sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kauan odotettu matka!

Meillä on takana aivan sanoinkuvaamattoman ihana pidennetty viikonloppu Tukholmassa. Tämän matkan odotus alkoi jo itse asiassa viime joulukuussa, jolloin sain hankittua miehelleni joululahjaksi ( no joo, ehkä vähän myös minulle ) liput U2 konserttiin Tukholmaan! Silloin tämä hetki tuntui niin kaukaiselta, mutta sieltä se vaan tuli ja matkaan päästiin. Torstaina ja perjantaina kerkesimme myös kierrellä paljon Tukholmaa ja voi mikä sisustajan paratiisi se onkaan.
Arvaatte varmaan, että olin innoissani kun pääsin käymään Leila´s General Storessa Moods tavaratalossa Norrlandsgatanilla. Olisin voinut tyhjentää vaikka koko kaupan meille, mutta koska matkalaukussa ei ollut niin paljon tilaa täytyi tyytyä muutamaan ihanuuteen...näistä lisää vähän myöhemmin.

Moodista löytyi myös ihana R.O.O.M, josta löytyikin paljon Nicolas Vahèn ja House Doctorin tuotteita.
Kävimme myös Grandpa nimisessä liikkeessä Södermannagatanilla. Aivan ihana vintagemainen liike jossa upeita vaatteita ja sisustustavaroita.
Hotell Riddargatanissa, jossa yövyimme oli hauskasti esillä nämä Lisa Bengtssonin Tillsammans printit. Näitä ei tällä kertaa tullut hankittua meille, mutta jäivät kyllä ehdottomasti haavelistalle :)
Ilta huipentui aivan uskomattoman mahtavaan U2 konserttiin Globenissa. Tätä on kyllä sanoin edes vaikeaa kuvailla, se vaan oli unelmien täyttymys ja maaginen show!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Palataan viikon aikana vielä tarkemmin noihin sisustushankintoihin :)


21 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana sisustusliike tuo josta ensimmäiset kuvat <3 En ihmettele yhtään, että oisit voinut ostaa kaiken :D

Stella Vanilja kirjoitti...

En ole kertaakaan käynyt tuolla ensiksi mainitsemassasi liikkeessä vaikka monesti se mielessä on ollut :) näyttää niin hurmaavalta :)

Ihana reissu teillä ollut <3 varmasti upea show :)

Mukavaa sunnuntaita <3

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Kuulostaa ja näyttää upealta reissulta! Ihania sisustusliikkeitä, jään odottamaan mitä oikein päätyikään mukaasi, aika vaikea valinta selkeästi! :)

Ihanaa sunnuntaita! <3

JohannaL kirjoitti...

Teillä on ollut kyllä ihanan kuuloinen reissu. Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

Kerttuli/Parasta puutarhasta kirjoitti...

Onpa herkullisen näköisiä kuvia, niin Tukholmaa parhaimmillaan :) Tulipa taas ikävä sinne, tykkään kaupungista kovasti!

Unknown kirjoitti...

Siis ei ole totta... Me ollaan just nyt Tukholmassa ja menossa tänä iltana U2:n keikalle. Ostin liput miehelleni joululahjaksi. Ja kuka muu pääsisi mukaan kuin ihana vaimo <3 Tämä on meille jo viides yhteinen U2-keikka, miehelläni on lisäksi kaksi kertaa ennen meidän tarinan alkua. Ollaan nautittu olostamme täällä ja illan keikka on varmasti kirsikka kakun päällä. Hauska yhteensattuma :)

Jenna // Hetkiä Maalla kirjoitti...

Mahtava reissu! :) Meillä on seinällä Lisa Bengtssonin Paul printti tuosta joukosta. Ihan ehdoton suosikkini :D Niin vitsikäs ja vanhaa koiraani muistuttava.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se oli kyllä aivan ihana Johanna :) Niin paljon kivaa keittiöön ja kattauksiin!
Iloista viikonloppua <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se oli kyllä tosi hurmaava Seija :) Niin paljon kaikkea ihanaa, oli hyvä että kerettiin käydä sielläkin!

Ihanaa viikonloppua <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Aika paljon kaikenlaista pientä tuli ostettua Jenni :) Voi kun olisikin ollut enemmän tilaa matkalaukussa! Ihana paikka tuo Tukholma, sinne täytyy kyllä päästä kohta taas uudestaan. Hauskaa sunnuntai-iltaa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Aivan ihanaa oli Johanna :) Kiitos, oikein hauskaa sunnuntaita sinne teillekin <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi, kuulostaa niin ihanalta PeppeH :) Voisin kuunnella koko keikan uudestaan vaikka heti, se oli niin upea! Aivan mahtavaa, että pääsette näkemään sen illalla, meille tämä oli vasta ensimmäinen keikka ja tätä on kyllä odotettu vuosikausia. Vieläkin menee kylmiä väreitä kun ajattelen koko konserttia ;)

Hauskaa sunnuntaita!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi onko teillä Lisa Bengtssonin julisteita Jenna :) Nämä on aivan ihanat ja olisi kyllä pitänyt hankkia meillekin!
Ihanaa sunnuntaita <3

Kaisa kirjoitti...

Voi kääk, mitä ihania kuvia. Mulla kans niin mieli tekee tuonne Tukholmaan ja tuonne Leila kauppaanhan on välittömästi lähdettävä Leila-fanin :) Mukavaa alkavaa viikkoa Susanna

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Kaisa :) se Leilan kauppa oli kyllä aivan ihana ja niin paljon muutakin nähtävää Tukholma pullollaan. U2 konserttikin niin mahtava! Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia ja varmasti oli ikimuistoinen matka :))!

Sommarbacka.fi / Janina kirjoitti...

Ihana matka teillä ollut <3 Haaveilen Tukholman matkasta itsekin juuri noiden ihanien sisustusliikkeiden takia :) Mies oli siellä viime viikolla työmatkalla ja kovasti yritin ylipuhua hänet käymään tuolla Leilan liikkeessä tuliaisostoksilla mutta ei hän suostunut :) Ihanaa alkanutta viikkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos paljon S <3 oli niin ihana matka kyllä :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Siellä oli niin mukavaa Sommarbacka ja se Leilan putiikki kyllä niin upea ;) Toivottavasti pääset käymään siellä joskus :) <3 voisin mennä heti vaikka uudestaan!

Anne kirjoitti...

Voih - oli varmasti makee reissu. Kivat kuvat.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi niin oli Anne, tätä matkaa jaksaa muistella varmasti vuosikaudet :) Hauskaa päivää <3