keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Faktoja minusta, haaste

Sain Suklaarae blogista haasteen jokin aika sitten ja siellä olikin hauskoja leivonta-aiheisia kysymyksiä minulle. Koska teitä ihania lukijoitakin on tullut paljon lisää ajattelin, että voisi olla kivaa kertoa minusta vähän enemmän :) Jos sopii, muokkaan haastetta hieman...


11 faktaa minusta:
Olen 37-vuotias kahden pienen tytön äiti. Asun avopuolisoni ja lasten kanssa vanhassa 1880-luvulla rakennetussa maalaistalossa. Rakastan sisustamista ja lempivuodenaikani taitaa olla juuri tämä loppusyksy ja lähestyvä joulu. ( Tällä hetkellä pohdin kuumasti laittaisinko valkoiset joulutähdet ikkunoihin jo tulevana viikonloppuna vai odotanko joulukuun alkuun kuten yleensä )! Viime viikonloppuna leivoimme kyllä jo lasten kanssa ensimmäiset piparkakut joten jouluvalmistelut lienee alkaneet... 
Viimeiset kolme vuotta olen ollut kotona hoitovapaalla ja sen aikana päätös alan vaihdosta varmistui ja syksyllä aloitinkin unelma työssäni sisustus- ja rakennuspalveluita tarjoavassa yrityksessä Aveossa.
Pidän erityisen paljon vanhoista esineistä joissa on vanhan ajan tunnelmaa, mutta tykkään myös sekoitella eri tyylisuuntia keskenään.


Suklaarakeen kysymykset:
Pimpom! Yllätysvieraita oven takana. Nyt äkkiä jotain tarjoiltavaa keksittävä, mitä kaapistasi löytyy? Olen sen verran innokas leipoja, että luulen pakasteesta aina löytyvän jotain tarjottavaa... yleensä jotain suklaista!

Oudoin mauste mitä leipoessasi olet käyttänyt? Tämä ei ehkä ole niin outo mauste, mutta sahramia tulee käytettyä aika harvoin, Lucia pullia leivottaessa ainoastaan.

Miten päädyit harrastamaan leipomista ja milloin alotit leipomisen? Olen leiponut ihan pienestä pitäen, äitini kanssa leivoimme aina paljon. Nykyään olen innokas uusien reseptien kokeilija ja eteenkin makeita leivonnaisia tulee leivottua monesti. Uppoudun usein lukemaan eri leivontakirjoja ja lehtiä uusien reseptien toivossa ja onhan niissä aina aika upeat kuvatkin. 

Mikä on juoma mitä ilman et selviäisi? Vesi.

Mikä olisi hirveintä mitä ihminen voisi tarjoilla sinulle kun olet käymässä kylässä? Jokin ruoka missä on paljon sipulia ;)

Mikä on lempi muumihahmosi? Pikku Myy ehdottomasti!

Kallein leivontaväline minkä omistat? Meillä ei ole kyllä mitään kallista leivontavälinettä ( jos nyt uunia ei lasketa ), perus kaulimet, kulhot ja vatkaimet löytyy...

Haasteellisin leipomus/ruoka minkä olet valmistanut? Miten onnistui? Yksi missä haluaisin onnistua on Pavlova, en voi ymmärtää miksi se monesti epäonnistuu?! Haluaisin oppia myös oppia paistamaan pippuripihvit, sellaiset sopivan mediumit.

Paras arkiruoka? Kaikki pastat, tuorepastat jos on kiire... ( tähän kategoriaan otan mielelläni reseptejä vastaan )!

Mitä teet juuri ennen nukkumaanmenoa? Usein ilta vierähtää blogeja lueskellessa ja omaa blogia kirjoittaessa.

Onko sinulla ruoka-allergioita? Ei ole.


Kiitos tästä haasteesta suklaarae! Lähetän haasteen eteenpäin tällaisena hieman lyhyempänä, 11 faktaa itsestä ja nämä samat kivat kysymykset seuraaville blogeille:

Stella Vanilja
Curiouser & Curiouser
Minishow
Melissa´s Take on Life
Upeaa päivää kaikille!


15 kommenttia:

Melissas Take on Life kirjoitti...

Kiitos haasteesta Suski! Näitä onkin kertynyt jo jonkin verran, joten katsotaan muistanko/ ehdinkö vastata kaikkiin. Meillä eletään todella kiireistä aikaa nimittäin. :) Hyvää keskiviikkoa!

Seija kirjoitti...

Kiitos Susanna! <3 Tämä on kiva toteuttaa ja ilman muuta teen :-)

Laittakaa vaan ihmeessä joulutähdet viikonloppuna ikkunaan :-) Ei ole liian aikaista ;-) Laitan itsekin huomisen vapaalla, odotan kovasti! <3

Mukavaa päivää! <3

Kamomilla kirjoitti...

Itsekin mietin noita joulutähtiä jo, kun ostin clas ohlsonilta sellaiset pöytälamppumalliset.. Tekis jo mieli laittaa. Perhe ei kyllä rutise vastaan, ovat jo totuneet eikä naapurit kauhistele kun me ollaan täällä keskellä metsää eikä kukaan näe. :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Olip kiva lukea sinusta...:)
Olet muuten kaunis!

Melina / Minishow kirjoitti...

Kaunis sinä <3

Kiitos kivasta haasteesta!

Danne kirjoitti...

Häng upp adventsstjärnorna bara :) Vi gjorde det och det känns helt rätt fastän vi är bara halvvägs in i november!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Mukavaa loppuviikkoa Melissa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kivaa Seija jos jaksat tämän toteuttaa :) Kyllä taidan laittaa nuo tähdet ikkunaan viikonlopun aikana, niistä tulee niin ihana valo!

Mukavaa iltaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Mun tekee kans Kamomilla mieli laittaa kohta ne tähdet ikkunoihin. Tuollaiset pöytämalliset ovat varmasti tosi kivat!
Lumesta ei ole tietoakaan, joten jotain valoa täytyy saada :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kivaa jos tykkäsit Irmastiina :) Näitä haasteita on aina hauskaa toteuttaa, ihanaa iltaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oleppa hyvä Melina <3 Toivottavasti teillä on ollut kiva päivä!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Det ska jag göra Danne, kanske redan på fredag när jag är ledig från jobbet. Det är alltid så fint sen när man lagt stjärnorna i fönstren!

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Voi että, vastauksiasi oli kiva lueskella:)! Ja oletpa sinä nättimys♡

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi Viivi ♡ Ihana loppuviikkoa :)

~LOVE~ kirjoitti...

Olipas kiva lukea sinusta ja "tutustua" enemmän :)