torstai 26. marraskuuta 2015

Lemppari astiat - haaste

Nyt päästiinkin ehdottomasti yhteen lempiaiheistani, eli mukeihin ;) Kiitos paljon Seija tästä hauskasta lemppari astiat -haasteesta! Olen täysin hurahtanut kauniisiin mukeihin ja mikä sen parempaa kuin aloittaa päivä juomalla kahvi tai tee ihanasta mukista. Alla muutamia lemppari astioita siis....
Ainoa punainen muki koko talossa löytyi vain hetki sitten Indiskasta ja varsinkin näin joulun aikaan se sopii tunnelmaan täydellisesti.

 Annon Vilja sarjasta pidän myös kovasti, upea lautanen.


Kaikista eniten taidan kuitenkin käyttää tätä broste Copenhagenin mukia. Mielessä on ollut hankkia näitä lisää kaikissa väreissä, mutta tämä vaaleanharmaa ja musta jotka meillä on, ovat ehkä kuitenkin ne suosikkivärit.

Kirppiksillä pidän aina silmät auki ja etsiskelen kauniita vanhoja kuppeja ja mukeja. Tämä vanha Arabian muki on aivan ihana, vaikka meiltä ei muuten paljoa sinistä väriä löydykään.

Bruka Designin raitamukit ovat hyvällä kakkossijalla, ainakin jos verrataan käyttökertoihin. Mukissa on tosi hyvä koko ja jos ei tällaisella kupillisella herää kunnolla uuteen päivään niin sitten ei millään ;)
Viimeisimpänä, muttei tosiaankaan vähäisimpänä tämä ihana Elloksen käpy muki. Tilasin sen piristämään joulunaikaa, mutta se on kyllä sulattanut sydämeni täysin. Että voikin muki olla kaunis!

Heitän tämän haasteen eteenpäin:

Helille, Valkoista Harmoniaa ja 
Sannalle, Syvältä.


Mukavaa päivää kaikille, terkkuja täältä vesisateen keskeltä!

14 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania mukeja , kyllä tuollaisista kelpaa juoda :) kivaa päivää

Stella Vanilja kirjoitti...

Tuossa oli niin omia suosikkeja <3 nuo brosten mukit täälläkin kovassa käytössä ja brukan kupit kahvattomina :) aivan ihania kuppeja :) <3

Tuo käpymuki vieläkin harmittaa etten napannut sitä Tukholmasta mukaan! Niin sitä siellä pyörittelin :) käpy tuikun sen sijaan otin samaiselta merkiltä :)

Mukavaa päivää <3

SatuKoo kirjoitti...

Ihana postaus ja kuinka vaatteetkin sointuvat kahvikuppeihin tyylikkäästi :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kiitos mieluisasta haasteesta Susanna :)

Annukka kirjoitti...

Voi että, mutta ottaisin mieluusti noi ihan kaikki :).

Mulla on yhtenä haaveena sellainen, että jahka saan käynnissä olevan järjettömän turhan tavaran-hävitys ja kodinraivaus-projektini valmiiksi (siis JOS ikinä saan), hankin keittiöön jonkun ihanan astiakaapin, jonne keräilen kaikkia kauniita astioita. Sellaisia, joita oikeasti käytetään ja joiden joukosta on aina kiva valita se "päivän muki" tai kuppi. Ihan vaan fiilispohjalta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen kuva on ihana <3 <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Johanna, on kyllä mukavaa vaihdella näitä mukeja ja miettiä millähän sitä päivän tällä kertaa aloittaisi :) <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tämä oli tosi hauska haaste, kiitos vielä Seija <3 Oi, oliko käpy tuikkuja, ne on varmasti hienot :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Heippa Satu, kiitos oikein kovasti :) Mukavaa tulevaa viikonloppua!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Eipä kestä Sanna, hauskaa jos kerkeät sen jossakin vaiheessa toteuttaa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tuollainen astiakaappi olisi aivan unelma Annukka :) minäkin olen vähän sitä mieltä, että kaikki kupit on tarkoitettu käyttöä varten, se onkin hauskaa kun voi aamut aloittaa aina erilaisilla kauniilla mukeilla ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos S <3 <3

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Oivoivoi, mukit ovat heikkoutena myös täällä!

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Onpa sulla ihana kokoelma vai pitäisikö sanoa valikoima. <3 Mulla onkin tämä haaste vielä tekemättä, josko tarttuisi siihen seuraavaksi. :D Ja heitin sinulle uuden haaasteen blogini puolella. :)

Ihanaa viikonloppua! <3