tiistai 6. elokuuta 2013

Häissä, osa 2

Muutama kuva vielä häiden vihkitilaisuudesta :) Huomaan, että ajatukset palaa tuohon kivaan viikonloppuun koko ajan.... Lupaan kyllä, että tällä viikolla blogissani näkyy muutakin kuin hää aiheisia kuvia ;)


Pari viikkoa sitten olin vanhempieni mökillä ja siellä oli silloin kovat hää askartelut menossa. Teimme mm. tällaisia ihania pieniä kiitos lahjoja häävieraille...läpinäkyvä pussukka, vähän koristekiveä pohjalle ja pari kukkasipulia jotka vieraat voivat sitten istuttaa omalle pihalleen :) Tosi kiva idea siskoltani ja vieraatkin tykkäsivät! Omasta lahjastani löysin Gladiolus kukan sipuleita, toivottavasti ne onnistuu ovat varmasti tosi kauniita.


11 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Nuin ihanista häistä on pelkästään ilo lukea ja katsella kuvia, kauniita :-)♡

Ostin eilen ihanan maalla lehden ja kodistanne niin ihana juttu ♡

Aurinkoista päivää ♡

Liljas Corner kirjoitti...

Vau, mitkä hääjuhlat! Ymmärrän että olet vielä ihan fiiliksissä :D Ja Aspegrenin puutarha on varmasti aivan täydellinen paikka häille. Ihana idea tuo kukkasipulipussi!

Elina kirjoitti...

Kauniita kuvia. Tunnelma välittyy tänne saakka! Tuo kukkasipuli-idea on ihana!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija, voi kun hauskaa jos tykkäsit siitä lehtijutustakin ;) Iloista päivää <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Olen kyllä vieläkin ihan fiiliksissä Nina ;) Paikka oli tosi kaunis ja ihanaa kun oli niin kiva ilmakin! Häät ovat ihania ei voi muuta sanoa :) Huippu hauskaa päivää!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Elina :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee kiitos freddalle ja sinulle ihanista kuvista :) !! Mekin täällä fiilistellään vielä , kiva nähdä kuvia lauantailta ja sunnuntailtakin sitten !t Piia

Anonyymi kirjoitti...

siis voi ihanuus! Aivan ihania kuvia ja ideoita! Olisin tykännyt polttareista, mutta niin olisin kyllä tykännyt häistäkin! Ja vaikka en siskoasi tunnekaan, niin muistelen, että hän on musikaalinen. Eli oletan, etä tunnelma oli kohdillaan myös musiikin ansiosta. :)

Heidi

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Eipä kestä Piia :) Ihanaa kun häät ja kaikki järjestelyt onnistuivat niin hienosti!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Heidi! Kyllä muistat ihan oikein siskoni on oikein musikaalinen itsekkin ja musiikki oli kohdillaan häissä! Viulua, laulua, ihanaa piano taustamusiikkia koko illan ja myöhemmin huippu hyvä bändi soittamassa ;)

Anna-Lena kirjoitti...

Kul idé med blomlökarna! Det ser ut att ha varit ett underbart bröllop, såå fina bilder!