lauantai 26. tammikuuta 2013

Say cheese

Erilaiset juustot ovat niin ihania. Eilen illalla meillä herkuteltiinkin niiden parissa. Brie juusto ja pehmoinen Blue Alp sinihomejuusto maistuvat herkullisilta suolaisten keksien ja  ohutnäkkileivän kanssa, mukaan vielä hieman hilloa ja maku on täydellinen. 
Sagaformin juustoveitset ovat suosikkejani, teline on magneettia ja päällinen puuta joten veitset pysyvät hyvin siinä kiinni. 

Portviini sopii hienosti juuri juustojen kanssa, kokeilkaa ihmeessä! Meillä oli tällä kertaa portugalilaista Graham´s late bottled vintage portviiniä.



Maukasta viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Ihanaa iltaa teille!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Camilla, samoin sinne teille!