keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Joulun jälkeinen olohuone

Eilen siivottiin sitten suurimmat osat joulukoristeista pois. Aluksi se tuntui kyllä aika haikealtakin, mutta sitten innostuin sisustamaan huoneita ja huomasin kuinka kivalta taas pieni vaihtelu tuntui. Vaihtelin tyynyjä ja asetelmia ja innostuttiin jopa maalailemaan pari valaisinta. Näistä valaisimista tulikin oikein ihanat valonlähteet nyt kun suuri osa jouluvaloista on pois. Näytän teille lopputuloksia tässä viikon aikana. 



Huvikumpuliving.com_06012015_0001-2.jpg



Olohuoneen vanhan puulaatikon ympärillä ollutta valosarjaa en raaskinut vielä ottaa pois, tuo on muutenkin aika pimeä nurkkaus joten tällainen valo sopii siihen enemmän kuin hyvin.



Huvikumpuliving.com_06012015_0001-5.jpg



Happy Lights pallovalot viihtyvät olohuoneen ikkunalla ja siirsin nyt myös jouluruusun tuohon ikkunalaudalle. Jotenkin tuntuu siltä, että ikkunalla olisi oltava jotain, taidan olla vielä niin tottunut niihin kynttelikköihin jotka siinä olivat.  



Arki on täälläkin taas alkanut ja työpaikalla odottaa tänä vuonna uudenlaiset työtehtävät. Jännää ja hauskaa tulee varmasti olemaan ja vaihteluhan aina virkistää ;)



Upeaa päivää kaikille!

Ei kommentteja: