sunnuntai 24. elokuuta 2014

Päivä siskon luona

Eilinen päivä oli huippu hauska! Startattiin heti aamulla kohti siskoni asuntoa, jonne olimme lupautuneet hieman remppa-avuksi ulkoporras projektin kanssa. Vanhempankin olivat siellä auttelemassa ja lapset saivat leikkiä koko päivän serkkunsa kanssa. Myöhemmin päivällä kerkesin piipahtaa vielä mieheni kanssa läheisellä Juthbacka markkinoilla kun lapset jäivät äitini ja siskoni hoiviin. Sieltä lötyy aina kaikenlaista hauskaa ja vaikka tällä kertaa yritimmekin kiertää paikan tosi nopeasti muutama ihana löytö sieltä sentään tarttui mukaan. Ostimme ihanan vitriinikaapin seinälle, mutta se oli sen verran iso, että ei mahtunut enää automme kyytiin kotimatkalla vaan odottelee nyt vanhemmillani kunnes saamme sen mukaan.



Siskoi taitaa olla samanlainen " sisustushullu " kuin minäkin ja aina kun käymme siellä löytyy uusia hauskoja yksityiskohtia. Huonekalut tai jopa huonejärjestykset ovat vaihtaneet paikkaa sekä lipastoille ja hyllyille on ilmestynyt kauniita asetelmia. Alla olevista kollaaseista näette hieman miltä heillä näyttikään :)



Siskon%20luona%20osa%201.jpg



Siskon%20luona%20osa%202.jpg



Huvikumpuliving.com_23082014_0001-15.jpg



Birger Kaipiaisen kiurujen yö koristaa eteisen seinää. Ihana tapeti, tämä voisi sopia meillekin vaikka leikkihuoneeseen :)



kuva%20%2841%29.jpg



Alimmaisen kuvan Instagramin seuraajat näkivätkin jo eilen. Kuvassa ruokailutila jossa vielä viime käynnillämme oli olohuone ;)



Kiitos ihanasta päivästä ja iloista päivää myös kaikille tänne piipahtaneille :) Muistakaahan vielä osallistua Happy Lights arvontaan joka päättyy huomenna!

Ei kommentteja: