maanantai 7. syyskuuta 2015

Pupujen talviasunto

Meidän rakas lasikuisti on kokenut muodonmuutoksen ;) Sisustaminen sai nyt jäädä toissijaiseksi kun pupuille piti löytää hyvä " talviasunto ". Puputhan ovat tähän asti majailleet tuolla ulkona, mutta nyt yöt alkavat jo olla niin kylmiä, että en ole raasknut pitää niitä enää öisin ulkona. Päivisin pääsevät toki vielä pihalle pomppimaan, mutta illaksi saavat tulla tänne sisälle touhuamaan. 
Pupujen häkki on sen verran iso, että lasikuistilla jouduttiin siirtelemään sohvia ja pöytiä, jotta se sopivin paikka sille löytyisi. Sisustuksellisesti aika haastavaa ja ehkä ei niin kaunista, mutta pääasia, että nämä söpöliinit saivat hyvän paikan kun kylmemmät ilmat alkavat. Tosin onhan tämä Zooplussan  " pieneläin lounge " aika hieno häkiksi, oikein mustavalkoinenkin ;)
Kuvassa meidän Töpö, joka on nyt sitten osoittautunut pojaksi ja tietenkin sen kaveri Nöpö on tyttö. Voi voi, saas nähdä miten meidän käy... Töpöä täytyy kyllä käyttää vähän eläinlääkärillä, jotta meidän talo ei aivan täyty kohta pikkupupuista. 



18 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Tuohan on upea asunto pupuille :) kelpaa oikein oivasti sisustukseen :) näyttää hyvälle :)

Käyttäkää ihmeessä lääkärissä. Meidän perheessä, ennen kun itse tosin olen syntynyt eli kauan sitten oli samainen tilanne ja pupuja olikin yks kaks hurja määrä!

Mukavaa maanantaita <3

Anu kirjoitti...

Kaunishan tuo pupujen asunto on! Söpö on asukkikin!

Anonyymi kirjoitti...

Aww, nuo puput ovat kyllä niin suloiset <3 <3 Mekin haluaisimme, mutta en usko niiden sopivan pieneen kerrostalo asuntoon!

Saija H. kirjoitti...

On kyllä hieno pupula!! Tommosen mäkin tahdon! Ja kannattaa aika pian hoitaa lääkäriasia tai erottaa puput. Kanithan on sukukypsiä tosi nuorena ja lisääntyvät todella nopeasti... Kokemusta on!!

Kaisa kirjoitti...

Mahtava koti pupusilla! Mukavaa alkanutta viikkoa

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Onpa komea kerrostalo pupuilla! Ja tosiaan, lääkärireissu kannattaa hoitaa pian, ettei tule ylläreitä. :)
Kivaa uutta viikkoa! <3

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Kivan kodin ootte saaneet pupusille aikaan. Meillä aikoinaan ollut kanssa pupuja, ranskanluppis Roope (12kg) sekä ihana leijonharjakani Clara, oikea kaunokainen. Meillä kanit olivat vapaana kävivät kummatkin kiltisti hiekkalaatikolla tarpeillaan ja jättivät sähköjohdotkin melkeen rauhaan ;) Roopea jopa pystyi pitään saaressa vapaana, ei lähtenyt pihapiiristä minnekkään. Ihana otuksia!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija <3 Kyllä tästä ihan kiva tuli, vaikka lasikuisti tulikin aika täyteen nyt, mutta pupuilla ehdottomasti lämpöisemmät ja mukavammat olot :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Anu kovasti <3 Aivan ihania otuksia, näihin ollaan koko perhe ihan hullaannuttu! :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos S, nämä on kyllä niin suloisia :) Ihanaa viikkoa sinne teille <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Saija :) Kivaa kuulla että pidit tästä, meistäkin se on aika kiva näille pupuille :) Toivottavasti meillä ei ole vielä pikkupupuja tulossa, mutta hoidetaan tämä heti niin ei ainakaan tule lisää :) Näistä pupuista ei oikein osaa helpolla sanoa onko kenties jotain jo kerennyt tapahtua...

Ihanaa viikkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos paljon Kaisa <3 Oikein mukavaa viikkoa sinne teille myös!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hih, kyllä Jenni ehdottomasti täytyy tehdä näin :) Hauskaa viikkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihanalta kolmen koti rannikolla :) Mekin otamme näitä tänne sisälle aina välilä, niin pääsevät liikkumaan vielä enemmän. Ulkohäkissä oli ihanan iso ulkoilualue katoksella, joten kesäisin pääsivät siellä oikein kunnolla pomppimaan. Olen vähän pelännyt jotain eläimiä tai lintuja kun olivat niin pieniä kesällä, että en ole uskaltanut antaa olla ihan vapaana ulkona ollenkaan ilma mitään katosta.

Mukavaa viikon jatkoa <3

Annika /Karkkipurkki kirjoitti...

No onpas hieno talviasunto pupuilla! :) Mukavaa viikkoa! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Annika :) Kyllä ne taitavat siellä onneksi ihan kivasti viihtyä :) Hauskaa viikon jatkoa <3

Jonna kirjoitti...

Viihtyisä talviasumus pupuilla :)

Me myös hankimme keväällä kaksi pupua ja jo kesällä tuunasimme asumusta kahdesti ja nyt jälleen syksyn iltojen viiletessä. Yhdistimme lämpökopin ja jaloitteluhäkin niin pääsevät aktiivisesti liikkeelle ja tarvittaessa suojaan.
Talveksi ne pääsevät varastoon liki samanlaiseen itsetehtyyn kerrostalokaksioon :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Jonna :) Voi sehän kuulostaa tosi kivalta, puput kyllä tykkäävät kun on tilaa vähän pomppia ja juoksennella. Onneksi on vielä niin lämmin syksy, että puput ovat voineet olla vielä paljon päivisin ulkona, mutta illat ja yöt ovatkin jo olleet aika viileitä.

Mukavia hetkiä sinne teillekin pupujen kanssa <3