmäksi säät enää, tähän voisi jo tottua :)

Mukavaa sunnuntaita <3

Jaana - At home kirjoitti...

Voi että tuo riippukeinu houkuttaisi täälläkin. Varmasti olisi käyttäjiä :) mukavaa sunnuntaita!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta Annika, tällaisessa ilmassa pihatyöt ovat kyllä tosi kivojakin! Ihanaa päivää <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se oli kyllä hyvä hankinta aikoinaan Jaana, ihanan iso niin mahtuu vaikka kaikki kyytiin ja kestävä. Lapset valloittavat se kyllä yleensä, mutta ehkäpä joskus pääsee itsekkin siinä loikoilemaan ;)

Hauskaa päivää <3

Kaisa kirjoitti...

Siellä tehotyttö ollut vaudissa ;)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kyllä nyt onkin saatu nauttia ihanista ulkoilusäistä..:)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

No niin on Kaisa, ja tänään on jatkettu :) Ihanaa sunnuntaita <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Eikä vain Irmastiina, aamu alkoi täällä vähän harmaana, mutta nyt taas on niin aurinkoista ja lämmintä. Vaikeaa uskoa nyt että loppuviikoksi tänne on luvattu vain pari astetta plussaa!

Minna Hyrkäs kirjoitti...

Lainasin kirjastosta lehden, jossa oli ihana juttu talostanne ja perheestänne. Heti piti googlettaa blogisi, ja tulla lukijaksesi :-)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi kiitos Minna kivasta kommentistasi ja tosi hauskaa että löysit tänne blogini pariin :) Toivottavasti viihdyt juttujen parissa jatkossakin, ihanaa viikkoa <3

Laura - Heinässä Heiluvassa kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia kuvia! Meilläkin on pihalla hommailtu koko päivä ja tekemistä siellä vaan riittää edelleen. Mitähän te olette askarrelut... hmm??? Jään odottelemaan!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Laura, näitä pihahommia tosiaa riittää, mutta mikäpäs siinä kun on näin aurinkoiset ilmat! Ihanaa olla ulkona :) Kivaa uutta viikkoa <3

JohannaL kirjoitti...

Ihania kuvia, täälläkin ulkona painettu hommia niin että sisällä onkin sitten kaaos :)

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Voi kuinka kivoja ulkoilukuvia! :) Meilläkin meni viikonloppu pihahommissa, kaikkea kivaa tuli puuhasteltua :)