torstai 13. maaliskuuta 2014

DIY penkki ja alekoodi

Keittiöremontin yhteydessä saatiin sinne myös yksi uusi huonekalu. Vanhasta kaapista jonka löysimme findit.fi sivuilta, muokkautui oikein kaunotar kun maalasimme sen valkoiseksi, vaihdoimme nupit ( alkuperäisessä oli vain yksi jäljellä ) ja ompelin sen päälle patjasta istuintyynyn. 


Tuntuu kuin tuossa olisi aina pitäyt olla penkki. Se on jo nyt ollut meillä suuressa suosiossa. Lapset tykkäävät kiivetä sen päälle istumaan ja katselemaan ulos ja minullekin on tullut jo tavaksi nauttia aamukahvit siinä istuen ( jos vain satun kerkeämään sinne ennen lapsia ). Plussaa vielä siitä, että alla on kaksi kaappia jonne saakin kivasti kaikenlaista tavaraa mahtumaan!

Muutama viikko sitten pähkäilin mitähän uusia tyynyjä meille hankkisin ja tämä mustavalkoinen Mimoun tyyny olikin ihan huippuvalinta. Sopii mielestäni tosi ihanasti tuohon penkille :) Jos tekin innostuitte tyynystä se löytyy täältä.

Minulla on myös kiva tarjous teille blogini lukijat, saatte samaisesta Aveon verkkokaupasta koodilla SUSANNA 10% alennusta kaikista sisustustyynyistä. Tarjous voimassa tästä päivästä maaliskuun loppuun (13.3.2014-31.3.2014 ).

Ihanaa päivää!14 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Tosi kiva löytö keittiöön :-) tuo on muuten hauska juttu kun joskus vasta aikojen päästä huomaa tai ymmärtää että joku juttu on ihan ehdoton :-)

Ihanaa aurinkoista päivää ♡

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Oi kun kiva penkki. Näyttää tosi kivalta. Siinä on varmastikin hyvä istuskella kera kahvikupposen.

SatuMaria kirjoitti...

Kaunista, kaunista! Sä oot kyllä taitava!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Oi, kaunis!!!

Jenni kirjoitti...

Ihana penkki ja niin huipulla paikalla, olen aina haaveillut tuollaisesta penkistä ikkunalla. Ja kaunis tyynyvalinta! <3 Ihana uusi keittiö teillä! :)

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Ihana penkki!! :) Ja niin kivalla paikalla, kyllähän tuossa kelpaa aamukaffeet hörpätä!

Susanna kirjoitti...

Niin totta Seija :) Välillä sattuu tällaisia sisustusratkaisuja että oikein yllättyy, noinhan sen onkin pitänyt olla! No, parempi myöhään kun ei milloinkaan, hih!

Susanna kirjoitti...

Kiitos SH, penkistä tuli kyllä yllättävän kiva ja tuo paikka on sille ihan huippu. Varsinkin kun alkaa kesä lähestyä tuossa on varmasti hauskaa katsella ulos, syreenipuskat ovat siinä juuri ikkunan edessä :)

Susanna kirjoitti...

Voi Satu kiitos :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos Irmastiina :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos Jenni, tyynystä tykkään myös ihan hirveästi. SIlloin kun sen ostin en vielä tiennyt tästä penkistä mitään, mutta heti kun se valmistui huoomasin että tämä tyynyhän on kuin siihen tehty ;)

Susanna kirjoitti...

Kiitos Heli, juu samaa mieltä ;)

Laura - Heinässä Heiluvassa kirjoitti...

Aivan ihana penkki ja sopii tuohon kyllä täydellisesti! Ja onhan tuo tyyny ihan nappivalinta tuohon.

Ihanaa viikonloppua!

Susanna kirjoitti...

Kiitos paljon Laura, ihanaa viikonloppua!