keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kymmenen kuvaa kesään, marraskuu

Minulla on meneillään K O T I L A blogista saamani haaste: Kymmenen kuvaa kesään. Tarkoituksena on siis kuvata jokin paikka oman kodin ikkunasta ja ottaa joka kuukausi samana päivänä kuva ja julkaista se blogissa. Ihanaa kun tällä tavoin saa hyvin seurata miten piha muuttuu kuukausien vaihtuessa :)


Ylimmäinen kuva on otettu 4.11.2013 ja onhan siinä jo huikea ero lokakuun kuvaan joka on tässä alla. Ei enää yhtään niin vihreää ja puista tippunut jo kaikki lehdet. Ehkäpä joulukuun kuvassa olisi jo lunta!Kiitos myös monista kommenteistanne edellisiin postauksiin, niitä on niin ihana lukea! 


17 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Oi oi, tämä hei jäi itseltäni lokakuussa tekemättä, sama pää kesät talvet! :-/ Voi hyvänen aika!

Toivotaan todellakin että lumi peittäisi kauneudellaan jo joulukuussa, se olisi enemmän kun toivottavaa :-)

Mukavaa päivää! <3

Keltaisen tuvan emäntä kirjoitti...

Kyllä saisi lunta jo tulla! Nyt on jotenkin niiiin pimeää, kun taivas on jatkuvasti pilvessä ja maa musta. :( No, onneks se talvi sieltä pikku hiljaa lähestyy! Mukavaa viikkoa!

inkku kirjoitti...

Lunta ootellaan täälläkin. Meillä ei edes katuvaloja ole, niin pimeätä on.

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

Synkeä marraskuu. Lumi saisi todellakin jo tulla. Pimeyden takia minusta ei olisi enää maalle asumaan. Siellä se pimeys todella tuntuu.. Helppoahan tämä kaamos meille kaupunkilaisille on. :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Jännästä näkee kuvista valon...siis erillailla...:)

~LOVE~ kirjoitti...

Wauuu, no kylläpä näkyy kuvissa ero!! Ihana vihreys alemmassa kuvassa. Toivottavasti talvi olisi toooosi lyhyt tänä vuonna ;)

Tuija kirjoitti...

Uskomatonta, että kuukaudessa noin suuri muutos. Täytyykin yrittää muistaa ottaa vastaava kuvasarja vaikka läpi vuoden.

Jenni kirjoitti...

Onpa muuten iso ero, aika kuluu kyllä nopeasti, tällaisista haasteista sen huomaa. :)

Annika /Karkkipurkki kirjoitti...

Voi miten vihreää vielä kuukausi sitten on ollut! On kyllä iso ero. Toivottavasti seuraavassa kuvassa olisi jo lunta… :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Minä niin odotan jo hieman lunta Seija, nyt on niin pimeää ja märkää koko ajan, lumi kyllä piristäisi kmmasti :) Ihanaa iltaa <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ihan totta keltaisen tuvan emäntä, tulisi jo sitä lunta! Ei ehkä niin paljoa että joutuu polvia myöten kahlaamaan mutta siten että maa on valkoisena ja puissa ihana valkoinen väri ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Pimeää on tosiaan inkku, mutta onneksi on tuota tunnelmavalaistusta ainakin :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Valoa voisi tosiaan olla enemmän, onneksi meillä on aika hyvät valot omassa pihassa ja tuossa lähitielläkin. Sadekin voisi jo kohta loppua ja vaihtua vaikka lumeen :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kivaa kun tulee otettua nyt näitä kuvia samasta paikasta joka kuukausi, hyvin huomaa eron! Aurinkoisena päivänä kaikki on ihan erilaista ja erinväristä :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Eikö näykkin LOVE :) Mulla on tässä joulun lähestyessä monesti sellainen tunne, että tulisi jo talvi ja se lumi, mutta sitten huomaan että ehkä se kuukausi tai pari on ihan sopiva aika! Ei talven tarvitsisi olla niin kauhean kylmä ja piiiiitkä :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niinpä Tuija, ota sinäkin ihmeessä kuvia vielä kerkeää tähän haasteeseenkin mukaan tai sitten voi ottaa muuten vaan omaksi iloksi :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

En olisi itsekkään uskonut että eroa on noin paljon kuukaudessa Jenni, kivaa nähdä sitten miltä ensi kuussa näyttää. Ajatella että sitten on jo joulukuu :)