torstai 16. tammikuuta 2014

Pakkanen

Talvinen tunnelma on ja pysyy! Jännää kun vielä hetki sitten tuskin olimme olleet pakkasen puolella ja nyt pakkanen on paukkunut jo kahdessakymmenessäkin.


Kuistilla loistaa vielä joulun valo-oksa, mutta en oikein malta ottaa sitä poiskaan! 

Tunnelmallista pakkaspäivää,  


20 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kauniilta näyttää, eihän sitä valo-oksaa kannata pois vielä ottaa, se tuo mukavaa tunnelmaa kuistillenne! <3

Kirpsakkaa päivää!

Seija kirjoitti...

Kauniit talviset kuvat ♡ tosi ihana kun viimein saadaan ihastella lunta :-)

ritva kirjoitti...

Kauniit talviset kuvat:)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Täällä ollut nyt jo muutaman päivän pakkasta tuollaiset 13 astetta ja aurinko paistaa....aivan ihana ilma..:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa kun tuli kunnon talvi. <3

Liljas Corner kirjoitti...

Ihanaa kun on lunta ja ihanaa kun valo palaa! Meillä on vielä paperitähdet ikkunoissa, niiden valo on niin mukava aamuisin ja iltaisin :)

Heli kirjoitti...

Täälläkin reippaat pakkaset, nyt onkin ihanaa nauttia kodin lämmöstä ja käpertyä viltin alle! Meilläkin on terassilla vielä jouluvalot, ja siellä ne saa ollakin vielä tovin tuomassa tunnelmaa! :)

Melina / Minishow kirjoitti...

Teillä on tosi kaunis koti myös ulkoa! Nää Suomen kelit on kyllä nykyään aika arvaamattomat, kun vuorokaudessa voi asteet vaihdella niin huimasti.

Tiina Eliisa kirjoitti...

Kauniita talvisia kuvia! :) tuo lyhtykin on niin ihana! Kylmää on, mutta on se mukava kun on talvella talvi :) ihanasti hankikin kimaltelee:) mukavaa päivää

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Ihanat kuvat talvisesta pihasta :) Meillä kans ollut pakkasta liki 20 astetta ja lunta just sen verran että maa peittyy. En minäkään ole vielä kaikkia jouluvaloja malttanut laittaa pois, ne on niin tunnelman tuojia hämärällä :)
Mukavaa loppu viikkoa sinne!

Susanna kirjoitti...

Sitä minäkin ajattelin Jenni :) Tunnelmallista loppuviikkoa <3

Susanna kirjoitti...

Ihan totta Seija, nyt on kyllä tosi kaunista ulkona! Lumi tuo lisää valoakin ja tunnelmaa, tästä pitää nyt muistaa nauttia <3

Susanna kirjoitti...

Kiitos ritva, mukavaa iltaa!

Susanna kirjoitti...

Niin onkin Irmastiina, varsinkin kun nyt on toisaan ollut siinä 13 asteessa täälläkin! Enempää ei tarvitsisi olla pakkasta kuitenkaan ;)

Susanna kirjoitti...

Eikö olekkin Pieni Lintu, niin ihanaa!

Susanna kirjoitti...

Voi teillä on vielä paperitähden ikkunoissa Nina, kuulostaa ihanalta! Mua kyllä harmittaa kun otin ne meillä jo kauan sitten pois, niissä olisi ollut juuri se oikea tunnelmavalaistus :)

Susanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta Heli! Tässä minäkin istuskelen nyt takkatulen ääressä lämpöviltti päällä, oikein tuplalämmitys siis ;) Ihanaa iltaa <3

Susanna kirjoitti...

Voi kiitos Melina, ihan totta ilmat vaihtelee kyllä tosi paljon :) Huomaan, että kun talven tulo kesti näin kauan olin jo kääntänyt ajatukset valmiiksi kevääseen ja nyt on jotenkin kumman yllättynyt olo siitä, että on näinkin kylmää ( vaikka onkin tammikuu ) ;)

Susanna kirjoitti...

Kiitos kovasti Susanne :) Munkin mielestä lunta on nyt juuri sopivasti, ei tarvitsisi olla enempää eikä toisaalta vähempääkään! Kivaa iltaa!

Jonna kirjoitti...

Aivan ihanan talvinen tunnelma <3