torstai 16. huhtikuuta 2015

Rentoja viikonloppusuunnitelmia

Hauskaa torstaita kaikille! Täällä jo kovasti suunnitellaan tulevaa viikonloppua ja vaikuttaisi siltä, että voidaan viettää ihan rento viikonloppu perheen kanssa kotosalla. Aina ei tarvitsekkaan olla niin paljon ohjelmaa tai aikatauluja viikonlopuksi vaan hauskaa vain tehdä sitä mikä juuri silloin tuntuu kivalta.  

 

Valkoiset tulppaanit sain mieheltäni hetki sitten yllätykseksi ja nämä piristävät kyllä ihanasti keittiön lankkupöytää. Kynttiläsesongistakaan en ole ihan vielä luopunut, vaan näitä House Doctorin Diamonds kynttilöitä tulee vielä polteltua iltaisin.

Onko teillä jo tulevan viikonlopun suunnitelmat selvillä? 

15 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Valkoiset tulppaanit <3 upeat :) itse sain eilen vaaleanpunaisia ruusuja, kuinka ihanat ne olikaan kun en muista koska ruusuja olis ollut viimeksi :)

Ihanaa päivää Susanna <3

Johanna kirjoitti...

Teillä on niin ihana tunnelma kodissa, se välittyy näistä kuvista ihan mielettömän hyvin <3 Mukavaa torstaita.

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Me otamme yhden yön irtioton mieheni kanssa Kuopiossa. Sitten olisi lastenteatteria ja sunnuntai-iltana vaalien äänten ynnäämistä. Touhua riittää siis...

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Nuo kynttiläsomisteet on niin ihanat! <3 Ja tulppaanit myös!

Mulla ois tarkoitus lähteä katselemaan viikonloppuna hieman juhlamekkoja. Pitäis löytää sopiva mekko ens kuussa pidettäviin häihin, joissa toimin kaasona.

Kivaa torstaipäivää <3

JohaNna. kirjoitti...

Heipparallaa! Sinulle on haaste blogissani :) http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/2015/04/11-asiaa-joita-et-ehka-tiennyt-minusta.html

Minna H. kirjoitti...

Kotiviikonloput on kyllä kivoja, ja voi tehdä spontaaneja liikkeitä jos siltä tuntuu! :-) Äidin luona olisi tarkoitus kyläillä, ja jos sää sallii niin auto olisi kovasti siivouksen tarpeessa.. ;-)

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, rento viikonloppu. :)
Mullakin vapaa viikonloppu joten ihan iisisti otetaan meilläkin :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija, valkoiset tulppaanit ovat kyllä tosi kauniit! Ja ruusutkin! Voi, niitä ei olekkaan ollut meillä pitkään aikaan. Jospa kesällä saisi tuosta pihastakin valkoisia juhannusruusja, nekin on niin suloiset :)
Hauskaa iltaa Seija <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Johanna, olipa kivasti sanottu :) Oikein ihanaa torstai-iltaa, kohtahan se viikonloppukin on jo täällä :) <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihan mahtavalta Sanna! Kivaa kun pääsee välillä ottamaan tuollaisen yhden yön irtioton, pitäis meidänkin.... Hauskaa torstai-iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Heli kovasti <3 Onpa ihanaa kun on juhlat tulossa, toivottavasti löytyy jokin oikein huippu kiva mekko! Kaasona on varmasti hauskaa olla :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Heippa JohaNna, kiitos kommentistasi ja haasteesta :) Varmasti voin sen toteutaa jossakin vaiheessa!
Mukavaa tulevaa viikonloppua :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihan totta Minna, juuri näin :) Meillä imuroitiin ja pestiin auto viime viikonloppulla... olisi vähän katsastamista tiedossa ;)

Ihanaa iltaa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kivalta kuulostaa Aino-Kaisa, rennot viikonloput ovat kyllä tosi ihania ja yllättävän paljon kaikkea kivaa tulee silloin tehtyäkin :)

Hauskaa torstaita ja kivaa tulevaa viikonloppua <3

Kaisa kirjoitti...

Upea tuo pöytä! Mukavaa viikonloppua