maanantai 3. maaliskuuta 2014

Normi päivä konttorilla...

Hah haa, normipäivä konttorilla, mitä tahansa voi tapahtua ;) Tänään aamupäivällä suuntasin lenkkarini kohti Ylen rakennusta täällä Vaasassa yhdessä työkaverini Joannan ja Annan kanssa Aveolta. 


Kaksi huippu-urheilijaa piti meille juoksukoulua, mukana menossa myös Strömsö ohjelmasta tutut Jontti Granbacka ja Mathias Jungar!

Kaikki kuvat: Anna Häggblom

Saatte ehkä ensi syksynä nähdä miten tämän sohvaperunan kävi ;)10 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Tutunnäköstä. :) Asustelin tossa ihan lähellä reippaan vuoden.

Ootte kyl ollu tosi reippaita. :) Muistuta varalta ensi syksynä niin nähdään kuinka teidän kävi.

Kivaa ja yhtä reipasta viikonjatkoa. :)

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Hyvin sun käy Tsemppiä :)!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoa päästä tuollaiseen oppiin..:)

Annukka kirjoitti...

Voi miten te tytöt näytätte pieniltä tossa ekassa kuvassa :).
Älkää ny juosten kutistako itteänne enempää..
Kuulostaa tosi kivalta jutulta. Johonkin kouluun tässä tarttis itsekin mennä, kun ei toi juoksu oikein meinaa sujua. (Tai siis itseasiassa inhoan juoksemista, mutta silti kadehdin kaikkia vastaantulevia lenkkeilijöitä :))

Susanna kirjoitti...

Oi ootko asunut täällä Heli, sehän on hauskaa. Tuolla rannalla tosiaan juostiin, olihan se aika " hullua hommaa" mutta kivaa ;)
Iloista viikon jatkoa <3

Susanna kirjoitti...

Voi kiitos SH, en tosiaan ole mikään juoksu ihminen joten aika haastavaa oli, mutta juoksukoulusta sai kyllä ihan hyviä vinkkejä :)

Kivaa tiistai-iltaa <3

Susanna kirjoitti...

Se oli kyllä hauskaa Irmastiina, ei sitä joka päivä tuollaista mahdollisuutta tule ;) Mukavaa iltaa <3

Susanna kirjoitti...

Eikö Annukka, sitä me sielläkin naurettiin että näytettiin ihan lumikilta ja seitsemältä kääpiöltä ;) En mäkään ole yhtään juoksuihmisiä joten vinkit oli kyllä tarpeen. Ehkä voisi nyt kokeilla tuota lenkkeilyäkin niin saisi itseään vähän kutistettua häihin mennessä!

Helinä kirjoitti...

Onhan siitä jo tovi aikaa, mutta luulen ettei Ylen rakennus ole vaihtanut paikkaa ja maisematkin näyttää juuri siltä mistä aina välillä kävelin. :) Kävin töissä vähän reilun vuoden Vaasassa kun mieheni opiskeli, mutta pian huomasin kaipaavani kotipaikkakunnalle (maalle) takaisin. :) Olisipa pitkästä aikaa kiva pyörähtää taas Vaasassa.

Susanna kirjoitti...

Ha haa, kyllä se Ylen talo taitaa olla siinä missä aina ennenkin ;) Siinä on kyllä ihan kauniit ja kivat kävelypaikat lähistöllä, kannattaa ehdottomasti tulla käymään uudestaan :)