sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kesäsuunnitelmia pihalla

Meillä alkoi päivä eilen hauskasti kun suuntasimme lasten kanssa uimaan. Altaille paistoi aurinko niin ihanasti, että aloin jo todella haaveilla kesästä ja siitä, että saa uida ihan ulkonakin. Kotiin tultuamme oli ihan pakko jäädä ulos ja pitkästä aikaa tehtiin oikein pihatöitä. Oli hauskaa kierrellä pihalla ja suunnitella kaikkea ensi kesää varten.... mitä kukkapenkkeihin istuttaisi, istutetaanko lisää mansikoita, pitäisikö kasvimaata muutenkin laajentaa.... Paviljonkikin ehdottomasti taas esille, sinne onkin ihanaa taas päästä syömään ja pitämään kesän juhlia. Lasten leikkimökkiin on panostettava tänä kesänä enemmän ( viime kesähän kuluin melkeinpä vain häitä suunnitellessä ) ja leikkimökissähän on vielä se yläkertakin joka pitäisi kunnostaa ja sisustaa. Suunnitelmia siis riittää, ja sormet syyhyävät jo että pääsisi aloittamaan!

Huvikumpuliving.com_11042015_0001-6.jpg

Huvikumpuliving.com_11042015_0001-7.jpg

Huvikumpuliving.com_11042015_0001-3.jpg

Huvikumpuliving.com_11042015_0001-4.jpg

Nurmikko näyttää vielä aika ruskealta, pitäisi ehkä tarttua kunnolla haravaan, jotta saisi siihen nopeammin vähän vihreää väriä. Lisää vain tällaisia päiviä, oli huippua pystyä viettämään melkein koko pitkä päivä ulkona ja täytyi oikein kellosta tarkistaa milloin on lasten nukkumaanmenoaika kun koko ajan on niin valoisaa ;) 


Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita <3

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Herranen aika kuinka teillä jo siellä kuiva piha :) Täällä vielä lunta ja roskaa - melkein ahdistaa, että mistä päästä hommat aloittaa. Pitänee vain odottaa rauhassa pihan kuivumista ja ottaa pala kerrallaan urakkaa.