perjantai 25. syyskuuta 2015

Aamukahvi & Annon Vilja

Hauskaa perjantaita kaikille! Olen ollut tässä pari päivää koulutusmatkalla uuden työni puolesta ja blogikin jäi poikkeuksellisesti hieman vähemmälle huomiolle sen aikaa. Hauskaa oli piipahtaa Tampereella ja tulihan sitä hieman shoppailtua sielläkin ;) Mielelläni otan vinkkejä vastaan paikoista, joissa mielestänne kannattaa käydä, sillä tulen käymään siellä aika useastikin tässä syksyn mittaan. 

Löysin muuten hetki sitten Annolta uuden kahvikupin, johon ihastuin heti täysin. Tämä harmaa Vilja kuppi ja lautanen ovat ehdottomasti yhdet suosikeistani meillä nyt. Kyllä aamukahvi tai -tee vaan maistuukin paremmalta kun sen saa nauttia kauniista kupista!

Ihanaa perjantaita!



9 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Tampere on kyllä kiva kaupunki. Mulla on blogissa viime syksyltä juttua blogikavereiden kanssa tehdystä kivasta sisustuskauppakierroksesta ja nyt olis parin viikon päästä tarkoitus lähteä samalla porukalla taas vähän hengailemaan. Että josko sieltä vaikka jotain kivaa vinkkiä saisin aikaiseksi.

Annolla on kyllä niin paljon kaikkia kivoja juttuja, että kaikkea tekis aina mieli kotiuttaa, mutta ensin tarvii saada kaappeihin tilaa :)

Leppoisaa syysviikonloppua <3

S - beauty of life kirjoitti...

Nämä sinun kahvikuppikuvat ovat kyllä tosi kivoja :) Instassa bongaillut ;)!

Mukavaa viikonloppua!

Stella Vanilja kirjoitti...

U p e i t a kuvia <3 laita ihmeessä ostos juttuja :) tampereen kauppavinkkejä täältä kyllä pesee :) rakas kaupunki <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tampere oli kyllä kiva paikka Annukka, hauskaa jos sieltäkin löytyisi jotain uusia sisustusputiikkejakin vaikka :) teidän matka kuulostaa aivan huipulta! Annolta löytyy vaikka mitä ihanaa, mut meilläkin juuri sama ongelma, ei tahdo mahtua enää mihinkään ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi Kiitos S, se on hauskaa kuulla :) Oikein mukavaa viikonloppua <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Seija <3 Muistelinkin, että olitkohan Tampereelta kotoisin tai ainakin asunut siellä joskus, varmasti sinulta löytyy paljon vinkkejä :) Ihanaa viikonloppua!

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Ihana kuva <3 Vinkkailepa vähän, jos satuttaisiin Tampereelle yhtäaikaa joskus, niin voisi tehdä pienen sisustuskierroksen yhdessä. ;)

Mukavaa viikonloppua! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Jenni <3 Laitan sulle viestiä :)

Unknown kirjoitti...

Onpas vain ihanan näköinen! Multa on mennyt ihan ohi tuo sinun työkuvion muutos. Onnea uudesta työstä <3