torstai 1. elokuuta 2013

Lempipaikkani

Tuhannet kiitokset teille kaikille ihanista kommenteistanne viime postaukseen, ne lämmittivät kovasti! Tervetuloa mukaan myös kaikki uudet lukijat!

Muutama viikko sitten sain Jenniltä  Keski. blogista aivan ihanan haasteen, suuret kiitokset! Haaste kuuluu: Tee postaus lempipaikastasi! 
Lempipaikkaa ei ollut vaikee valita, oma sänky! Pienten lasten vanhempana saan vain niin valitettavan vähän viettää aikaa siellä ;) En edes muista milloin olisin nukkunut koko yötä putkeen, tai edes neljää tuntia.... Huoh! Meillä vanhempi tytöistä nukkuu aika levottomasti, öisin aina kasvukivut vaivaavat ja hän heräilee usein ja valittaa kun polvia ja jalkoja särkee. Jos jollakulla muuten on vinkkejä noita särkyjä helpottamaan otan sen mielelläni vastaan!




Aamuaurinko paistaa ihanasti makuuhuoneeseemme!
Olisipa ihanaa saada joskus kirjakin luettua loppuun... valitsen välillä näitä ruotsinkielisiä kirjoja luettavaksi jotta kielitaito pysyy hyvin yllä ja ainahan oppii jotain uuttakin! Ongelmana on vaan se, että mulla menee monta kuukautta yhden kirjan lukemiseen! Päivisin en ikinä kerkeä lukea ja sitten iltaisin jos käperryn sänkyyn kirjan kanssa saan ehkä luettua pari sivua ja nukahdan ;)
Mutta, pidemmittä puheitta makuuhuoneesta löytyy lempipaikkani. Ehkä joskus saan taas nukkua kunnon yöunet siellä.... sitten kun tytöt ovat teini-iässä ;)

Lähetän tämän ihanan haasteen seuraaville blogeille:

All you need is white
Esmeralda´s blog
Niinan unelmia
Kotiliesi
Aamu omenatarhassa
SisustEllen

Olisi hauskaa nähdä teidänkin lempipaikkanne!



12 kommenttia:

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Ihana lukea lempipaikastasi! :) Kuulostaa muuten tutulta nuo heräilyt, meillä alettiin vasta yli 2-vuotiaana nukkua kokonaisia öitä. Siitä huolimatta tuntuu, että olen jatkuvassa koomassa, kun itse en tietysti mene ajoissa nukkumaan... Tsemppiä heräilyyn ja väsymykseen, kyllä se pian helpottaa! <3

Hauskat nuo kirjaimet, oletko itse ne päällystänyt? :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Tuttu tunne tosiaan Jenni ;) Siinähän se ongelma tietysti onkin, mekin aina valvotaan niin myöhään. On vain niin paljon kaikkea tekemistä iltaisin ettei malta mennä nukkumaan ajoissa ;) Sitten aamuisin on ihan koomassa oleva olo!

Joo ne kirjaimet ollaan itse päällystetty, vanhoista lehdistä löytyi kivoja kuvia ja sitten vain decoupage lakkaa päälle!

Ani/Uutta Vanhaa Lainattua kirjoitti...

Kaunis makkari!
Ihailinkin sitä illalla Maalla-lehdestä :)
Ja nukuin viime yön tismalleen samanlaisissa pussilakanoissa :)
Kasvikivut on ikäviä, en osaa niihin mitään neuvoa antaa :/ Aikuisten jalkavaivoihinhan auttaa mangnesium.
Ja hmmmmm, unet jää teinien kanssa vielä vähemmiksi... ;)

Stella Vanilja kirjoitti...

Näyttää ihanalta sinun lemppari paikka :-) tuollainen ihana auringon säde on kyllä aamun ihanuus :-)

Toivottvasti hiljalleen yöt helpottavat teillä ♡

Kaunista päivää!♡

AnnaW kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Meillä neljävuotiaan yöllisiin jalkasärkyihin ovat auttaneet yli polvien ulottuvat villasukat ja lämmitettävä kauratyyny säärten päälle. Ja meilläkin edelleen joka yö herätään juuri särkyihin tai uniin tai laittamaan peittoa paremmin jne. Toivottavasti teillä ja meillä kuitenkin helpottamaan päin :) Ja hei, maalla-lehti ehdottomasti ostoslistalla!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan IHANA makuuhuone!
Ihanat nuo pikkuikkunat...tykkään kovasti...ja samanlaiset lakanut löytyvät täältäkin...:)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos ani :) Hih, kivaa että sullakin on nuo samat lakanat! Voi ei, jääkö ne unet silloinkin vähäisiksi... tähän ei näköjään auta muu kuin tottua ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Seija! En tiedä onko se hyvä vai huono että aamuisin on niin kirkasta makkarissa, mutta ihanan tunnelman se kyllä tuo! Varsinkin nuo aamuiset auringonsäteet, ne jos mitkä piristävät päivää!

Ihanaa lomapäivää <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Anna noista vinkeistä, kiva jos tartut haasteeseen! Tapaan kans välillä käyttää ihan säärystimiä jotka tulee siihen polven ympärille, ja särkylääkettäkin joskus. Toivottavasti kohta helpottavat ja saadaan nukkua ihan koko yöt, pidän peukkuja myös teille!!!

Iloista päivää!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hauskaa että sullakin on nuo lakanat Irmastiina! Pikku ikkunoista tykkään minäkin kovasti, ovat jotenkin ihanan tunnelmalliset :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kaunis levollisen näköinen makuuhuone, vaikka et siellä (toistaiseksi) ihan täyttä lepoa saakaan... Toivottavasti alkaa pian helpottamaan :-)

Aurinkoista loppuviikkoa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Katja, eiköhän se tässä jossakin vaiheessa helpota :) Ja ne vähätkin unet ovat sitäkin paremmat kun on ihana makuuhuone ympärillä!

Ihanaa loppuviikkoa!