torstai 7. marraskuuta 2013

Kurkistus vaatehuoneeseen

Vaatesäilytys tällaisessa vanhassa talossa jossa on viistot katot on aika hankalaa. Sopivia kaappeja ja komeroita on vaikeaa löytää! Meillä ratkaistiin " ongelma " niin, että muutimme yhden yläkertamme makuuhuoneen walk-in closet tyyppiseksi vaatehuoneeksi. Se on oikeastaan kaikista pienin huone meillä joten sopiikin kivasti vaatteille ja sinne jää jopa hieman oleskelutilaakin. Yksi korkea kaappi ja monen monta pitkää avohyllyä toimivat kivasti... tai, no ovathan hyllyt usein aika sotkussa, mutta onneksi tässä huoneessa on ovikin jonka voi vain laittaa kiinni jos ei halua sitä sekamelskaa aina katsoa :)

Tämä korkea Ikean kaappi on kokenut muodonmuutoksen. Se on ollut ihan perus kirsikan värinen kaappi jonka maalasimme valkoiseksi, molemmat ovet tapetoitiin sekä nupit vaihdettiin. Aivan kuin uusi kaappi!

Iso kokovartalopeili on tarpeellinen vaatehuoneessa, samoin tuo ihana vanha nojatuoli jossa voi istuskella ja pohtia mitähän sitä oikein tänään laittaisi päälleen ;) Tästä viime talven postauksesta näette vielä hieman lisäkuvia huoneesta. 

Ihanaa päivää kaikille!


17 kommenttia:

Keltaisen tuvan emäntä kirjoitti...

Olettepa ratkaisseet kaappi ongelman kivasta! Meillä on samaa ongelmaa. Tällä hetkellä makuuhuoneessa on sellainen kattoon asti oleva vaatekaappi, jossa on lastulevyhyllyt ja isot peiliovet. En tykkää lainkaan! Ja tosi epäkäytännöllinen.

Seija kirjoitti...

Aivan ratkaisu ♡ teillä on kyllä niin ihana koti ja tuo vanha henki mistä olen jaksanut useamman kerran sanoa :-) vaatehuone olisi kyllä enemmän kun tarpeellinen :-)

MUkavaa päivää ♡

ritva kirjoitti...

Hieno ratkaisu,kyllä tuo vaatehuone on tarpeen.Mukavaa loppuviikkoa:)

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

Tämäkö ihanuus on vaatehuone! Ohoh, tosi kiva. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niin nättiä että!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Teillä on sitten oikein pukeutumishuone...:)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Aika hankalia nämä säilytysongelmat välillä Keltaisen tuvan emäntä. Minä olisin aluksi halunnut liukuovelliset kaapit, mutta se ei oikein onnistunut hyvin viiston katon takia. Ihan kivat nämä avohyllytkin ja yksi iso kaappi kätkee sisäänsä jonkin verran :) Lapsilla on sitten omat vaatesäilytyksensä muualla!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi kiitos Seija, vaatehuone on kyllä kätevä. Tykkään siitä että on jokin huone jossa kaikki vaatteet on ja siellä on vielä tilaa pukeutuakin, ei tarvitse kuljetella vaatteita sitten ympäri taloa :) Mukavaa iltaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Se on kyllä tosi tarpeellinen ritva, iloista loppuviikkoa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi kiitos Marjukka, ihanaa iltaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Pieni Lintu :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

No näin on päässyt käymään Irmastiina ;) Se ei vaan taida olla niin kovin pitkäaikainen ratkaisu, sillä heti kun lapset eivät halua enää jakaa huonetta, meidän täytyy muuttaa tuo toiselle huoneeksi! Sitten pitääkin keksiä jotain muuta meidän vaatteille.... No toivottavasti viihtyvät yhdessä vielä pitkän aikaa ;)

SatuMaria kirjoitti...

Onpas hieno vaatehuone, wau! Sinulle on huomenna blogissani matka-haaste:)

S kirjoitti...

Oih, aivan uhkun ihastusta! Miten kaunista teillä kaikki!

Ihanaa syksyä!

-S-

Ps. Todella hauskan pirteä laukku sinulla!

http://elamaakuvina.blogspot.fi/

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Satu, hauskaa iltaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi S, kiitos vain ;) Tervetuloa tänne jatkossakin! Laukku on kyllä aika pirtsakka, etsinnässä olisi kyllä joku hieman talvisempi laukku, ehkä kirppikseltäkin löytyisi :)
Ihanaa viikonloppua!

~LOVE~ kirjoitti...

Meiltä puuttuu vielä kokovartalopeili. En oikein tiedä minne sen laittaisin, joten olen ajatellut että ostaisin vain sellaisein jonka voi 'liimata' oveen kiinni!! Hmm..mietin vielä ;)