maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesäkukkien istutuspuuhissa

Ihanaa kesäkuun ensimmäistä päivää kaikille! Viikonloppu sujui meillä ihan kotona ja välillä sadekuurojen lomassa pääsin istuttelemaan kesäkukkiakin jo pihalle. Oli muuten tosi kumma ilma eilen, saattoi sataa kaatamalla ja oli ihan pimeää ja sitten minuutissa aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta :)
Marketat ovat yksi lempikukistani, ja niitä pitää kyllä joka vuosi saada. Nyt ne on istutettu vanhoihin sinkkiämpäreihin ja ovat tuossa meidän portailla. Näitähän voi sitten tarpeen mukaan siirtää helposti paikasta toiseen jos tulee tarvetta.


Seuraavaksi olisikin vuorossa sen meidän bambun ja jouluksi hankkimani jouluruusun istuttaminen ulos. Toivottavasti viihtyvät meillä pihallakin ja saadaan niistä iloa vielä pitkäksi aikaa! Missä vaiheessa teillä on istutuspuuhat menossa?


18 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Mikä yhdistelmä, sopii niin hyvin nuihin ämpäreihin <3 ihana sisääntulo :)

Ihanaa alkanutta kuuta <3

KOTIA. kirjoitti...

Kauniilta näyttää - mukavaa alkavaa kesää :)

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Mun pitäisi hankkia kesäkukat:) Marketat on myös yksiä mun lemppareista ja niitä löytyy aina meidän kesäpihasta! Ihanasti sopivat sinkkiämpäriin:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi tuota teidän pihaa miten ihana! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija, minustakin ne näyttivät juuri sopivalta parilta :) Voi kun kohta jo lämpenisi niin, että tarkenisi näitä ihailla ulkona oikein kunnolla!

Iloista viikkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Sike, ihanaa alkanutta kesää myös sinulle <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ne ovat kyllä niin kauniita kukkia Viivi :) Meiltäkin niitä yleensä aina löytyy pihalta, ihanaa kesäkuun viikkoa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Pieni Lintu <3

Anne kirjoitti...

Sama on kukkamaku ! Huomenna olisi tarkoitus istuttaa - harvoin menee näin pitkälle, mutta täällä ollut niin kylmää .

Unknown kirjoitti...

Meidän neiti kolme vee halusi ostaa juuri markettoja torilta. Kun kysyin mihin ne laitetaanb, niin tuumasi että yläkertaan ulos (siellä on pieni sinkkipalju) :) Sama maku näyttää teillä olevan, hyvä sellainen!

Kristiina kirjoitti...

Voi, kauniita istutuksia! Olen menossa varmaankin ensi viikolla puutarhalle katselemaan kesäkukkia, yritän tehdä reissusta jokavuotisen perinteen... :D

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kivaa kuulla Anne :) Sama juttu täällä, ollaan varmasti pari viikkoa myöhässä istutuspuuhissa... jospa se kohta lämpenisi!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Teidän tytöllä on kyllä hyvä maku Peppe H ;) Marketat on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihanat ja jotenkin juuri tuon sinkin kanssa tosi kivat! Iloista päivää :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Kristiina :) Kesäkukkien ostaminen on kyllä hauskaa puuhaa, ihana katsella kaikkia kukkia ja saada ideoita miten niitä voisi istuttaa!
Aurinkoista päivää <3

Kaisa kirjoitti...

Sinkkiämpärit ovat kyllä niin ihastuttavia kukkien alla. Tulispa se kesä tännekkin että pääsis fiilistelemään kukkasilla

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Kaisa, ne ovat kyllä aivan ihanat minunkin mielestä :) Voi kun se kesän lämpö jo tulisikin, pidetään peukkuja!

Sommarbacka.fi / Janina kirjoitti...

Niin kaunis marketta ja ihanan kesäiset kuvat <3 Itse istutin myös kesäkukat terassille viime viikonloppuna. Pari markettaa pääsi ruukkuun täälläkin, ovat niin kauniita sekä kesäisiä ja viime kesänä onnistuin niiden kanssa varsin hyvin joten uskalsin ostaa tänäkin vuonna :) Ihanaa viikon jatkoa <3

S - Beauty of Life kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja niin kesäisiä <3 Meillä ei istuteta mitään ja olenkin armottoman huono viherpeukalo! :)