perjantai 7. maaliskuuta 2014

Postia Islannista...

Voitte vain kuvitella kuinka innoissani olin eilen kun postissa saapui tämä... Upeaa Islantilaista kalkkimaalia, Kalklitiriä! Tänään onkin sitten vuorossa vielä seinien pohjamaalaus ja lauantaina päästään maalaushommiin Kalklitirillä. Tuskin maltan odottaa miltä tämä maali näyttää seinällä, toiveet ovat ainakin korkealla :)


Kymmenen kuvaa kesään - haasteessa onkin jo maaliskuun kuvan vuoro. Pihamme olikin jo kauan lähes lumeton, mutta juuri kuvauspäiväksi satoi hiukan lunta. Ehkä tuo alempana oleva 4.2 otettu kuva on jonkin verran talvisempi, mutta suurta muutosta ei havaittavissa. Huhtikuun on pakko olla jo aurinkoisempi :)


Upeaa perjantaita ja kiitos kaikille ihanista kommenteista eiliseen postaukseen! Keittiöremontin tunnelmia luvassa lisää viikonlopun aikana...



21 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Kovasti loppu tulosta odotetaan :-) varmasti tulee h i e n o :-)

Ihanaa perjantaita :-)♡

Unknown kirjoitti...

Ai että, varmasti tulee kivan näköinen!! Mukavia maalaushetkiä teille ja kivaa perjantaita! <3

Maru kirjoitti...

Jään innolla odottamaan, että mitä tästä syntyy! Ja hei, siellähän on lunta!

Kaisa kirjoitti...

Oi, mitäs kivaa siellä puuhaillaan...? Täytyypäs jäädä odottelemaan!Mukavaa viikonloppua

Melissa/ Melissas Take on Life kirjoitti...

Tuota maalia onkin näkynyt vähän joka blogissa. Kovasti tekisi itsekin mieli kokeilla johonkin seinään :)

Hyvää viikonloppua!

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

OI, ihanan maalin olette valinneet, kiva nähdä, mikä sävy sieltä paljastuu. :) Kävin lomalla Nougatissa ihastelemassa ja hypistelemässä sävyjä, meille kanssa jotain tulossa, kunhan pääsemme asettumaan - sitten joskus. :D

Ihanaa perjantaita! <3

Anne kirjoitti...

Kylläpä sinulla/teillä on kaunis pihapiiri katsella…! Uskon, että remppa onnistuu…maalivalinta on loistava. Täälläkin odotellaa kuvia :) Mukavaa perjantaita.

Miia/Tirviäisten elämää kirjoitti...

oi haluaisin tuota maalia myöskin, kun maalailen kohta luultavasti olohuoneen seinän, MUTTA meillä on lasikuitutapetti ja ilmeisesti tuo ei siihen käy :/

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanaa perjantaita sinulle♥

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija! Toivotaan että värivalinta on nyt ollut onnistunut ;) Ihanaa perjantaita <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Heli, sitä samaa sinne teille <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

No joo Marjukka, juuri sinä päivänä oli lunta ;) Tänään on satanut kaatamalla koko päivä, kaikki lumi on poissa, mutta oikeastaan ihan hyvä niin. Kevät voi alkaa mun puolesta :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hei Kaisa, täällä kovasti rempataan keittiön seiniä... Kyllä ilme muuttuukin kun sain nuo kuvioilliset ruskeat tapetit pois! Viikonloppuna maalaillaan kovasti ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Samaa minäkin olen huomannut Melissa, ihan mahtavaa että pääsen kokeilemaan tätä nyt meillekin! Vaikuttaa kyllä tosi kivalta maalilta, hauskaa viikonloppua <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kalklitir vaikuttaa kyllä oikein ihanalta Jenni, hirveästi eri sävyjä ja kaikki jotenkin kivan maanläheisiä värejä! Kivaa jos tekin laitatte sitten tätä jonnekin, iloista iltaa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Anne kovasti, samoin sinne teille <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kivaa nähdä miltä teillä sitten näyttää Miss Tirvis, luulen kyllä tosiaan että tämä ei käy sen lasikuitutapetin kanssa. Ihanaa viikonloppua!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Samoin sinulle Irmastiina <3

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Hei kivasti sattui tämä. Mulla on juuri ollut ajatuksena maalata tuolla Tyynelän makuuhuoneen seinä. Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Sattuipa mukavasti Laura, kivaa nähdä miltä sielläkin sitten näyttää. Lauantaina maalamme varmasti nämä seinät, muakin jännittää nähdä miltä lopputulos näyttää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Wauu, kiva nähdä mikä on lopputulos :)