torstai 3. lokakuuta 2013

Tapetilla

Lasten leikkihuoneessa oleva vanha lipasto on ihana säilytyspaikka leluille ja kirjoille, mutta sen päälle tapaa liiankin usein kerääntyä kaikenlaista ylimääräistä tavaraa... Siihen on niin kätevä nostaa tusseja ja vesivärejä ja ties mitä muuta jos ei halua, että lapset pääsevät juuri silloin niihin käsiksi. Meidän pienimmäisellä on tapana nimittäin värittää tusseilla kaikkea mahdollista, seinistä ja tuoleista lähtien omiin vaatteisiin ja välillä on hyvä kun ne saa hetkeksi nostettua jonnekin minne hän ei yletä.
Joskus sattuu niinkin, että lipasto on ihan siistissä kunnossa ja silloin tässä tulevat kivasti esille nämä vanhat esineet. Muutamia yksitysikohtia siis leikkihuoneestamme :)

Meillä on vieläkin " to do- listalla " tämän huoneen tapetointi, kunhan vain löytäisimme jostakin välistä aikaa tapetoimiseen. Huomasittehan jo muuten tuosta oikeasta sivupalkista, että minulla on teille lukijoille ihana yllätys työpaikaltani. Saatte kaikista lastentapeteista 10% alennuksen koko lokakuun ajan koodilla SUSANNA

Ehkä sieltä löytyy jotain sopivaa teillekin! Aurinkoista päivää :)
8 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Tuo vanhan ajan tunnelma ♡ se on kaunista :-) haaveissa olisi muuttaa vanhaan taloon todella :-)

Iloista päivää ♡

Elina kirjoitti...

Tuttu juttu tuo lastenhuoneen tavaroiden kertyminen kasoihin. Meillä, kun asunto on pieni, kasat valtavat välillä myös olohuoneen ja ruokailutilan. Joko niitä kasailevat pienet leikkivät ja tai sitten juuri vanhemmat, jotka nostelevat tavaroita pois pienten ulottuvilta. Meidän lapsilla on ainakin ihan ihmeellinen taito löytää juuri ne tavarat, joita ei heille ole tarkoitettu. Eilenkin yllätin pojan jedimiekkailemasta vanhalla verhotangolla, joka oli nostettu muka piiloon eteisennurkkaan ennen kierrätykseen kuljettamista... Onneksi se ei osunut mihinkään.
Kaunista syksyistä päivää!
Elina

Jenni kirjoitti...

Ihana toi lasikupu! Itse olen tuollaisesta haaveillut pitkään ja tarkoitus olisi sellainen hankkia pian. :) kaunis on tuo tämänhetkinenkin tapetti! <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuo pieni herätyskello lasikuvun sisällä on niin herttainen :-) Teidän pikkuinen on kaikesta päätellen hyvin luovaa sorttia ;-)
Oikein hyvää loppuviikkoa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Pidän Seija peukkuja että löydätte jossakin vaiheessa oikein jonkun vanhan unelma talon :) Hauskaa iltaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kuulostaa kyllä niin tutulta Elina :) Verhotankohan on varmasti tosiaan hyvä jedimiekka!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Jenni! Kyllähän tuo tapetti on ihan kiva, nyt vain tekisi mieli jotain muutosta... Ihania tapetteja löytyy vain niin paljon ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Katja, niin tosiaan onkin... hyvin luova ;) Siinä mielessä ainkin kiva kun on värikkäät tapetit niin kynien jäljet eivät näy niin helposti!