sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Mooncake printit

Kotona taas Tampereen ja Ikean reissulta! Otettiin avopuolisoni kanssa pieni " loma " kun saimme vanhempani hoitamaan lapsia ja suuntasimme yhdeksi yöksi Tampereelle. Eilinen kuluikin sitten suurilta osin Ikeassa. Muistui taas mieleen kuinka helposti siellä saa koko päivän kulumaan ;) Nyt onkin kaikenlaista uutta hankittuna, kotiin ja häitä varten. Näistä lisää varmasti viikon aikana kunhan saadaan kaikki paikoilleen ja kasattua...


Lasten leikkihuoneeseen on jo saatu kivaa piristystä näistä Mooncake printeistä, jotka sain työpaikkani Aveon järjestämässä blogitapahtumassa hetki sitten.


Mietin ensiksi, että laitan nämä kehyksiin seinälle, mutta vanha kaakeliuuni tuntui lopuksi hauskimmalta vaihtoehdolta. Siirrän ne sitten talvella johonkin muualle kun kaakeliuunissa aletaan taas polttaa puita. Mooncake:lta löytyy myös ihania eläinaiheisia tyynyjä joita löytyy mm. Aveon verkkokaupasta.


Hauskaa sunnuntaita kaikille, meillä jatkuu Ikea ostosten purkaminen... oliskohan seuraavaksi vuorossa keittiön uusien kattolamppujen asentaminen :)

Ei kommentteja: