perjantai 27. maaliskuuta 2015

Blogini uusi osoite

Huvikumpu Living löytyy vielä tällä hetkellä osoitteesta huvikumpuliving.casablogit.fi. Postaukset voi lukea sieltä vielä ja palaan tähän osoitteeseen huhtikuun puolivälin tienoilla :) Jos ette ole ennestään lukijoitani, pääsette kirjautumaan lukijakseni tuosta sivupalkista.


Tervetuloa kaikki uudet sekä vanhat lukijani <3


Keväisin terveisin, Susanna 


8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Uusi osoite päivitetty, nyt tulee itselläkin kommentoitua, jotenkin ei ole jaksanut näpytellä niitä kaikkia tietoja, joten kommentointi on jäänyt, vaikka lueskellut olen sinun blogia :)

Kotilan Riikka kirjoitti...

Mukavaa muuttoa uuteen/vanhaan osoitteeseen <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Heippa Johanna, kivaa kun pysyt mukana! Se on ihan totta, että sinne oli niin paljon hankalampaa kommentoida. Toivottavasti nyt onnistuu paremmin ja kivaa olla täällä takaisin!

Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Riikka kovasti, ihanaa tulla tänne takaisin kohta!
Haleja <3

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hyvä hyvä. Ehkä nyt olen jatkossa paremmin kartalla päivityksistäsi, ennen tulin suoraan blogistani tänne (mikäli huomasin päivityksen), nyt näkee suoraan bloggerista. Mukavia pyhiä teille!

Laura - Heinässä Heiluvassa kirjoitti...

Ihanaa kun tulet takaisin tänne. Kommentointi on kyllä jäänyt hyvin vähälle juurikin näppäilyjen takia ja nyt tämänkin ongelma poistuu :) Kivaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kivaa kuulla Sanna :) Varmasti tämän viikon aikana pitäisi siirto tänne tapahtua, hauskaa että olet menossa mukana <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Laura, ihanaa tulla takaisin :) Varmasti tosiaan tämän kuluvan viikon aikana pitäisi tosiaan blogikin siirtyä tänne <3 Kivaa kun pääsee kommentoimaan helpommin!