keskiviikko 28. elokuuta 2013

tyyny & taulu

Keittiön " makeover " etenee pikkuhiljaa... Muutamat uudet sisustustyynyt ovat päässeet keinutuoliin ja sohvalle. Olen oikeastaan aika ihastunut tuohon kesällä Stockmannilta tilattuun mustavalkoiseen tyynyyn ;)


Löysimme kirpputorilta tämän kauniin taulun ja se oli värimaailmaltaan niin sopiva tuohon sohvan yläpuolelle, että siinä aikaisemmin ollut taulu sai nyt siirtyä muualle. Ikkunoihin vaihtuivat valkoiset hieman läpikuultavat sivuverhot... päätin kokeilla toimisiko verhot noinkin, että vain toisella puolella ikkunaa on sivuverho. Ihan kivalta näyttää oikeastaan, tulee raikkaampi ja valoisampi tunnelma huoneeseen!Vielä kun saisimme päätettyä mitkä tapetit tänne laitetaan... voih tuota valikoiman määrää ;)
Siitä saisinkin varmasti oman postauksen tehtyä, tehän voisitte varmasti auttaa mua!

Aurinkoista päivää!


10 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Laita ihmeessä tapetti postaus :-)

Tuo tyyny on kyllä aika veikeä, se sopii teille todella hyvin :-) Upea! :-)

Kaunista ja aurinkoista päivää! <3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniilta näyttää!
Minulla olohuoneessa molemmissa ikkunoissa vain toisella puolella verhot.....)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Laitan varmasti Seija tässä jossakin vaiheessa! Kivaa päivää <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Irmastiina, sopii tosiaan aika kivasti! Kiva jos teilläkin on verhot noin :)

Kotilan Riikka kirjoitti...

Hauska se Stockan tyyny :)

Elina kirjoitti...

Hypistelin noita samoja tyynyjä monta kertaa kädessäni, mutta en keksinyt niille paikkaa meiltä. Jännityksellä odotan millaisen tapetin valitsette! Edellisessä kodissa meillä oli paljon Pihlgren&Ritolan tapetteja. Ihastuin niihin. Mutta toistaiseksi tässä kodissa seinät ovat valkoiset. Mukavaa loppuviikkoa !

Katja - Bag End kirjoitti...

Hauska retrofiilis tyynyssä. Ja ihanaa kunnon vanhanajan tunnelmaa teidän ruokailuhuoneessa. Uusi tapetti? Ja minä kun juuri ihailin tuota teidän tämänhetkistä tapettia :-D

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitti Riikka <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos vinkistä Elina :) Jotenkin haluaisin vähän hillitympää ja vaaleampaa tällä kertaa! Mutta ei yhtään haittaisi että tapetissä olisi se jokin " juttu " :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi kiitos Katja! Tapetti on kyllä kiva, mutta jotenkin nyt tuntuu siltä että haluan yksinkertaistaa tätä tilaa ja jotain vaaleampaa. Ruskea lattia ja ruskea seinä jotenkin tuntuvat nyt niin.... ruskeilta ;) Iloista viikkoa!