perjantai 25. lokakuuta 2013

Kuivuneita kimppuja

Iloista perjantaita! Itselläni viikonloppu sujuu osittain työn merkeissä, sillä olen mukana Mustasaaressa Botniahallissa, järjestettävillä rakennusmessuilla. Olisi kivaa jos tulette moikkaamaan Aveon osastolle jos liikutte sielläpäin ;)

Viime kesänä kun vietimme siskoni häitä, otin mukaan oman morsiusneidon kimppuni ja lapsilla olleen kukkakimpun ja ripustin ne kuistille kuivumaan. Tosi kauniisti ovat kuivaneet ja sopivat mielestäni hienosti ihan koristeeksi tuohon. Aina kun kuljen siitä ohi nuo ihanat juhlat tulevat mieleen, ne olivat kyllä viime kesän kohokohta!Oletteko koittaneet itse kuivata ikinä kukkia?

Muistattehan osallistua myös ihanan kaneliglögin ja piparkakkutoffeen arvontaan, huomenna lauantaina on viimeinen päivä osallistua! Arvonnan löydätte täältä.
14 kommenttia:

Melissas Take on Life kirjoitti...

Yhteen aikaan tuli kuivatettua melko paljonkin, mutta se vaihe on kyllä jo ohi. Kamalasti keräävät pölyä ja olen todella herkkä pölylle joten oli helppo hankkiutua eroon niistä. Olihan se tosin erittin kaunista kun keittiökaappien yläpuoli oli täynnä kuivattuja ruusuja. <3 Oli sellainen mooooonen vuoden rupeama kerätä ja kuivata niitä.

Ihanaa perjantaita huvikummun asukkaille! :)

Seija kirjoitti...

Nuo ovat kyllä kauniit kimput ♡ onneksi kuivatit, muistot kuultaa :-) ja kauniille kuistille ovat kuin tehdyt :-)

Kaunista perjantaita ♡

alma/anette kirjoitti...

Kauniita, ylemmät ovat ruusuja mutta entä alin kimppu?

Ilosofiaa kirjoitti...

Alempi motsiusharsokimppu on aivan ihana! Ennen kuivausti ollut varmasti todella kaunis kans.

ritva kirjoitti...

Kauniita kimpuja:)

Johanna Koo kirjoitti...

Voi tiedätkö....että nuorena keräsin joka kesä kaikenmaailman kasvit ja kuivatin niitä. En edes ymmärrä miksi lopetin sen? :/ Mulla oli kauheet määrät kaikkee kuivatettua ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Iloista perjantaita myös sinne teille Melissa :) Minä en ole näitä kuivakukkia niin kovasti harrastanut ennen, mutta aina joskus kun on tosi kiva kimppu on ollut tapana ripustaa ne näin hetkeksi roikkumaan, näyttävät kyllä ihan kivoilta!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ehän se Seija, noissa on sellaista tunnearvoa kun muistuu ihanat häät mieleen :)
Ihanaa viikonloppua <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

alma/anette, ne ovat vain ihan tavallisia valkoisia harsokukkia, ne ovatkin niin ihanat!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin olikin Ilosofiaa! Tuoreena tosi suloinen, mutta toimii ihanasti kuivattuna kimppunakin. Hauskaa viikonloppua!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos ritva!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ai sehän on kiva Johanna :) Ehkä sun pitäisi alkaa taas kuivattamaan kukkia, sun kimput oli varmasti kauniita!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onpa kauniisti kuivuneet ,nätimmin kun mun oma morsiuskimppu mutta tiukasti pidän esillä :) susannan kimpussa oli pioneita (aika vaikea kuivata minusta) ja freesioita ,taisi olla joku yksittäinen ruusukin kyllä .. :) ihania kesämuistoja,kiitos parhaimmalle kaasolle!Piia

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos itsellesi Piia ja hyvä kun kerroit mitä kukkia siinä kimpussa oikein olikaan, en muistanut mitä kaikkea siinä oli :)