lauantai 17. toukokuuta 2014

Oman elämäni aakkoset

Aurinkoinen Seija Stella Vanilja blogista muisti minua tällä hauskalla haasteella, jota muutamissa muissakin blogeissa olen nähnyt. Kiitos kovasti muistamisesta Seija! Tässäpä siis oman elämäni aakkoset:


Aveo: Ihana työpaikkani.

Blogi: Harrastus joka on vienyt mukanaan ja jonka kautta olen saanut paljon inspiraatiota ja teitä upeita blogiystäviäkin!

CASA: Upea uusi blogiympäristö jossa oon mukana.

DIY: Kaikenlaiset tee-se-itse ideat ovat lähellä sydäntä, huippu hauskaa keksiä jollekin esineelle toinen käyttötarkoitus tai muuttaa se ihan joksikin muuksi.

Kuva: Sara Bondegård Studio-Sara

Ekologisuus: Tärkeä asia jota mekin yritämme ottaa huomioon asuessamme vanhassa maalaistalossa. Viimeksi keittiöremontin yhteydessä käytimme ekologista kalkkimaalia maalatessamme seinät.

F: Rakkaan nimen ensimäinen kirjain 

Häät, näitä kovasti jo odotellaan, enää reilut kaksi kuukautta aikaa niihin. Alla kurkkaus vihkisormukseeni....I
talia, ehdottomasti lempi paikkani matkustella, toivottavasti päästään sinne kohta taas uudestaan.


Joulu, olen kyllä niin jouluihminen kun olla ja vain voi. Hyvin voin jo suunitella tulevaa joulua vaikka siihen on vielä niin pitkä aika ;)

Koti: Tärkein paikka!

LOVE: Tämä kesä tulee olemaan täynnä rakkautta!

M: Rakkaat tytöt Molly ja Maija 


Nukkuminen: Vieläkin haaveilemme siitä, milloin saisimme nukkua kokonaisen yön heräämättä kertaakaan ;) Tytöistä vielä ainakin toinen ( osaavat hyvin tämän vuorottelun ) herää jossakin vaiheessa yötä. Peitto mennyt pois päältä, nähnyt pahaa unta tai muuta sellaista... ja sitten herätys kuuden aikaan. Neljässä vuodessa olen jo oppinut aika vähille unille, mutta olen kuullut, että sitten teini-iässä heitä ei muka tahtoisi saada aamuisin ylös sängystä ;)


Objektiivi: Kuvaan aina mieluiten Canonin 50mm 1.4 objektiivillä.

Pöytä koreaksi. Rakastan katsella kuvia kauniista kattauksista ja oikein mielelläni teen niitä myös itsekkin. Harmittavan vähän niitä vain tulee tehtyä oikein ajatuksella tässä arjen keskellä.

Retket ulkona, keää jo kovasti odotellaan ja täksi viikonlopuksihan onkin jo luvattu melkeinpä hellettä. Syntymäpäivät: Seuraavaksi suunnittelussa lasten synttärit ensi kuussa. Synttäreitä ja muitakin juhlia on aina niin hauskaa järjestää ja keksiä uusia koristelu ideoita :)

Tunnelma: Kynttilät, takka, lämpöiset viltit, tunnelmavalaistus... näillä voisi fiilistellä vaikka joka päivä! 

Unelmat: Olen oppinut, että unelmien perään kannattaa mennä. Montakin juttua, josta olen joskus vain voinut haaveilla ja unelmoida ovat toteutuneet ja se on suureksi osaksi sen ansiota, että on uskaltanut ottaa askeleen tuntemattomaan. Esimerkkinä uusi työ ja alan vaihto sekä aikoinaan päätös ostaa meidän talo :)

Vintage, yksi meidän lemppari sisustustyyleistä ja häidenkin teemana.

Yksi rakkaimmista harrastuksistani bloggailun lisäksi on tietysti sisustaminen.

Å: Tuleva sukunimeni alkaa tällä kirjaimella...

Äitinä oleminen on parasta mitä tiedän!


Vaikea, mutta sitäkin ihanampi haaste lähtee eteenpäin


Sannalle Syvältä. blogiin sekä Melissalle Melissa´s Take on Lifeen.


Kesäistä viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja: