tiistai 6. toukokuuta 2014

10 kuvaa kesään haaste

Sunnuntaina oli taas aika ottaa kuva " Kymmenen kuvaa kesään " haasteeseen. Haasteen tarkoituksenahan on valita yksi kodin ikkuna, josta kuvataan pihaa samasta paikasta joka kuukausi, samana päivänä kesään asti. Meillä on nautittu jo niin kauniista ja lämpöisistä päivistä, mutta juuri sinä päivänä kun kuva piti ottaa satoi lunta! Riippumatto jossa loikoiltiin vain hetki aikaisemmin oli jäänyt lumen alle ja tunnelma muistutti lähinnä joulua...



Huvikumpuliving.com_04052014_0001-11.jpg



Kymmen%20kuvaa%20kes%C3%A4%C3%A4n.jpg



Pari tuntia myöhemmin oli kuitenkin lumet jo sulaneet ja hieman keväisempi fiilis taas pihalla. Saas nähdä kuinka isot lehdet puissa on ensi kuussa tähän aikaan :)



Huvikumpuliving.com_04052014_0001-12.jpg



Tässä sisäpihalla meidät vihitään heinäkuussa... huh on kyllä vielä paljon tehtävää jotta piha saadaan hienoon kuntoon ;) Kukkapenkkeihin on hankittava lisää kukkia ja jotain isompia ruukkujakin haluaisin tuonne pihalle. Emme ole tarkaan vielä päättäneet missä kohtaa pihaa itse vihkiseremonia pidetään, mutta siihen ympärille rakennamme varmasti jonkin kauniin katoksen tai sermin kehystämään paikkaa. 



Rustic%20wedding.jpg
Kuva: www.stylemepretty.com



Mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja: