maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tapetilla leikkihuoneessa

Viikonlopun ohjelmassa ovat tapetit näytelleet suurta roolia. Olenkin aikaisemmin kertonut, että leikkihuoneen remontti tulisi ajankohtaiseksi tässä keväällä ja nyt viimein pääsimme valitsemaan tapetteja huoneeseen. Leikkihuoneessa ovat olleet nämä sininset Duro Gammalsvenska tapetit ja kyllähän ne ihan kauniit ovat, mutta nyt kaivataan kuitenkin jo muutosta... ja valoisuutta!


Tapettivalintojen lomassa, tuli lasten kanssa askarteltuakin vähän taidetta leikkihuoneeseen. Vanhalle tapetinpalalle tuli hyvää käyttöä kun teimme siitä taulun leikkihuoneeseen. Aivan ihana kuvio mielestäni ja sopii loistavasti tulevan leikkihuoneen tunnelmaan :)

Leikkihuoneen uusi tapettikin on nyt sitten vihdoin ja viimein valittu. Ihania vaihtoehtoja oli vaikka millä mitalla, mutta viimein löysimme suosikkimme ja luulen, että tästä tulee oikein hyvä. Avainsana, oli raikkaus tämän tumman ja sinisen tapetin jälkeen... Miss Printin Little Trees White&White ( klik ) tulee olemaan leikkihuone/vierashuoneen uusi tapetti, tuskin maltan odottaa, että päästään tapetoimaan!

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!


11 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Oi oi, tuleva tapetti näyttää aivan ihanalta, hyvä valinta ja varmasti lisääntyy valoisuuskin vaaleamman tapetin myötä. <3 Mukavia remppahetkiä!

Amanda- Amandan unelmia kirjoitti...

Aivan ihana uusi tapetti! Näyttää juuri niin raikkaalta ja varmasti onkin sitä. Tsemppiä remppaan täältäkin♥

Stella Vanilja kirjoitti...

Ihanalta näyttää uusi tapetti <3 innolla odotetaan kuvia lopputuloksesta :)

Mukavaa uutta viikkoa :) <3

Jenna // Hetkiä Maalla kirjoitti...

Hauskan näköinen tuo valittu tapetti :) Varmasti tuo kaivattua valoisuutta. Mukavaa uutta viikkoa!

Sommarbacka fi kirjoitti...

Ihanan näköisiä tapetteja, sekä nykyinen että tuleva uusi tapetti. Täällä viikonloppu meni samanlaisissa merkeissä, kovasti tekee mieli tapetoida meidän makuuhuoneessa ja odotan nyt muutamaa mallipalaa saapuvaksi tällä viikolla :)
Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Jenni, olen kyllä tosi tyytyväinen tuohon tapettiin :) Aika vaaleahan se on, mutta niin se saa nyt ollakin ja jotain kivaa yksityiskohtaa tulee mukaan noista puista :) Toivottavasti päästään kohta tapetoimaan!

Hauskaa viikon jatkoa Jenni <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Amanda, sitä minäkin ajattelin! Jännää nähdä se sitten ihan seinällä, mutta varmasti sopii hyvin tuon huoneen tunnelmaan :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija, kivaa päästä pitkästä aikaa tapetoimaan :) Aivan sormet syyhyä jo päästä tosi toimiin!

Iloista viikkoa teille <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Jenna, kauan tätä kyllä mietittiin, mutta tähän valintaan lopuksi päädyttiin. Sopii niin leikkihuoneeseen kuin vierashuoneeseenkin ja luulen, että tähän ei kyllästykkään ihan hetkessä :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi mahtavaa Sommarbacka, kuulostaa kivalta! Mallipaloja onkin tosiaan hyvä katsella, meilläkin noita tapettikirjoja kotona lainassa jotta saa nähdä ne oikein livenä :)

Mukavaa viikkoa ja hauskoja hetkiä tapettivalinnoissa!

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Ooh, mahtavaa että olette päässeet valitsemaan tapetin! Se on aina yhtä hankalaa, kun vaihtoehtoja on niin älyttömän paljon! Kivalta näyttää tuo uusi malli, en malta odottaa miltä huone näyttää kun tapetointi on valmis! :)