Kun vanhempani olivat meillä käymässä viime viikonloppuna sain äidiltäni loisto vinkin siihen mitä voi tehdä ylimääräisellä perunamuusilla... Tässäpä teillekin sama vinkki ;)
Perunarieskat ( n. 10 kpl )
4 dl perunamuusia
1/2 tl suolaa
2 dl täysjyväohrajauhoja
1 muna
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita. Ota taikinasta nokareita leivinpaperille, ripottele jauhoja pinnalle ja taputtele rieskat n. 1/2 cm paksuisiksi. Pistele rieskat lopuksi haarukalla ja paista uunissa 10-15 min. ( resepti löytyy myös ohrajauhopaketista )
Aivan ihania olivat, varsinkin lämpiminä voin kanssa :)
14 kommenttia:
Ei olekaan tullut tehtyä perunarieskoja hetkeen, ne ovat suurta herkkuani. :D Kiitos muistutuksesta, Susanna! :)
Kivaa päivää!
Voisikin kokeilla :-) usein jää juuri vähän muusia niin eipä menisi hukkaan :-) nam :-)
Mukavaa päivää, vaikkakin kylmää ♡
Nämä on meillä suuri suosikki - gluteenittomista jauhoista. :)
Varmasti tulee kokeiltua..:)
Kiitos ohjeesta. Perunamuusia jää aina yli!
Perunarieskat ovat niin mun lemppareita, helppoja ja tooosi hyviä!
Ihanaa tiistaita!!!
Eipä kestä Jenni, näistä tuli nyt kyllä munkin suosikkeja :) Mukavaa iltaa <3
Ihan totta Seija, tämä on kyllä hyvä keino saada käyttöön muusin jämät ;) On ollut kyllä tosi kylmä päivä, oltu vain sisällä koko päivä kun lapsetkin vielä vähän nuhaisia!
Kivaa jos teilläkin tykätään näistä Katja :) Iloista viikon jatkoa!
Olivat tosi herkkua Irmastiina, ja helppo valmistaakin :)
Ihan totta, niin jääkin Jonna! Kivaa kun tuli kokeiltua tätä reseptiä, teen näitä varmasti jatkossakin usein :) Kivaa viikkoa!
Sehän se Laura, helppoja ja niin hyviä :) Mukavaa tiistai iltaa <3
Kiitos helposta ohjeesta, nälkä :D
Suurena rieskan ystävänä nappasin ohjeen talteen! :)
Lähetä kommentti