lauantai 8. elokuuta 2015

Kalklitir ostoksilla!

Olen ollut Kalklitir ostoksilla Aveolla! Kun kohta pari vuotta sitten maalasimme keittiön seinät Palladio sävyllä, jäin samalla ihan koukkuun tähän ihanaan kalkkimaaliin. Kesäloman suostuttelutyöt ovat tuottanut tulosta ja nyt saamme jälleen maalailla tällä ihanalla maalilla! Hankin hieman lisää Palladio väriä, sillä keittiössämme jäi pieni seinä maalaamatta viime projektin jälkeen. Nyt saadaankin koko huoneen ilme yhtenäistettyä.

Isompi projekti tulee tällä kertaa olemaan olohuoneessa. Yhdellä seinällä säilyy tämä kaunis koivumaisema, Karelia tapetti, ja nämä muut seinät maalataan vaaleanharmaalla Kalklitirin sävyllä Sand. Seinien nykyinen väri on kyllä aika kiva, tuollainen oliivin vihreä, mutta seinien kunto alkaa olla aika huono ja kaipaan jotain raikkautta tähän tilaan. 
Kuva: inreda.com ( Kalklitir Sand ).
Onko teillä muuten jo omaa Kalklitir suosikkia? Täältä pääsette näkemään kaikki ihanat värivaihtoehdot ( klik ). Toinen suosikkini on Celadon Primo, näimme sitä ystäviemme olohuoneessa kesälomamatkalla ja siinä värissä oli kyllä ihanasti särmää!

Hauskaa päästä kohta taas maalauspuuhiin ;)


8 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Nuita maaleja on tehnyt mieli kokeilla :) paljon hyvää kuullut :)
Täälläkin keväästä asti yksi pieni seinän maalaus projekti odottanut mutta vielä ei ole vaan ehtinyt. Maali odottelee kaapissa.... :)

Mukavaa viikonloppua <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Nämä on kyllä tosi ihania maaleja Seija :) pienet pintaremontit piristää aina! Mukavaa päivää <3

Anne kirjoitti...

Ihania maaleja - minulla nappaa erityisesi sävy Cobalto - mutta kauniita ne on kaikki. Sinulla on kyllä niin kaunis koti.

S - Beauty of Life kirjoitti...

Ah, mäkin olen miettinyt näitä Kalkitir värejä!! Kauniita sävyjä!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Anne <3 Cobalto onkin tosi kaunis, tehosteseinänä sopisi varmasti myös kivasti!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hirveästi ihania sävyjä S, on aivan vaikeaa valita mikä olisi sopivin kun moni näyttää niin hyvältä ;) mukavaa viikonloppua <3

Ida hhh kirjoitti...

Kolme pussia tilauksessa! Joten maalaus puuhia täälläkin odotellaan ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa Ida :) Nämä on sitten ihania maaleja! Mitä väriä sinä tilasit?