lauantai 12. tammikuuta 2013

Väripläjäys

Tulppaaneja, tulppaaneja ja tulppaaneja! Voi että ne ovat ihania näin talvella ja muistuttavat tulevasta keväästä. Huomasin, että ostan usein valkoisia kukkia ja päätin uskaltaa revitellä oikein kunnolla ja ostaa liiloja tulppaaneja :)


Mietin aikaisemmin, että voisikohan nämä vanhat apteekin pullot toimia vaikka vaaseina, ja nyt ne pääsivätkin heti testaukseen. Ei voi muuta sanoa kuin, I Love ´ em!


Piipahdin viime viikolla Säde sisustuskaupassa Vaasassa ja sieltä löysin näitä ihania Tine K:n tuikkuja. Joulun aikaan huomasin kyllä, että meillä taitaa tuikkuja ja kynttilöitä olla vaikka muille jakaa, mutta en vain voinut olla ostamatta näitä! Onneksi ostinkin, ne ovat todella kauniita ja kirkas väri yhdistettynä tummaan liilaan tuo kivaa vaihtelua meidän maitokahvin väriselle sisustukselle!

Ei muuta kuin tunnelmoimaan!

11 kommenttia:

Anna-Lena kirjoitti...

Åh, tulpaner! Det måste jag köpa nästa gång jag åket till butiken. Jag brukar också ta vita eller ljusrosa, men lila är verkligen snygga och passar bra den här årstiden. Flaskorna ser urläckra ut som vaser!

Satu kirjoitti...

kauniita kuvia! tulppaanit on kyllä niin ihania ja kuuluu tähän vuodenaikaan. mä ostin tämän vuoden ensimmäiseksi tulppaanikimpuksi aivan ihanan hennon vaaleanpunaisia tulppuja. kivaa lauantai-iltaa! :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tack Anna-Lena, flaskorna blev riktigt fina, blev nästan lite överraskad själv när jag märkte hur bra de fungerar som vaser :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos S se on mukava kuulla! Vaaleanpunaiset olisivat olleet varmasti se seuraava vaihtoehto... Kivaa illan jatkoa sinne teillekin :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Unohdin aivan mainita, että nämä kuvathan on rakas avopuolisoni ottanut :)

Liljas Corner kirjoitti...

Va fint med apoteksflaskorna, och det passar så fint med lila! Härliga ugglor också här tidigare :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tack tack! Jo, lila och brunt passar ju riktigt bra ihop! Jag kommer nog att använda de här flaskorna som vaser i framtiden också :)

Hanne kirjoitti...

Ihana blogi sulla täällä, olen kyllä käynyt aiemminkin kurkkimassa mutta kommenttia en ole jättänyt. Lupaan mennä hunksien kanssa nurkkaan häpeämään=)

Teidän talo on ihana!

Minullakin noita apteekin purkkeja pari erilaista on. Töissä olen apteekissa ollut ja sieltä sellaisia sain. Ovatten muuten aika kalliita kun kirppareilla niihin törmäilee....

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Hanne kivasta kommentistasi! Mukavaa että olet tullut tänne kurkkimaan :) Joo sen olen itsekkin huomannut että aika kalliita ovat jo niitä edes sattuu löytämään, meilläkin oli onnea kun on sukulainen apteekissa töissä...
Mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana maljakko idea, täytyykin napata omaankin sisustukseen.:)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Kertu, olen itsekin niihin niin tyytyväinen. Hauskaa kun löytyy uusia ideoita :)