torstai 29. toukokuuta 2014

Uusi Brita Sweden matto

Mainitsinkin aikaisemmin viikolla, että posti toi ihanan paketin meille, nimittäin nämä Brita Swedenin Anna muovimatot! Jännityksellä odotin miltä matot näyttävät lattialla, vaihtoehtoja kun oli niin monta ja olin monesti kahden vaiheilla minkä värisen ja kuvioisen maton meille ottaisin. Nyt kun sain matot paikoilleen, en voi kun huokaista, se sopii mielestäni tänne loistavasti!


Koska halusin maton olevan kolme metriä pitkä, päätin ottaa kaksi pitkää ja kapeaa mattoa yhden ison (150x200) sijaan. Nyt pituutta on kyllä riittävästi ja matot pystyi laittamaan ruokapöydän alle eikä haittaa vaikka lapsiltakin tippuisi jotain ruokaa siihen, se on vain helppo pyyhkäistä matosta pois.


Matot ovat kivat siinäkin mielessä, että ne voi kääntää. Värit ovat vastakkaiset toisella puolella ja niin meidänkin matosta tuli näin päin vaaleampi ja jos pidän ne toisin päin mattoon tulee valkoiset mehiläiskenno kuviot mustalla pohjalla.


Näitä upeita Brita Sweden mattoja löydätte Aveon verkkokaupasta ( klik ). Minulla olisi teille myös kiva alekoodi, koodilla SUSANNA saatte näistä muovimatoista 10% alennusta ensi viikon loppuun eli 8.6.2014 saakka.


Mitäs pidätte, itse olen ainakin nyt niin innoissani tästä matosta, keittiön ilmekin jotenkin pehmeni samalla :)


Ihanaa helatorstaita kaikille lukijoille!

Ei kommentteja: