keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Tervetuloa / Välkommen

Tästä se kaikki alkoi, kohta neljä vuotta sitten. Näimme tämän kiinteistönvälittäjän kuvan myynnissä olevasta talosta ja ihastuimme heti! Mitä kaikkea tuo talo toisikaan tullessaan... ihania ja erikoisia huoneita sisustettavaksi, tunnelmallisia hetkiä takkatulen ääressä ja nyt siellä hyörii ja pyörii myös kaksi tyttöä, Molly 2v ja Maija 1v :)

Olen ihastunut tanskalaiseen Jeanne d´Arc Livingin tyyliin ja lasikuistimme saa vaikutteita sieltä. Kuistilla on aikaisemmin ollut pellavaverhot, mutta ne saivat muutama viikko sitten siirtyä keittiöön :) Keittiö tarvitsi niitä enemmän! Nyt kuisti on ilman verhoja, mutta toimii näinkin, eikö vain? Supersuloinen suuri pellava pöytäliina ruotsalaisesta nettiputiikista countrybymail.fi
Avopuolisoni Fredrik on todellinen "tee se itse" tyyppi. Hän jaksaakin fixata ja toteuttaa meidän hullunkurisia ideoita! Kuistin lampun hän on tehnyt vanhasta maitotonkasta.
Rakastan nettishoppailua ja näin kotona hoitovapaalla ollessani se onkin monesti ainoa tapa päästä ostoksille.... voittaa aina vaihtoehdon ottaa kaksi pientä täystuhoa mukaan pienen pieneen sisustuskauppaan :) Toinen kiva nettikauppa on muuten sateenkaarentaa.fi, sieltä esimerkiksi nuo oven vieressä olevat verhot.


Blogi on vasta aluillaan, lisää tulossa lähipäivinä, mutta lukekaa, viihtykää ja kommentoikaa!

5 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Mukavaa!!Tervetuloa bloglandiaan!!
Tästä tulee hauskaa!!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos, tulen varmasti viihtymään täällä, vaikuttaa hauskalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Vad fint det var!!/Ritva

Anne kirjoitti...

Selailin tänään ihan ajan kanssa sinun blogiasi ja odotinkin, että näen koko talon …kerrassaan ihana !!!!

Susanna kirjoitti...

Voi kiitos Anne kivasta kommentistasi! Kylläpä tuleekin kesää nyt ikävä kun näin tämän talokuvan :) Kivaa kun viihdyit lukemassa näitä vanhempiakin postauksiani, ihanaa viikonloppua <3