torstai 5. joulukuuta 2013

Kymmenen kuvaa kesään haaste / Joulukuu

Ihanasta KOTILA blogista saamassani haasteessa mennään joulukuussa. Tarkoituksenahan on ottaa joka kuukausi samana päivänä kuva samasta paikasta pihaa ja näin seurata luonnon muuttumista. Tämä on niin hauska haaste, tosi mielenkiintoista nähdä pihan muuttuvan näin! Ylimmäinen kuva on siis otettu 4.12. Vain kaksi päivää aikaisemmin olisi kuvissa ollut ihana luminen maisema. No, toivotaan että lunta saataisiin kohta lisää, ainakin jouluksi :)Tässä kuva marraskuulta, nyt se tuntuu jotenkin niin vihreältä vaikka silloin piha vaikutti tosi karulta verrattuna lokakuuhun. Tästä näette viime kuussa tekemäni postauksen :)

Muistattehan muuten vielä sunnuntaina alkaneen arvonnan yhteistyössä Sundin Puutarhan kanssa. Nyt on kivoja uutisia, heidän verkkokauppansa " Sunds Interior & Garden " on avattu, ei muuta kuin shoppailemaan :)


Upeaa päivää!


5 kommenttia:

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

Kieltämättä marraskuun kuva oli edelliseen verrattuna todella synkkä. Enää se ei jostain syystä näytä kovinkaan synkältä. :) Täällä Kuopiossa on lunta jo ihan reilusti. Ehkä 20cm. Toivottavasti tekin saatte nauttia lumesta ja sen tuomasta valosta pian!

Annukka kirjoitti...

On kyllä tosi tylsää, kun lunta ei vaan tuu, vaikka päällään seisois :). Alkaa jo tympiä täälläkin takapihan nurmikko,

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oi onko teillä noin paljon lunta Marjukka, ihanaa! Tänään iltapäivällä tännekin alkoi sataamaan lunta, voi että kuinka kaunista tuli hetkessä! Kunpa pysyisi nyt koko ajan maassa! ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin täälläkin Annukka! Onneksi nyt saatiin päivällä lunta, ja ulkona on upeaa :) Kivaa kun huomenna on vapaata ja pääsee ulos touhuilemaan vaikka koko päiväksi ;)

Vaahteramäen emäntä kirjoitti...

Onpas mukava pihapiiri teillä!