maanantai 5. elokuuta 2013

Keep calm it´s just a wedding

Oi mikä viikonloppu takana! Olimme viettämässä siskoni häitä Pietarsaaressa, kaikki sujui niin hienosti, juhlat olivat mahtavat ja ilmakin kuin morsian. Tässä muutamia tunnelmakuvia häistä, lisääkin saattaa olla tulossa kunhan saan hääparilta siihen suostumuksen :)




Vihkiminen tapahtui kauniissa Aspegrenin puutarhassa, yllä meidän tytöt katsastamassa porttia jonka läpi morsian asteli!




 Hääkakkujen koristeena oli sama morsiuspari joka oli ollut vanhempieni kakussa 44 vuotta sitten :)


Seuraavana päivänä oli itse hääjuhlan aika. Juhlapaikka oli meren rannalla lähellä Pietarsaaren satamaa ja koska ilma oli niin aurinkoinen koko viikonlopun vietimme suuren osan juhlasta ulkona!


Minä kaasona jännitin puhettani ihan hirveästi... mutta onneksi se meni ihan hyvin ;)


 Sunnuntaille oli vielä luvassa brunssi ja erilaista ohjelmaa, mm. veneajelua kauniissa saaristossa.


Pitopalvelu Gourmet Garage oli hoitanut kaikki häihin liittyvät ruoat tarjoiluineen, en tiedä milloin olisin syönyt noin hyvää ruokaa, taivaallista!


Viikonloppuun on mahtunut niin paljon naurua ja kyyneleitä että olen vieläkin aivan " sekaisin " tästä hääfiilistelystä.  Kiitos Piia ja Antti maailman kauneimmista ja ihanimmistä häistä!

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!


18 kommenttia:

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Oi, mitä kuvia ja ihana hääjuhlapaikka! <3 Upea kakku, varmasti todella herkullinen! Ja suloiset pikkuneidit portilla. <3 Onnea tuoreelle avioparille! :)

inkku kirjoitti...

Yhdyn täysin edellä puhujaan :)
Kaikki on niin ihanaa!! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Jenni, olivat kyllä niin ihanat häät :) On melkeinpä vaikeaa palata nyt ihan tavalliseen arkeen kun näitä on suunniteltu niin kauan ja juhlittu koko viikonloppu ;)
Ihanaa päivää sinne teille <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos inkku, tätyy myöntää että olivat kyllä kauneimmat häät mitkä olen nähnyt ;)

Stella Vanilja kirjoitti...

Aivan ihanat tunnelmat häistä välittyi ♡ onni myös että sää suosi :-) kuulostaa oikein mukavalta ja tuo kakku on loistavan näköinen :-)

Mukavaa päivää ♡

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana hääpaikka!
Onnea heille molemmille♥♥

Katja - Bag End kirjoitti...

Onnea hääparille! Ja kauniin tunnelmallisia kuvia varmasti aivan ihanista häistä. Kesähäät on kyllä niin <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Tuo puutarha on kyllä niin kaunis, kerran livenä käynyt. Ihana vihkimispaikka ja niin kiva idea käyttää vanhaa kakkukoristetta! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija! Kakku oli ihana, valkosuklaata ja marjoja :) Ihanaa kun ilma oli niin aurinkoinen, sekin vaikutti paljon että juhlista tuli niin ihanat! Iloista päivää!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Irmastiina :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Katja :) Kesähäissä on ihana tunnelma :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Niin onkin Pieni Lintu :) Uskomattoman kaunis paikka ja kivaa kun vanhemmillani oli tallella tuo kakunkoriste! Ehkä mäkin saan sitten sen lainaan kun on joskus omien häiden vuoro ;)

alegni kirjoitti...

Oiih, miten ihanalta kaikki näyttää ja kuulostaa! Kivaa , että juhlaa riitti heti monelle päivälle. Sellaista ei kyllä montaa kertaa elämässään saa kokea!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Niinpä, en varmasti saa kokea mitään tuollaista enää ikinä... jos en sitte itse ala järjestää, hih! Niistä tulikin monipäiväiset kun vihkiminen oli vain lähipiirin kesken, sitten itse juhla seuraavana päivänä ja vielä brunssi sunnuntai aamupäivälle! Mutta ihanaa tosiaan oli :)

Anonyymi kirjoitti...

Näiden kuvien myötä tulee vain yksi ajatus mieleeni: Minäkin haluan häät! ...Olen kyllä jo onnellisesti naimisissa, mutta varsinaisia häitä meillä ei ollut. Tuo taulu/juliste on aivan huippu. Ja kaikki paikat niin kivoja! Susanna, en malta odottaa kuvia sinun häistäsi! ;) Ehkä samalla reseptillä ensi kesänä. ;) Minä ainakin ilmoitan jo nyt, että kirjoitan ideoitanne muistiin, niitähän voi käyttää muihinkin juhliin.

Heidi

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Heidi, sun ihanat kommenttisiä lämmitävät aina kovasti :) Juliste oli munkin mielestä aivan huippu! Pitäisiköhän tässä jo alkaa ideoida.... jos vaikka ne omatkin häät tässä joskus olisi ;)

Anonyymi kirjoitti...

... Mun oli pakko tulla vielä katsomaan kuvia uudestaan! :) Ehkä voisit tehdä näistä juhlista vielä lisää postauksia? Oikeasti! Sun hiukset, kakku, kukkasipulit, kaunis morsian, kaikki on niin kohdillaan. Ja minuun ei ihan helpolla tehdä vaikutusta, kranttu kun olen :)

Heidi

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiva jos tykkäsit Heidi :) Voin vaikka laittaa myöhemmin viikolla vielä jonkun postauksen tästä, meillä näitä kuvia ainakin riittää :)