torstai 10. tammikuuta 2013

Ihan(ia) pöllöjä?

Onkohan meillä jo liikaa pöllöjä, hih!  En vain voinut vastustaa näin ihanaa otusta istumaan lasten leikkihuoneen ikkunalle. Pöllöt ovat tainneet vallata melkein koko huoneen koska niitä löytyy myös verhoista! Näihin verhoihin en taida kyllästyä ikinä vaikka yleensä vaihtelen ja ostan verhoja aivan liikaa.. 
Hetki sitten kerroin joululahjaksi saadusta Terese Bastin pöllö julisteesta josta teimme taulun, sekin päätyi nyt tänne lasten leikkihuoneeseen.Suloinen tarrapöllö istuskelee tyttöjen makuuhuoneen ikkunan vieressä, se on löytynyt sateenkaarentaa verkkokaupasta.


Tyttöjen huoneesta löytyy myös pöllötyyny


  ja Ikeasta ostettu taulu.


Pöllöt ovat aika unisexejä mielestäni, sopivat niin tytöille kuin pojillekin ja niillä on jotenkin pilke silmäkulmassa koko ajan ;)

Ihanaa, nettiliittymämme näyttää toimivan taas jälleen, jännää huomata kuinka riippuvaiseksi siitäkin on tullut!


4 kommenttia:

Anna-Lena kirjoitti...

Ja, ugglor är nog sååå söta! Jag älskar dem också, speciellt eftersom våra barn går på en dagisavdelning som heter just "Ugglorna" :-)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hih, det är ett super bra namn för en dagisavdelning :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Pidän blogistasi ja noi pöllö verhot on aivan ihanat. Mistä olet hankkinut ja löytyisköhän vielä. Kaisa

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa Kaisa ja kiitos kivasta kommentistasi :) Hauskaa että käyt lukemassa blogiani! Nuo pöllöverhot olen ostanut netistä www.sateenkaarentaa.fi, mutta siitä on jo varmasti pari vuotta aikaa joten luulen että siellä ei enää ole niitä myynnissä. En valitettavasti löytänyt niitä googlettamallakaan. Pidetään peukkuja jos niitä vielä jostain löytyisi :) Mukavaa viikkoa!